Twitter | Search | |
Search Refresh
Endavant Ciutat Vella Apr 3
🥁A l'exèrcit no és benvingut. Si els veieu passejant pel carrer, cassolada immediata! Ni us volem, ni us necessitem. Fora l'exèrcit espanyol dels Països Catalans!
Reply Retweet Like
jordi rabassa Apr 2
👏👏És impressionant la feina que estan fent els treballadors i les treballadores dels serveis socials de i de tota la Ciutat en un moment molt complicat. Moltes gràcies pel compromís. 📌L'atenció presencial és al centre del carrer del Carme 101, de 9 a 14.30h.
Reply Retweet Like
Veïnat En Perill d'Extinció Apr 4
Els balcons de amb molt de color! 😍
Reply Retweet Like
Bcn_CiutatVella 9h
Aquest cap de setmana la Guàrdia Urbana ha rendit homenatge als treballadors dels mercats municipals, i ha visitat els 3 de :
Reply Retweet Like
christian rovira 12h
Algunes imatges de confinada. Per cert... els tarongers agres de la Plaça del Pi estan plens de fruita ara que no pateixen el càstig constant dels guiris
Reply Retweet Like
Amics del Carme 8h
Tras el confinamiento, se tendrá que pensar en el sector económico más afectado: LAS PERSONAS. El rescate se debe centrar en el tejido social de los barrios como motor económico. Mucho ánimo a nuestros responsables políticos.
Reply Retweet Like
jordi rabassa Mar 30
és el districte de Barcelona amb major % de veïns i veïnes que vivim de lloguer i el que té més comerç. Protegim les veïnes. Protegim el petit comerç. Cal que les propietats adaptin els lloguers a la situació: suspensions, baixar preus, facilitar moratòries.
Reply Retweet Like
Amics del Carme 8h
🧶sobre el lloguer a durant el confinament pel 🦠 Lloguer a llarg termini en immobiliària online. 🔮Afloren pisos turístics il·legals? il·legals ilegales 👇👇👇
Reply Retweet Like
Veïnat En Perill d'Extinció Apr 1
📣 Les Balconades de ! Rebem la Primavera des de les nostres cases. Dissenyem i pengem la nostra pancarta de suport, decorem els nostres balcons i el dissabte a les 20h... Desplegà de les pancartes i mostra dels nostres balcons al veïnat!
Reply Retweet Like
Montserrat11091 Apr 3
Reply Retweet Like
⭕ GUB CCOO Apr 1
Detectada legionera en las dependencias policiales de El día 31 de marzo la Administración nos informó que en la última revisión periódica de las instalaciones de agua de UT1 Ciutat Vella se había detectado Legionela en la instalación sanitaria (caldera).
Reply Retweet Like
Amics del Carme 7h
El veïnat del barri de a demanen assistència per perill sanitari degut a l'embassament d'aigua de pluja. es podria solucionar?
Reply Retweet Like
Antoni Vidal 7h
Primer amb els/les companys/es de amb l’ i l’. Ganes d’abraçar-vos a tots/es!!! Quina il.lusió veure-us!!
Reply Retweet Like
ERC Barcelona Vella 7h
Els militants del casal juntament amb l’ i l’ perquè ni el ens para, hi ha molta feina a fer i ens hi posem mans a l'obra! i Sobre tot fem cures i posem en comú les nostres experiències i sensacions davant el confinament.
Reply Retweet Like
Angels Alcaide 14h
Reply Retweet Like
Noelia Galvez Apr 5
Ohhhhhh 🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Tant de bo!!!! Ciutat Vella i Barcelona sense guiris, quin somni
Reply Retweet Like
Bcn_CiutatVella Apr 5
Els centres cívics de segueixen oferint activitats i propostes de tot tipus: per a infants👧, per cultivar una afició📸, per fer una mica d’exercici🤸, per veure un espectacle🎭, per cuinar🍳 o per escoltar un concert🎸 . Mira👉
Reply Retweet Like
Barcelonaesqueixa Apr 4
Replying to @elpuntavui
Quants a ? Això es barra lliure 🆘🆘🆘🆘
Reply Retweet Like
Amics del Carme Apr 4
👉🏻 A som de Mossèn Sorell i Mercat Central!!! Oberts per fer la compra... ☎️
Reply Retweet Like
Cadenes Apr 3
🥁 A l'exèrcit no és benvingut. Ni us volem, ni us necessitem! Que la doctrina del xoc no ens faci oblidar què representa l'exèrcit a l'Estat i quins són els seus interessos. I defensar la vida no és precisament el seu fort.
Reply Retweet Like