Twitter | Search | |
Search Refresh
FiscAlert Magazine Sep 19
Reply Retweet Like
Loyens & Loeff Sep 18
2019 Dutch Budget - Tax Special: the Dutch Ministry of Finance published the 2019 Budget. Read more about the abolishment of dividend withholding tax and introduction of earnings stripping and CFC rules.
Reply Retweet Like
Ewoud van Dijk Oct 2
Dat belooft niet veel goeds!!!! Check out my latest post
Reply Retweet Like
perspectief Nov 5
Replying to @JAN_Advies
Wie is 'we'
Reply Retweet Like
Financien Dec 31
Gelukkig nieuwjaar! In 2019 verandert er veel. Een groot deel van het gaat vandaag in, net als een aantal die al eerder zijn afgesproken. Zo wordt werken lonender. Bekijk de belangrijkste maatregelen:
Reply Retweet Like
Eerste Kamer Dec 12
Wilt u plenaire vergadering dinsdag 11/12 over o.m. en enkele aanpalende wetten, alsmede over begroting teruglezen of terugkijken? Dat kan hier :
Reply Retweet Like
ChristenUnie Eerste Kamer Dec 11
“Vrijwilligers vormen het sociaal kapitaal, het cement van de samenleving”, aldus , die zojuist een motie indiende om ervoor te zorgen dat dat fiscaal voortaan meer dan nu gehonoreerd gaat worden 👇🏻
Reply Retweet Like
Peter Schalk Dec 11
Glasheldere toezegging van Staatssecretaris in : gaat samen met opties verkennen hoe exorbitante marginale druk genormaliseerd kan worden in de lage inkomens, met nadrukkelijk positie van en tweeverdieners.
Reply Retweet Like
Anita Vink Dec 11
Vandaag de plenaire behandeling van in de met & . Namens de fractie van voert het woord.
Reply Retweet Like
Heleen Haverkort Nov 14
➡️ 8 wetten ➖ ruim 30u debat ➡️ 500 blz antwoorden vragen etc ➖ meer dan 30 amendementen & bijna 20 moties ✅ Dat was de behandeling van het pakket Morgen stemmingen!
Reply Retweet Like
Jaap Jansen Nov 14
GroenLinks-Kamerlid ⁦⁩ noemt het ministerie van Financiën ‘het beste van Den Haag’. Tot grote vreugde van de ambtenaren achterin de plenaire zaal
Reply Retweet Like
Lammert van Raan Nov 14
Op vraag debat stelt staatssecretaris dat verlaging niet een prikkel is voor belastingontwijking. Oh nee? Wij willen nulmeting.
Reply Retweet Like
Menno Snel Nov 14
Acht wetten met ruim zestig fiscale maatregelen voor burgers en bedrijven: dat is waar ik zo met de Tweede Kamer weer over in debat ga vanaf 16:30 uur. Ik kijk uit naar het debat, dat live te volgen is via .
Reply Retweet Like
Willem Jelle Berg Nov 13
Vandaag spreekt over het . Valt heel veel over te zeggen, maar 1 punt krijgt onvoldoende aandacht: werknemers in de Ziektewet (denk aan uitzendkrachten, tijdelijk contract) gaan er fors op achteruit.
Reply Retweet Like
Anna Herweg Nov 5
Amendement van de leden en over het terugdraaien van de belastingvrije voet energiebelasting
Reply Retweet Like
Maarten Heeneman Nov 5
. vraagt wederom aandacht voor fiscale gevolgen van letselschadevergoedingen
Reply Retweet Like
Ulko Jonker Nov 5
Dat GroenLinks misschien steun geeft aan en belastingverlaging multinationals in ruil voor 'paar amendementjes' valt slecht bij (SP). De wegen scheiden: GL wil wel zaken doen met Rutte III, SP niet,
Reply Retweet Like
Sabine Wijkerslooth Oct 13
Reply Retweet Like
EY Nederland Sep 19
Ondernemers hangt belastingaanslag van €4,5 mrd boven het hoofd. 'Het is de meest opvallende maatregel van Prinsjesdag, die verstopt zat in de Miljoenennota', zegt vandaag in
Reply Retweet Like
PwC Nederland Sep 19
Wat betekent het voor u? Op onze website zijn alle relevante maatregelen inzichtelijk na te lezen en wat de impact van deze maatregelen is
Reply Retweet Like