Twitter | Search | |
Search Refresh
Marina Rojas 🐘 Oct 10
No subestimes
Reply Retweet Like
anna gallart genesca Oct 10
Reply Retweet Like
James Rhodes Oct 10
Mi pasado: violación, intentos de suicidio, diagnósticos múltiples, hospitales psiquiátricos, vacío. Mi presente: esperanza, amor, amistades, el trabajo de mis sueños, un poco más de autoestima. Superando la oscuridad es posible. Despacio. ❤️
Reply Retweet Like
Carles Puigdemont Oct 10
A totes les persones que frivolitzen i banalitzen les malalties mentals, el els interpel·la. Podem fer més del que ens imaginem amb un canvi d'actituds i de llenguatge.
Reply Retweet Like
Quim Torra i Pla Oct 9
“Parlar i escoltar, salva vides”. Aquest és el lema del , que enguany se centra en la prevenció del suïcidi. Es tracta d’un problema de salut global que a Catalunya va causar 495 defuncions l’any 2017. Ajudem-los a trencar l’aïllament
Reply Retweet Like
M.J.Fidalgo Oct 10
Vigileu especialment les persones que son fortes, independents i que ‘poden amb tot’. Ningú pot amb tot, és fals. Poden tenir un problema important i que no ‘es noti’. Demanar ajuda i deixar-se ajudar no és gens fàcil.
Reply Retweet Like
𝕃𝕦𝕕𝕞𝕚𝕝𝕒🍭 Oct 10
Lo vi y me parecio importante compartirlo.
Reply Retweet Like
Maria Rovira Oct 10
Avui és el i tenim un llarg per camí per recórrer per visibilitzar i saber abordar les malalties de salut mental com a tals: sense tabús, sense estigmes i sabent que ens pot a tocar a nosaltres. Cal conscienciar, fer prevenció i promoció d'aquesta.
Reply Retweet Like
El Jose™ Oct 10
Desenmascara una vez mas Gibran Ramirez al ya poco honorable quien aun sigue dando sus últimos coletazos. Habra muchos arrepentidos de firmar para Mexico Libre y haber apoyado a este cínico .
Reply Retweet Like
Marbrillant Oct 10
L’ansietat pot tenir moltes disfresses, com la gana desorbitada, l’insomni, les adiccions, la desatenció...
Reply Retweet Like
Oriol Saura Rosich Oct 10
Reply Retweet Like
Insomnia ♀️ 🥀 🎃 Oct 10
Solo quiero decir que durante años creí que nunca saldría de mis enfermedades mentales y que acabaría suicidándome cualquier día. Hoy ya he salido de la mayor parte, y se con certeza que no voy a morir de esa manera, porque ya no quiero morir.
Reply Retweet Like
🌈 Dani 🏳️‍🌈 Oct 10
A VECES la terapia no funciona. A VECES la medicación no funciona. Pero lo que no funciona NUNCA es negar el problema y no pedir ayuda. No lo dejéis pasar y no os de vergüenza pedir apoyo. Nadie es menos que nadie por tener algún problema de salud mental.
Reply Retweet Like
La Mamba Negra Oct 10
Salirte de grupos de trabajo como terapia.
Reply Retweet Like
Pep Tort🎗 Oct 10
Avui , que cal celebrar perquè possiblement ens afecta o ens pot afectar.. però encara més perquè totes som part de la solució. Gràcies a tots els que ens cuideu el cap i ens acompanyeu l'ànim i l'ànima.
Reply Retweet Like
Juan Manuel Gerardi Oct 10
Era de los que pensaba que una charla de amigos podía ayudarte a superar todo, pero un día eso no fue suficiente. Mi psicóloga me ayudó a superar y entender una patología que no es mía pero que sufro. Mi vieja es enferma psiquiátrica y hoy lo entiendo.
Reply Retweet Like
Ernest Cauhé Oct 10
Avui és hora de denunciar que hi ha milers de persones que no tenen accés a una bona atenció psicològica per raons econòmiques. La sanitat pública continua deixant de banda els seus pacients mentals més pobres. És el gran repte pendent.
Reply Retweet Like
Mar Calpena Oct 10
Breu recordatori, en el , que aquesta TAMBÉ mereix més recursos (i més atenció a la pública). I que no s'arregla amb missatges paulocoelhics.
Reply Retweet Like
SCEPC Oct 10
Avui és el 🧠 I l’accent està posat en la visibilització i prevenció del , una . El silenci en el suïcidi, mata. Cal parlar-ne, però cal cuidar el “com” en parlem, especialment als mitjans de comunicació.
Reply Retweet Like
Espai IB Social Oct 10
Avui volem seguir contribuïnt a canviar consciències. 1 de cada 4 persones haurà de conviure amb un trastorn de salut mental al llarg de la seva vida. Des d’Afers Socials treballam per millorar la seva atenció social i fer efectiva la seva inclusió social.
Reply Retweet Like