Twitter | Search | |
Search Refresh
Districte Sant Martí Oct 9
📊 El 25% de la població tindrà algun problema de salut mental al llarg de la vida. Trenca’n l’estigma amb una comunicació inclusiva: ✅Centre de salut mental ❌Psiquiàtric o manicomi ✅Persona amb problemes de salut mental ❌Boig 🔎 :
Reply Retweet Like
Barcelona Dones Oct 9
⚠️💬 Les expressions homòfobes i sexistes arrelen en formes de comunicació discriminatòries. Arrenca-les i desfés-te’n 👉🗑️! ✅ És una ximpleria ❌És una ‘mariconada’ ✅ Crida i plora tant com vulguis! ❌Plores com una nena! 🔎 Més:
Reply Retweet Like
Barcelona Dones Sep 24
🗣️ La comunicació inclusiva trenca les barreres dels mons binaris 🌍🚧🔨 i visibilitza la diversitat de gènere 🧑👩🌈 ✅ Les famílies ❌ Els pares o pares i mares ✅ La gent gran ❌ Els avis i les àvies ✅ L’alumnat ❌ Els alumnes 🔎 Més:
Reply Retweet Like
Acord Ciutadà Oct 7
L'entitat , que es dedica a la prevenció, detecció i actuació davant l'assetjament entre iguals, s'ha adherit a l' . Benvinguda! Tu també pots contribuir a aconseguir una !👉
Reply Retweet Like
Acord Ciutadà Oct 4
Ja ha sortit el butlletí d'octubre de l' ! Us expliquem les últimes novetats de l'Acord i les seves xarxes d'acció i us posem al dia amb l'actualitat del 3r Sector! Dóna-li una ullada👀:
Reply Retweet Like
BCNAntirumors Oct 7
🔴 Cap persona és il·legal. ✊ Lluitem contra les etiquetes i la discriminació amb una comunicació inclusiva, i parlem de persones en situació irregular. 🔎👉 Més recomanacions:
Reply Retweet Like
BCN Accessible Oct 4
Formalitzada la petició per demanar a les Nacions Unides que declari el 30 de setembre Dia Internacional de l'Accessibilitat Universal. Més informació:
Reply Retweet Like
Ajuntament de BCN Oct 9
⚠️🌍💬 Quan parlem i ens comuniquem, de vegades construïm sense adonar-nos-en mons injustos i discriminatoris. ✊ Combatem-los amb força amb una comunicació inclusiva:
Reply Retweet Like
Acord Ciutadà Oct 8
👤🔊Al butlletí d'aquest mes hem entrevistat la nova Presidenta de l' , la ! Parlem sobre els reptes de futur de Barcelona i l'Estratègia d'inclusió 2017-2027. Dónali una ullada! 👀
Reply Retweet Like
Ajuntament de BCN Oct 7
📢 El dret a una vida plena i autònoma en igualtat de condicions, la inclusió i la diversitat. Aquests són els valors del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que se celebra el 3/12🗓️ amb el lema “Sumem capacitats, sumem diversitats”.
Reply Retweet Like
Anna Esteban Benet🎗 Aug 3
Heus aquí una molt bona proposta! Desaprendre per a aprendre a comunicar-nos en la societat diversa en la que vivim no només és possible, sino indispensable!
Reply Retweet Like
Banc de Recursos Sep 19
A la seu de Banc de Recursos lluïm amb orgull el distintiu 'Actius de l'Acord' que vam rebre divendres passat! Moltes gràcies
Reply Retweet Like
Àmbit Prevenció Jul 16
📢Compartim la nova Guia per a una comunicació inclusiva i lliure de prejudicis! 👉
Reply Retweet Like
Biblioteca de l'institut escola Trinitat Nova Jul 2
Hi ha moltes alternatives per expressar-nos sense haver de recórrer a paraules, expressions o imatges que poden marginar, fer mal i alimentar el prejudici que tenim de moltes persones i col·lectius. Consulta la Guia de comunicació inclusiva👉🏾
Reply Retweet Like
Jubert Figueras Jan 28
‘La inclusió no és una opció, és un imperatiu categòric’ Begoña Román a la
Reply Retweet Like
Accent Social Jun 4
♿ La Fira de la i l'Ocupació continua demà dimecres a l'edifici Drassanes de Barcelona (). Treballem per la diversitat i t'esperem al nostre stand per recollir el teu CV.
Reply Retweet Like
Barcelona Sep 13
💬👇 Consells per evitar les expressions racistes i colonialistes: ✅ Ètnia gitana o poble gitano ❌ Raça gitana ✅ Anar al supermercat ❌ Anar al ‘paki’ o al ‘badulake’ ✅ Comprar a la botiga ❌ Comprar al ‘xino’ 🔎 Més:
Reply Retweet Like
Barcelona Comerç Sep 13
Hi ha expressions arrelades al món de la feina que reforcen la visió racista i colonial que tenim del món: 💬❌ treballar com un negre, feina de xinos, fer el gitano... 💬❌ Per sort tenim moltes expressions alternatives, usem-les! 🏙️💕
Reply Retweet Like
Mireia Hugas Jul 7
Guia de comunicació inclusiva per un món més just i igualitari.
Reply Retweet Like
Jubert Figueras Jan 28
"La finalitat d'una ciutat és la cura de la vida, i no ser un mitjà per a produir més capital i producció", Begoña Román a la . Gràcies a totes per aquest matí i treballar per construir una 👏🏼
Reply Retweet Like