Twitter | Search | |
Search Refresh
Ciutadans Barcelona Sep 18
馃殗 Els retards a la construcci贸 del tram central de la L铆nia 9 del metro es inacceptable. 馃帴 "El govern municipal ha de preocupar-se, liderar i exigir una data. Quina gesti贸 fa, no per acabar la l铆nia, sin贸 per comen莽ar les obres?
Reply Retweet Like
JuntsxCat Barcelona Sep 17
Replying to @neusmunte
鈻讹笍: Una dada fonamental i preocupant: hi ha el doble de pisos p煤blics buits de titularitat municipal o estatal, respecte als pisos buits de titularitat del SAREB. I no, la Generalitat no en t茅 cap, els pisos s贸n municipals o de l'Estat.
Reply Retweet Like
JuntsxCat Barcelona Sep 17
馃攰: Rebutgem les okupacions irregulars d'habitatges i locals, orquestrades per organitzacions mafioses que s'aprofiten de les vulnerabilitats de les fam铆lies. Cal centrar-se en l'acc茅s a l'habitatge i en donar reposta a aquestes fam铆lies amb necessitats.
Reply Retweet Like
Ciutadans Barcelona Sep 18
鈦夛笍 Barcelona Energia utilitza energies verdes? Varies associacions ecologistes creuen que no. 馃挕 No arriba als 20 mil abonats promesos. 馃帴 "Necessitem un informe per valorar la gesti贸 m茅s enll脿 de la publicitat i les pancartes del govern".
Reply Retweet Like
Ciutadans Barcelona Sep 18
馃敶 La falta de rigor del govern 茅s total. 鉁 L'inter茅s general 茅s compatible amb el desenvolupament econ貌mic per a Barcelona. 馃帴 "Deixin la demag貌gia i posin sentit com煤. El PEUAT s'haur脿 de modificar per decisi贸 pol铆tica o per decisi贸 judicial".
Reply Retweet Like
Oscar Ram铆rez Lara Sep 17
Hemos pedido a y que acuerden con los vecinos Bes貌s-Maresme una ubicaci贸n alternativa para el Centro de acogida en el F貌rum. El ha rechazado la propuesta trat谩ndonos de racistas. Lamentable!
Reply Retweet Like
GUB SPL UGT Sep 17
Comen莽a un nou curs, un nou mandat, comencen les . Confiem en tots els participants, en el seu bon fer, en la seva experi猫ncia i en la seva visi贸 en positiu per Barcelona.
Reply Retweet Like
JuntsxCat Barcelona Sep 17
馃攰: Votem en contra perqu猫 precisament hem de defugir de la generalitzaci贸 i la barreja dels MENA i conviv猫ncia. No permetrem que atribueixin al col路lectiu unes actuacions que s贸n individuals i minorit脿ries. Nom茅s busquen el titular populista.
Reply Retweet Like
Josep De Barber脿 /鉂わ笍馃挍馃挏 Sep 17
La Regidora resp贸n a la sobre habitatges "impulsarem pol铆tiques d'habitatges contemplades en els plans municipals , especialment pel que fa a emancipaci贸 de , habitatges per a i persones amb amb propostes reals"
Reply Retweet Like
Josep Bou Vila 馃嚜馃嚫 Sep 18
Es necesaria una comisar铆a de y centrica ya que la oficina de denuncias de Pl.Catalunya esta cerrada. En Comisi贸n de Seguridad nos asegura que acelerar谩 la apertura de esta comisar铆a. Ahora falta que la Generalitat cumpla!
Reply Retweet Like
CUP Ciutat Vella #AmbPasFerm Mar 19
鈥硷笍Atenci贸 鈥硷笍Avui l'Ajuntament de Barcelona a vol aprovar la venda de l'edifici municipal de la Rambla del Raval 29-35, que actualment ocupa l'UGT, a l'Estat espanyol. Exigim que s'aturi aquesta venda, i que es destini aquest edifici a habitatge p煤blic i equipaments
Reply Retweet Like
Barcelona en Com煤 Jan 15
鉂桝quest mat铆 es vota el Dentista Municipal a . Esperem que tots els partits puguin votar a favor d'aquesta iniciativa tan important per a tants ve茂ns i ve茂nes.
Reply Retweet Like
Elite Taxi Bcn #1Vtc30Taxis Feb 13
Desde 脡lite Taxi Bcn volem agrair a el seu treball i esfor莽 perqu猫 el taxi de Barcelona disposi de les millors condicions per els professionals i aix铆 donar el millor servei per la ciutadania. Gr脿cies per tot馃憦馃憦
Reply Retweet Like
Barcelona en Com煤 Feb 12
Menys veu pels partits, m茅s veu pel ve茂nat. Repartim poder per democratitzar les institucions. Gr脿cies al canvi de reglament avui l'I帽aki i l'Anna de la Plataforma defensen el CAP del Raval a 鉁婐煆锯潳锔
Reply Retweet Like
GUB SPL UGT Sep 18
atents a la compareixen莽a i explicacions dl govern de la ciutat i a les propostes i proposicions dels grups municipals. All脿 on es parli de seguretat d i ser脿 present el
Reply Retweet Like
ERC Barcelona Sep 18
馃棧锔: "Han optat per mostrar que s鈥檈stan fent les coses diferents, per貌 no sabem si est脿 donant resultats diferents. Una ciutat mal dissenyada i mal governada 茅s una ciutat insegura. Seguretat tamb茅 茅s habitatge, mobilitat, urbanisme o educaci贸".
Reply Retweet Like
ERC Barcelona Sep 18
馃棧锔 sobre la proposici贸 del PP d'un pacte local per a la seguretat: "El concepte de netejar, com diuen, no s'ha d'aplicar mai. I si el seu objectiu 茅s portar m茅s Policia Estatal ja li diem que no, tenim el record de l'1-O que encara ens genera malsons"
Reply Retweet Like
ERC Barcelona Sep 18
馃棧锔廠obre la proposta de Cs de crear un nou cos auxiliar a la GUB: "La policia ha de fer de policia. No t茅 sentit que agents de la GUB es dediquin plenament a tasques administratives. Per貌 la pr貌pia Gu脿rdia Urbana no creu que fos bona idea crear un cos auxiliar"
Reply Retweet Like
Josep Bou Vila 馃嚜馃嚫 Sep 17
鉁旓笍Aprobada por mayor铆a una propuesta del en para que presente un informe explicando el impacto que supone el en y de . Queremos saber la verdad!!
Reply Retweet Like
Jaume Collboni Feb 11
Barcelona no pot enfrontar ve茂ns i institucions o el dret a la cultura amb el dret a la salut com ha fet . No acceptarem cap decisi贸 sobre el futur del i del CAP del Raval Nord que no compti amb consens
Reply Retweet Like