Twitter | Search | |
Search Refresh
BibliotequesXBM Sep 9
un que no et deixarà indiferent. "La mentira y cómo la contamos" et presenta dos amics que es retroben després de molt de temps de no veure's i com això remourà els seus sentiments.
Reply Retweet Like
BibliotequesXBM Sep 6
Avui s’estrena ": Capítulo 2” que es basa en la novel·la homònima d'. A les trobaràs les obres d'aquest mestre del terror: i també altres novel·les de por terrorífiques
Reply Retweet Like
Biblioteca Central de Cerdanyola Sep 5
"Ordesa", de Manuel Vilas. Escrita amb la seva millor prosa poètica, amb un to intimista i en primera persona, ens parla de la relació del narrador amb el seu pare i del dolor del pedeniment. Colpidora per la seva sinceritat.
Reply Retweet Like
L'Escorxador Sep 5
La Bet i el Tea. La Bet és una nena carinyosa, divertida, moguda i amb autisme. En aquest conte ens explica quines són les peculiaritats que la fan ser diferent i única. Us enamorarà!
Reply Retweet Like
Biblioteca Vall d'Alfatà Aug 27
Un còmic "Diaris de la Cirera" on l'aspirant a escriptora afinarà la seva capacitat observadora per descobrir, juntament amb les seves amigues, qui és l'home misteriós cobert de pintura que troben prop de la seva cabana del bosc
Reply Retweet Like
Biblioteques Mataró Aug 23
📚 👉“Cómo utilizar la máquina de coser : manual para principiantes" de Marie Clayton Com escollir una màquina de cosir? Manteniment bàsic, primers passos, solució de problemes... @EdicionesOmega
Reply Retweet Like
Biblioteques Mataró Sep 6
📚 👉“Plouen poemes!" de Vanesa Amat, M. Carme Bernal, Isabel Muntañá i Morad Abselam Expressió de joia i sorpresa com la que senten els nens i nenes quan llegeixen, escolten o reciten poesia.
Reply Retweet Like
Biblioteca Central de Cerdanyola Sep 2
la novel·la de ciència-ficció "El Poder", de Naomi Alderman. Et va agradar el conte de la criada? Doncs segur que aquest títol t’atraparà. Una distòpia feminista en un futur pròxim, on els homes tenen por a les sobtadament dones empoderades.
Reply Retweet Like
Biblioteques Feb 18
Bon dia i bon dilluns. Comença la setmana les novetats de l'
Reply Retweet Like
Biblioteca Mercè Rodoreda (Sant Joan Despí) Aug 29
"Tus hijos y las nuevas tecnologías", un llibre que tracta un tema que preocupa moltes famílies i més en època de vacances: el de les noves tecnologies i l'ús o abús que en poden fer els fills.
Reply Retweet Like
Biblioteca Comtat de Cerdanya Aug 17
"Anarquia i república a la Cerdanya", un llibre de l'any 1988, que ja no es troba a les llibreries i que forma part del nostre centre d'interès sobre Cerdanya.
Reply Retweet Like
Biblioteca Sant Just Desvern Sep 3
"La gran vida", entretinguda, divertida i amena biografia de l'actor britànic Michael Caine, on a través de la seva trajectòria vital i artística fem un repàs al dels últims 50 anys#BJM
Reply Retweet Like
BibliotequesXBM Sep 10
un llibre per començar a practicar ioga "Simplísimo. El libro de yoga más fácil del mundo"
Reply Retweet Like
Biblioteca Navarcles Jan 11
Felices vigílies al pedagog i filòsof Octavi Fullat, que nascut el 12 de febrer 1928 ens ofereix llibres tan sucosos com 'Impertinentes' dedicat a 21 pensadors que amb les seves sacsejades ens fan pensar una mica... i com que els impertinents ens agraden... 😊
Reply Retweet Like
LINCC Jul 16
El Dr. presentarà avui el seminari titulat "Pinzellades sobre el temps i el clima a Menorca". Més detalls, aquí: ➡ 🕛Avui a les 12:30 h. 📍
Reply Retweet Like
Biblioteca Mercè Rodoreda (Sant Joan Despí) Sep 3
el de l'escriptor anglès E. M. Forster,"Una habitación con vistas" (1908). Un deliciós retrat de Florència i de la societat anglesa de principis del s.XX.
Reply Retweet Like
Biblioteques Mataró Aug 30
📚 👉“Summits of my life : somnis i reptes a la muntanya" de Anys d’esforços, lluites i proeses condensats en una obra espectacular escrita en primera persona i amb fotografies espectaculars.
Reply Retweet Like
L'Escorxador Sep 3
Mamá adivina."¿Te has preguntado cómo hacen algunas mamás para encontrar todo lo que se pierde? ¿Será que es adivina?..." 👉
Reply Retweet Like
Biblios Sta. Coloma Aug 8
El mundo de Sofía, de , que va néixer , fa 67 anys. Ens trobem davant una obra magistral, dirigida a públic jove i tota persona profana en el coneixement de la filosofia.
Reply Retweet Like
Biblioteca Central de Cerdanyola Aug 30
"Blade Runner". Desprès d’uns dies de la mort de Rutger Hauer, l’actor que donava vida al replicant més famós de la història del cinema, rescaten la novel·la original on es tracten temes com l'imprecís límit entre l'artificial i el natural. Imprescindible!
Reply Retweet Like