Twitter | Search | |
Search Refresh
PEMB Barcelona Oct 19
La pretén eliminar el concepte de residu i mantenir el valor dels productes i recursos en totes les seves fases, facilitat a través de la tecnologia digital. Com? exposa alguns exemples al bloc!
Reply Retweet Like
Irene Navarro Sep 4
"La nostra estratègia es basa en el learning by doing (aprenent a través de l’acció) Al cap i a la fi, ningú sap exactament com serà una economia circular"
Reply Retweet Like
PEMB Barcelona Oct 20
Iniciatives com el districte de Buiksloterham () o la ciutat de comencen a transitar cap a la . ens explica aquests projectes i altres al bloc
Reply Retweet Like
PEMB Barcelona Oct 28
Un dels reptes de la és trobar l’equilibri entre local i global. L’escalabilitat i la cooperació són fonamentals per fer front al repte de la circularitat. Ens ho explica al bloc del PEMB
Reply Retweet Like
Rubí Brilla Oct 14
Hem de redissenyar les ciutats des de l'. Volem treballar per a q avanci cap a . Per això fem el el proper Des d'una visió pràctica. Explicant CASOS emblemàtics, propers, reals:
Reply Retweet Like
Xarxa Sostenibilitat Oct 20
RT "La a través del Pla de treball d’Economia Circular i Verda al Món Local i l’ també aposten pel model d’ a escala . Sobre la transició a la parla al bloc …"
Reply Retweet Like
Estabanell Energia Aug 13
Fantàstiques sobre les ciutats del futur: ... i espectacular la infografia sobre l'enllumenat intel·ligent que ens espera. Via &
Reply Retweet Like
PEMB Barcelona Apr 4
. comparteix diferents Iniciatives com la del districte de Buiksloterham () que comença a transitar cap a la i té l'objectiu d'assolir 3.000 habitatges. ja ens en va parlar al bloc!
Reply Retweet Like