Twitter | Search | |
Search Refresh
Omnibus Dec 3
The English version: Four women speak out: My greatest challenge as a researcher.
Reply Retweet Like
Maria Klitgaard Christensen Dec 4
Finished teaching health economics to Public Health students. It really gives me an inner joy to hear them use economic terms correctly and watch them apply the learnt methods, which were alien for them only a month ago. 🙌
Reply Retweet Like
Christina Fiig Dec 4
Really interesting insight into Danish : 4 female professors describe their experiences of gender-based discrimination. There is indeed room for improvement Important theme by
Reply Retweet Like
Vichi Antoci Dec 5
Getting ready to view the SpaceX rocket launching to the ISS. Super exciting! Keep fingers crossed!
Reply Retweet Like
Tobias Sandfeld 29m
Når en stille dag på kontoret med litteratursøgning pludseligt imploderer i død!!!😱😱😱 Jeg må bare læse det review!!! 🤓🤓🤓
Reply Retweet Like
Omnibus 6h
På sporet af professor Bjøl fra : Han har levet et århundrede. Formet sit eget fag. Næsten mistet synet, men aldrig evnen til at fornemme, høre og føle
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet 24h
“Med BERTHA samles 3 ud af 4 fakulteter på for at undersøge, hvordan den moderne tilværelse påvirker vores liv og sundhed. Det er i sandhed tværfaglig forskning.” siger dekan Niels Chr. Nielsen ved åbning af nyt center på AU:
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet Dec 10
Forskere fra 2017 på har siden 2013 fulgt kulturhovedstadsprojektet og lavet en forskningsbaseret evaluering af . Rapporten viser styrkede samarbejder på tværs, men viser også at der er uindfriede kulturpotentialer:
Reply Retweet Like
Jakob Søndergaard Dec 8
Lad mig understrege, at iværksætteri kan vokse ud af alle fagligheder og professioner! Fra det daglige arbejde er jeg derfor stolt over, at både og har sat temaet på den generelle dagsorden.
Reply Retweet Like
Ole Frank Nielsen Dec 6
Skal du høre een podcast i dag, så lad det være om konspirationsteorier - Advarsel: forsker i programmet ;)
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet Dec 5
READY FOR TAKE OFF 🛰🚀👨‍🎓👩‍🎓🙌 Vi sender live fra opsendelsen af ovre på AU's Facebook:
Reply Retweet Like
Martin B. Djupdraet Dec 5
Til forelæsning i dag med Aleida Assmann i regi af God forelæsning om 1968 between Heroization and Historization og fedt af møde en af de helt store indenfor memory studies
Reply Retweet Like
Andreas Dideriksen Dec 5
Selv i Disney world var der reklamer for vores lille satellit
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet Dec 5
Genoptræning med fysioterapeut efter hofte- og knæprotese virker ikke efter hensigten. Ny forskning af bl.a. professor Inger Mechlenburg fra og viser, at denne patientgruppe klarer sig lige så godt med hjemmetræning.
Reply Retweet Like
Omnibus Dec 4
Onsdag aften kan AU formentlig skrive historie, når universitetet sender sin første satellit ud i rummet. Og det kan meget vel blive første skridt mod AU's eget rumprogram.
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet Dec 4
Opsendelsen af AU's første satellit er udsat til i morgen kl. 19.18 dansk tid. Af samme grund er arrangementet i Søauditorierne også udskudt. Læs mere her:
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet Dec 4
Fremtidens sundhedsløsninger findes i krydsfeltet mellem kultur, teknologi og sundhed. om High Tech – Human Health-konferencen, der finder sted på i dag i samarbejde med . Læs mere:
Reply Retweet Like
Aarhus Universitet Dec 3
Aarhus Universitet skal ud i rummet på tirsdag - vil du være med? I morgen sender vi vores første satellit ud i rummet. Vi holder derfor opsendelses-arrangement i Søauditorierne fra kl. 18. Alle er velkomne. Læs mere her:
Reply Retweet Like
Omnibus Dec 3
”Det var en nedtur, da der blev fyret så mange i 2014, og jeg håber ikke, vi skal ud i en fyringsrunde igen, for det var forfærdeligt." Sådan lyder Grete Flarups ønske for fødselaren AU.
Reply Retweet Like
Martin Vesterby Dec 2
Det er lettere at undervise lørdag og søndag når det er for en gruppe af passionerede, positive, naive og kloge medicinstuderende, der innoverer til sundhedssektoren og stiller skarpe spørgsmål til "plejer".
Reply Retweet Like