Twitter | Search | |
Search Refresh
kari Oct 22
Reply Retweet Like
Jonas R Vaag Mar 28
"Manager United"
Reply Retweet Like
Norwegian Rain Apr 5
The new Tokyo store reached the head news in Norway yesterday One week to go to the Grand Opening nrknyheter
Reply Retweet Like
Hanneli Mustaparta May 7
Stepped out out my maternity leave to talk about how it really is attending the amazing Met gala, on the national news in Norway nrk at 19:00 tonight
Reply Retweet Like
Kari Elisabeth Kaski May 1
Bompengeprotesten til FrP i Oslo idag. Kanskje behov for å nyansere litt, NRK?
Reply Retweet Like
David Stone Oct 8
In the studio with talking tonight. Looking forward to tomorrow Thanks for having us
Reply Retweet Like
(((Carl S Bjurstedt))) May 7
Take care of yourself, Your voice is needed! How the West can keep SA as its main ally in the Arab world is not understandable.
Reply Retweet Like
Gisle Vonen Apr 25
Feministruss. Lol.
Reply Retweet Like
Karin Andersen Oct 20
Og så var det påàn igjen. FrP som skal ta barnetrygden fra familien hvis barna begår kriminalitet. tror de virkelig at dette skjer fordi de får barnetrygd? det handler om tusen andre ting enn manglende trusler om fattigdom.
Reply Retweet Like
Lars Helge Rasch Jul 18
Replying to @BeritRekve
Herrejesus
Reply Retweet Like
Jan Arild Snoen Oct 27
Dette reportasjen i om Huawai roter til mer enn den opplyser, ved å fremstille dette primært som en del av handelskrigen mellom USA og Kina, og underspiller at det først og fremst handler om sikkerhet. Ikke mye her som ikke kunne vært del av en infomercial.
Reply Retweet Like
Goiter Oct 15
IS-kvinnen som NRK hele tiden prøver å skape sympati for, virker i overkant bekymret for sitt syke barn til å være en uegnet mor som i realiteten har innviet de i den verste terrororganisasjonen verden trolig noensinne har sett.
Reply Retweet Like
Sveinung Rotevatn Mar 31
SVs landsmøte seier nei til kraftkablar til utlandet. Det er dårleg nytt for fornybarutbygginga, dårleg nytt for (offentleg eigde) kraftselskap og dårleg nytt for det grøne skiftet i Europa.
Reply Retweet Like
Ragnar Eriksen May 20
FrP har økt bompengene. Nå får de full dekning på harskt valgflesk i . FrP satser på at folk har like dårlig hukommelse som Siv Jensen har i metoo-saker. De følger taktikken fra landsmøtet. Fra Aftenpostens referat:
Reply Retweet Like
Jonas Gahr Støre Jan 27
«Strupte budsjetter går ut over rettssikkerheten», kø i domstolen, mangel på politijurister og etterforskere gir skyldige og dømte straffefrihet. Det er uholdbart.
Reply Retweet Like
Tom Goodenough Johannesen Nov 11
De aller beste kjendisnyhetssprioriteringene får du i 🤣🤣🤣 ---
Reply Retweet Like
Jan Arild Snoen Nov 11
Hvis det er så at det er rettferdighet som driver APs innstramning av elbilfordelene betyr vel det at partiet har gått inn for urettferdighet frem til nå, da?
Reply Retweet Like
Åsmund Aukrust Aug 11
«Ta til motmæle ikke jatt med» sier statsministeren til lokalpolitikerne i møte med et tøffere debattklima. Selv utnevnte hun en justisminister som ville ha et nytt korstog mot Islam.
Reply Retweet Like
Pepsigro Oct 29
Den nye sosiallibetale London-korrespondenten i NRK ville i ikke svare på hvordan partiene ligger an på meningsmålingene, men tror Tories kan bli straffet. Hva slags amatørmessig journalistikk er dette her?
Reply Retweet Like
Mette Nordeng-Lyberg 15h
«Handelsstanden gjør seg selv en bjørnetjeneste», sier forskeren på Ikke akkurat en bombe. Å kjøpe ting på full pris er det vel ingen som gidder lengre? som kom og gikk🤮
Reply Retweet Like