Twitter | Search | |
Search Refresh
INSERLAB URV 9h
Replying to @inserlabURV
El curs 2019-20 comptarà amb nou personal de suport. L'alumnat podrà acudir a un professional tècnic de referència per qualsevol dubte o requeriment ✍️. 👍 L'estudiantat també podrà rebre personalitzat en el seu procés d'inserció laboral.
Reply Retweet Like
Arias Advocats Oct 15
Bona tarda!!! Prepareu les vostres preguntes demà estarem al programa de ràdio de amb no deixis d’escoltar-nos 📧 info@ariasadvocats.com ☎️ 93 209 31 31
Reply Retweet Like
Joves de Cornellà Oct 15
REACCIONA! Si vols formar-te, busques feina, necessites informació, assessorament, etc… i tens entre 16 i 29 anys, pots venir al servei de Referent d’ocupació juvenil al CRAJ! + info: snotarios@aj-cornella.cat
Reply Retweet Like
AEC GRIS Fundació Privada. Oct 12
+info Exigència desproporcionada CONSEQÜÈNCIES • No observem el comportament de forma objectiva. Ens centrem en els errors no reconeixent els comportaments adequats que pot presentar.
Reply Retweet Like
Francesc Buxeda i Aliu Oct 11
O LA TEVA ESTEU BEN PREPARATS PER A FER UNA BONA PER ? "no creieu q, per poc que es pugui, no seria interessant d’afinar el rumb de cara a millorar les vendes d’aquest Nadal?"
Reply Retweet Like
Selva Cultura Oct 10
⚠️Apunta't ja al primer dels Seminaris en l'àmbit cultural-creatiu que organitza el ! 👉16 octubre: La gestió de projectes i organitzacions culturals (16h a 19h). 📝Inscriu-te:
Reply Retweet Like
Bondia Oct 10
Reply Retweet Like
carmanyolapicant.cat Oct 9
Reply Retweet Like
La Salle Manlleu Oct 8
📣Acabem de publicar la llista definitiva d'admeses al d' 2019 a web de l'escola. Aquest servei s’adreça a persones interessades en obtenir una orientació i/o un acadèmic de la seva experiència laboral. [més info] ↓
Reply Retweet Like
Innubo Oct 8
Descobreix la varietat de solucions que et podem oferir per tenir un sistema de comunicacions més eficient a la teva empresa. Deixa que un expert analitzi el teu cas i t’obri el ventall de possibilitats.
Reply Retweet Like
Mediadors Barcelona Oct 8
El proper 15 d'octubre realitzarem un amb la col·laboració de sobre ", i en la Actual" ¡Inscriu-te aquí! 👉👉
Reply Retweet Like