Twitter | Search | |
Search Refresh
Fürjes Balázs Sep 15
Magyarország kormánya tervezi a Galvani híd megépítését.A Városháza támogatja.Kapcsolat külső városrészek között,napi mínusz 50e autó a belvárosban.Megkérdezzük Önt is.Döntések előtt,tervezés közben.Egy nap alatt 3000+ budapesti töltötte ki,tartson velük!
Reply Retweet Like
Fürjes Balázs May 20
Tény:a kormány biztosítja az ígért 3,2 Mrd Ft-ot a fővárosi buszbeszerzésre.A levél alapján a buszok megrendelhetőek,a pénz benne van a költségvetés tervezetében.A török Mercedes gyár leállt a járvány miatt,szállítás csak 21-ben lehet,fizetni is akkor kell.
Reply Retweet Like
Fürjes Balázs Jul 11
Köztulajdonban épüljön a gellérthegyi sikló,a budapestiek bevonásával tervezzük meg a csepeli közpark,a Népliget,a Városmajor,a Gellérthegy,a Hajógyári sziget zöldparkjainak megújítását!Stop autósüldözés,autóval járni nem deviancia!
Reply Retweet Like
Bálint Mészáros Feb 27
Replying to @BalazsFurjes
... Vagy mégis? Senki nem szavazott fürjes, mit ugatod le folyton a városházát?
Reply Retweet Like
Gergely Szalka May 16
Replying to @BalazsFurjes
Balázs az több mint tíz éve volt, közelében sem volt a Gergő azoknak az embereknek - ez csúsztatás. Folyamatosan provokáljátok a budapestieket, nézz végig egy kormányinfot vagy péntek reggeli kinyilatkoztatását. Térj vissa a -hez, Gergő a mi polgármesterünk.
Reply Retweet Like