Twitter | Search | |
Search Refresh
Rosa CAT República Jul 20
Replying to @helixx85
M’encanten els 2! I love both!
Reply Retweet Like
DeDarko 9 Nov 14
Today is a very important day for history. Better get up from the bed!
Reply Retweet Like
Dani Jovell Sep 23
Davant d'un estat repressor, crida que no té por. Ens volen submisos, però ens trobaran als carrers, dempeus i decidits.
Reply Retweet Like
Pere Aragonès 🎗 Jul 19
A gaudir de l’ 2019! Necessitem que el jovent seguiu dempeus i organitzats per guanyar la independència d’aquest país! 💪🏼
Reply Retweet Like
Joventuts d’Esquerra Republicana🎗 Oct 1
📩 En l'aniversari de l', ens reafirmem: joves del país, tenim molt a lluitar i molt a guanyar! ✊ El jovent i seguim lluitant perquè aquí ningú es rendeix fins a la República!
Reply Retweet Like
Jovent Republicà Camp de Tarragona 🎗️ Jul 18
Una nova edició de l' està en marxa!
Reply Retweet Like
Jovent Republicà del Baix Llobregat Sep 11
👭 Aquest onze de setembre tornem als carrers per tombar la repressió i el feixisme ✊ El jovent del Baix Llobregat som i serem l'arrel de totes les victòries Fem la república catalana: ! 💪
Reply Retweet Like
Ainhoa Miró 🎗 Jul 21
Quin orgull tirar endavant un projecte politicomusical de les dimensions de l’ any rere any. Visca l’Acampada Jove i visca el ! Un festival fet pels joves i per als joves.
Reply Retweet Like
Oriol Olmo🎗️🔻 Sep 12
Sempre dic que la lluita és molt més bonica quan la comparteixes amb gent que t'aprecies i més un dia com la , a pesar de gent que he trobat a faltar. Un any més seguim empenyent cap a la República, l'únic present digne pel jovent. Seguim i !✊🏽
Reply Retweet Like
Jovent Republicà Pla De l'Estany Dec 6
❗Avui a Banyoles hem recordat que als Països Catalans NO🙅🏽 tenim Rei 🚫👑!! Diem NO a la constitució, al rei i a Espanya! !! El Jovent Republicà i tu...? Organitza't i lluita!! ✊🏻💜🔻🌳🔧✏️
Reply Retweet Like
Joventuts d’Esquerra Republicana🎗 Oct 10
El País Valencià volem la plena sobirania! 💥 ✊ El vam omplir els carrers de València, per deixar enrere el feixisme i poder garantir els nostres drets i llibertats: !
Reply Retweet Like
Joventuts d’Esquerra Republicana🎗 Dec 31
Avui, , celebrem la Diada de Mallorca ✊ Mallorca serà el que els mallorquins i mallorquines vulguin! 💪
Reply Retweet Like
Jovent Republicà Pla De l'Estany Nov 4
📣El Jovent Republicà tornem i tornem cada cop més forts ✊🏻!! Aquest contra el règim👮, contra la monarquia🚫👑. Junts podem fer la república de les classes populars👩‍👩‍👧‍👦 Amnistia, Autodeterminació i Independència!!
Reply Retweet Like
Gabriel Roncero🎗 Jul 23
La primera de moltes! Ha estat un plaer enorme. Moltes gràcies per tot a tots! Un cop més, el hem demostrat que quan ens organitzem, som imparables!
Reply Retweet Like
Ricard Farin 🎗️ Sep 11
Avui també hem assistit a l'homenatge a Salvador Allende fent l'ofrena per part d' i el . Avui també treiem la bandera de la lluita internacionalista i la bandera antifeixista que són i seran sempre part del nostre ADN.
Reply Retweet Like
Joventuts d'Esquerra Republicana Sant Cugat 🎗️ Jul 20
📸| Com no podia ser d’una altra manera, som a l’ 2019! Festa sí, lluita també💪🏽
Reply Retweet Like
Jovent Republicà de l'Hospitalet Dec 31
🔔🍇 12 campanades per donar l'entrada al nou any, 12 moments per recordar i denunciar les injustícies i la repressió de l'Estat espanyol🎗️ Des de us dessitgem molt bon any nou 😊 Per un 2020 ple de llibertat i República!
Reply Retweet Like
Adrià Guevara 🎗 Jul 18
Aquest any no podré quedar-me a gaudir de l', però ahir a la nit vaig pujar a Montblanc per donar un cop de mà i enllestir-ho tot per l'obertura de portes d'avui. Un any més, orgull de i orgull de militància que la fa possible!
Reply Retweet Like
Adrià Guevara 🎗 Mar 8
Els carrers de plens de lluita i reivindicació.
Reply Retweet Like
Joventuts d’Esquerra Republicana🎗 Nov 6
👉 Avui, celebrem la Diada de la Catalunya Nord! Perquè la nostra voluntat de ser 💪 és més forta que qualsevol mal tractat. Sem Catalunya Nord, fem Països Catalans! ✊
Reply Retweet Like