Twitter | Search | |
Search Refresh
Projecte Handwork Sep 5
Replying to @TarpunaCoop
Com sempre, no hi ha temps de parlar de tot! Més info nostra a i sobre el projecte Revolta a
Reply Retweet Like
EscolesXESC Sep 5
La consolidació, el vincle curricular, el diàleg, la detecció de necessitats de l'alumnat, projectes d qualitat, projectes de centre i el suport a les entitats ambientals, són alguns dels reptes que plantegen el ponents que participen al Simposi
Reply Retweet Like
Brenda Bär Sep 5
La llença la primera pregunta: "Què aporta fer un ?" Des de l'escola destaquen l'èxit educatiu, vinculació amb el teixit social. Des del món local, ser un medi d'aprenentatge, empoderar. Des del dept d'Educació la dimensió personal i conaciència cívica.
Reply Retweet Like
Brenda Bär Sep 5
Replying to @brendabaer
I des de les entitats que es destaca de l'? Donar a conèixer el patrimoni mediambiental que tenen més pròxim: aquell riu, aquella duna... i les ganes de protegir-los. També per descobrir vocacions ambientals.
Reply Retweet Like
Voluntariat Ambiental Sep 5
"El Servei Comunitari és una oportunitat per recuperar el voluntariat ambiental al Prat de Llobregat" Helena del Pozo posa en valor el que aporta l'Aprenentatge i Servei a la societat.
Reply Retweet Like
Aprenentatge Servei Sep 5
La i han generat un mapa recull de projectes d' perquè puguis trobar entitats i qui fa projectes a prop del teu centre. Una eina més per trobar-nos! També pots inspirar-te per crear altres propostes! Consulta el mapa a📍
Reply Retweet Like
Projecte Handwork Sep 5
Presentem el projecte Revolta - Si recicles regeneres) conjuntament amb i l'Ajuntament de al Simposi d'aprenentatge servei i servei comunitari ambiental.
Reply Retweet Like
Brenda Bär Sep 5
Marta Subirà, secretària de Medi Ambient, explica com l'ApS esdevé una gran oportunitat per les entitats ambientals i centres educatiu per treballar junts per un món més sostenible a la vegada que fomentar la participació, esperit crític i pertinença al territori.
Reply Retweet Like
Merionn PG Sep 5
Avui som al , iniciem el curs amb el Simposi
Reply Retweet Like
SCEA Sep 5
Comença el diàleg a quatre veus. Interessant debat i reflexió moderat per
Reply Retweet Like
ADEFFA Sep 5
Ponència del projecte "Tancant el cercle" al . Amb el Paco, tècnic de , l'Anna, mestra i el Joan, alumne de , i la Júlia, alumna de . La millor manera de fer les coses bé és passar-ho bé fent-les.
Reply Retweet Like
Col·legi Sant Miquel Sep 5
Participem al Simposi Aprenentatge Servei i Servei Comunitari ambiental al Cosmocaixa. Intercanvi d’experiències per implementar al nou curs.
Reply Retweet Like
DESOS OpcióSolidària Sep 5
Avui som al per formar part del 1r simposi . Donarem a conèixer el nostre projecte i continuarem fent xarxa amb altres agents d'!
Reply Retweet Like
INSTITUT CAMPCLAR Sep 6
Ahir, les professores Gemma Fortuny i Cèlia Maya van participar al I Simposi i Servei Comunitari que va tenir lloc al . Es van presentar projectes i crear sinèrgies entre entitats i centres educatius. Va ser una trobada molt enriquidora!
Reply Retweet Like
Esther Rodríguez Sep 5
Bona reflexió per part de : destacar la importància de l’agraïment a l’alumnat per reconèixer el valor de la seva feina
Reply Retweet Like
FundesplaiEAmbiental Sep 5
Tot a punt per a presentar la nostra experiència a les dunes de la platja de al Simposi Aprenentatge Servei i Servei comunitari
Reply Retweet Like
elRisell cooperativa Sep 5
"Vam fer l'auditoria energètica a alguna llar, vam pensar i valorar totes les possibilitats de millora pel confort i estalvi en la factura" "Em sorprèn que alumnes de la vostra edat parleu de la Discriminació Horària, felicitats"
Reply Retweet Like
Vic Medi Ambient Sep 5
Replying to @FEDACVic @aj_vic
La Roser i en Robert de exposen al Simposi d'Aps ambiental el projecte del 'Parc de l'Era d'en Sellés' a on estan fent una excel·lent feina des del 2014 conjuntament amb Un treball que dona molt bons resultats. I seguim!
Reply Retweet Like
Voluntariat Ambiental Sep 5
"El que ens aporta els projectes d'Aps és visibilitat de la tasca de la nostra entitat, molt important per després ampliar la nostra base social" Hector Hernández de al 1r Simposi
Reply Retweet Like
Aprenentatge Servei Oct 21
🖌️📖Materials i experiències de la trobada sobre d'inici de curs 🌳🌐Pots descobrir moltes propostes educatives des de l'aprenentatge servei per passar a l'acció en una preocupació d'actualitat.
Reply Retweet Like