Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Rocío AFdz Nov 24
I'm helping to keep the coronavirus under control with CoronaMelder. Will you join me?
Reply Retweet Like
Nancy Kalbvleesch Nov 21
kijk dit is nu niet handig. M’n telefoon kan IOS13.5 niet aan - te vol - onvoldoende ruimte
Reply Retweet Like
Karin van der Burgt Nov 27
Replying to @AntoonKanis
Ja, verbaasde mij ook. En die goede info komt pas als de alarm heeft geslagen.
Reply Retweet Like
Karin van der Burgt Nov 27
Die werkt echt! Met informatie die veel duidelijker en concreter is dan ik elders vond. 👍 Herkenbaar? Balen, hè...😏
Reply Retweet Like
Lonneke 🦋🌸🦉 Nov 23
Bij mij staat de vanaf vandaag uit. Totaal onbetrouwbaar. En dat vind ik heel erg omdat ik graag meewerk met de overheid
Reply Retweet Like
Eric Grotens Nov 23
Over het nut van de kun je twijfelen. Eerder kreeg ik wekelijks een melding, inmiddels al aantal weken niet meer...
Reply Retweet Like
Marcus Pluijm 🏛 🚜 ☢️ 🇮🇱 Nov 26
Collega van mijn dochter kreeg vandaag via de bericht dat hij 6 (!) dagen terug in de buurt is geweest bij iemand die heeft.
Reply Retweet Like
Floor Thijsen 10h
heeft helaas fout gemaakt. Op de dag dat ik volgens melding met persoon met in aanraking ben geweest, was ik alleen met mijn eigen gezin. Navraag doet vermoeden dat het om buren van mijn dochter gaat die dus door muur heen voor een melding hebben gezorgd.
Reply Retweet Like
Piet Nov 24
Replying to @ddaniellllle
Eigenlijk vind ik de ook een flop maar het kan weinig kwaad om hem gewoon te gebruiken. Hij is eigenlijk bedoeld om snel kleine brandjes te blussen maar de wetgeving heeft de invoering erg vertraagd en nu staat bijna het het hele land in brand, iig de ziekenhuizen..
Reply Retweet Like
Eline Verburg Nov 26
Een melding van de corona-app! Schrik me de tiefus maar het is alleen een update.
Reply Retweet Like
MarcelM Nov 27
De app heeft op 25-11-2020 een update gekregen naar v1.1.0. De beoordeling van 3.0 was laag door o.a. problemen met batterij- bespaarstand, uitval met andere actieve apps. Zo te zien door velen gedeïnstalleerd. Is bekend hoeveel actieve gebruikers er nu zijn?
Reply Retweet Like
Henri ter H🦠fte Nov 24
Dagelijkse statistieken van zijn vanaf vandaag beschikbaar via . Combineer je die met dan krijg je dit soort grafieken:
Reply Retweet Like
George Nov 22
de angst moet er in blijven test onbetrouwbaar onbetrouwbaar, en toch houden en zich vast aan de onbetrouwbare tests om hun beleid te maken
Reply Retweet Like
Natasja Nov 25
Zoon (12) heeft al heel lang de -app. Krijgt positieve uitslag. Maar HOE gaat dat de coronamelder in? Nou, niet dus. Want je krijgt nergens een code.
Reply Retweet Like
Steven van 't Veld Nov 27
Replying to @jpagroenen
Waar ik een steeds groter probleem zie is de omgeving zelf waar een algoritme cq IT ingezet wordt. Er wordt vrijwel altijd alleen vanuit IT en haar toegevoegde waarde gedacht, en nauwelijks vanuit de omgeving zelf. Dat is echt een enorme . Als voorbeeld de .
Reply Retweet Like
Rieks op den Akker Nov 24
Meldde dat er voor wil zorgen dat de apps van verschillende EU landen worden aangesloten op de Europese gateway zodat ze kunnen samenwerken. Vanaf 30-11 zou dat. Scheelt weer als je telkens de grens over moet. Zet m op!
Reply Retweet Like
George Nov 22
de nieuwe wereld orde waar in zijn boek 1984 voor waarschuwde is realiteit. we worden gevolgd door , 2e hands spullen kopen wordt geregisseerd, mag niet mee dan 3000 euro contant op zak verplicht vaccin, Allemaal voor ons eigen bestwil.
Reply Retweet Like
JannyAn Nov 23
die coronamelder, iemand nog iets van gehoord?
Reply Retweet Like
Joost van Gelder Nov 25
Sorry, ⁦⁩ , ik wil best braaf meedoen met die maar niet als die er voor zorgt dat ik opeens de dag niet meer doorkom met een volle batterij.. Dus ook sorry, Nederland. Van mij geen meldingen meer 😁
Reply Retweet Like
Henri ter H🦠fte Nov 24
-Dienstmededeling- Een gemiddelde -appgebruiker hoeft nu maar eens per 13 maanden een melding te verwachten. Deze herken je aan het rode scherm als je de app opent. Geen rood scherm? No sweat.(wel 1,5m, handen wassen, etc) Verwacht je vaker een melding? Doe het niet.
Reply Retweet Like