Twitter | Search | |
Search Refresh
Òscar Casado 🎗️ Feb 21
Gran 💛💛🎗️🎗️
Reply Retweet Like
Peppe Iovino PhotoJ Apr 7
Reply Retweet Like
Health Guide 911 Apr 25
Everyone can benefit from family counseling – see reasons you might want to give it a try - HEALTH GUIDE 911
Reply Retweet Like
JoséLuis 🎗 Jul 11
Europe has to know how the sewers of Spain act. That's why, with , we have sent these letters in which we express our concern and we denounce the in foreign chancellors and involving MEPs
Reply Retweet Like
Quim Torra i Pla Jul 11
Europa ha de saber com actuen les clavegueres de l’Estat espanyol. Per això, amb el , hem enviat aquestes cartes on exposem la nostra preocupació i denunciem el a les cancelleries estrangeres i als eurodiputats
Reply Retweet Like
Quim Torra i Pla Jul 19
He demanat al que enviés una carta als consolats dels països amb víctimes del 17A per donar a conèixer les informacions publicades aquests últims dies sobre aquells fatídics fets
Reply Retweet Like
Territori Aug 12
"Dels 4.000 milions en inversió a Rodalies que s'haurien d'haver executat el 2015, avui només portem el 14%. En el mateix període, a Madrid s'han invertit 5.000 milions", recorda el a
Reply Retweet Like
Oriol Burgada Feb 24
El va declarar al Tribunal Suprem amb la corbata del Consell de l’Advocacia Catalana. Un gest per agrair el reconeixement i el suport que ha rebut per part dels seus companys de professió de tot Catalunya.
Reply Retweet Like
Quim Torra i Pla Jul 16
He acompanyat, juntament amb els membres del , el a declarar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per haver permès a la gent votar l’1-O. Tot el meu suport i ànims!
Reply Retweet Like
Elite Taxi Bcn #1Vtc30Taxis Jan 29
Destapan que ocho listos tienen el 80% de las autorizaciones de VTC Vehículo privado y el periodismo se pliega al Gran Capital y se calla taxi
Reply Retweet Like
Red Driver Jan 20
Acabo d'escoltar-te a Rac1 . és una irresponsabilitat molt gran les paraules que has dit fa uns minuts. Qui juga amb foc al final es cremà. . Quins interessos ocults hi han? Ja ho saps.
Reply Retweet Like
Salvem Coll de Pal Jan 10
Ens oposem frontalment al projecte de desdoblament de la C-16 que va presentar ahir el amb els alcaldes i alcaldesses del Berguedà. Ens posarem a treballar immediatament per fer-hi front. PROU agressions al territori!
Reply Retweet Like
Justícia Jan 11
📷 La lliura el Premi Justícia 2018 a , de fins al #155. ✅ És la més alta distinció del en matèria de . 📌 Durant el seu mandat, va tancar la Model i es van anul·lar 66.000 judicis franquistes.
Reply Retweet Like
Chakir el Homrani 🎗 Feb 19
No es pot dir més alt ni més clar, ! "Manifestarse no puede considerarse un alzamiento, protestar no es un tumulto y opinar no es un delito, que yo sepa"
Reply Retweet Like
CCFP Jan 10
👉🏽 el destaca que cal "transmetre a la societat l'orgull de tenir una formació professional potent, capdavantera en el nostre país" 📎
Reply Retweet Like
Ester Capella Farré Dec 29
Els delictes sexuals a menors no prescriuran fins que la víctima tingui 30 anys. El ho va impulsar des del i jo vaig portar-ho a Madrid com a diputada d’. Al costat dels més vulnerables, sempre. Una satisfacció.
Reply Retweet Like
Bombers Jun 27
: "S'està complint l’objectiu de l'estratègia dels al flanc dret . I ha demanat confinament dels habitants de per motius de seguretat. Forma part d'aquesta estratègia i estem resolent l'objectiu"
Reply Retweet Like
bitMomentum Jun 7
Trending hoy en Cataluña/Catalanismo: ➀ ↑ ➁ ↑↑↑ ➂ ↑ ➃ ↑ ➄ ↓ ➅ ↑↑ ➆ ↑ ➇
Reply Retweet Like
SFADF Jun 29
Gràcies per NO recordar-vos de les . Vergonya! Els voluntaris que han deixat les seves feines per fer vigilàncies i cuidar el nostre patrimoni natural no s'ho mereixen.
Reply Retweet Like
InfoEmergencias Jun 26
"Nos enfrentamos a un gran incendio que hacía años que no sufríamos. Las previsiones no son buenas. Quemadas 3.500ha, y se puede llegar a las 20.000. Tenemos que ser muy conscientes de que cualquier irresponsabilidad puede terminar siendo una catástrofe."
Reply Retweet Like