Twitter | Search | |
Search Refresh
Викторија Сикрет Feb 12
Reply Retweet Like
Zumbul Jun 17
Reply Retweet Like
Snezhana 18 May 13
Леб. И една булка :)
Reply Retweet Like
Zaneta Skerlev 15 Dec 15
,дечки,ова аиварот ко кавијар да ви е,м?
Reply Retweet Like
Jas Feb 11
Студенти од ! Обединете се и исчистете си го ѓубрето! Напрајте нешто да не ве ругаат!
Reply Retweet Like
Martin Nacev 23 Jul 12
Не барај влакно во оризот зошто ќе најдеш
Reply Retweet Like
СивЧереп 11 May 15
Пејсажов ми буди тажни чувства.
Reply Retweet Like
Jas Feb 11
Плесни им по 50 евра казна секој месец на сите студенти во па да видиме дали ќе живеат ко стока! А тие што ќе пријават фрлач на ѓубре низ прозор награди ги со 70€. За сè има начин ако се има желба!
Reply Retweet Like
Makedončište 27 Jan 18
Reply Retweet Like
CaptainMorgan со рум 26 Jan 13
Домашен ориз повеќе од оризот во .
Reply Retweet Like
Нa Пajо Внукaтa 25 Mar 15
Кој не чекал цел саат ред за стек у не знае шо е глад.
Reply Retweet Like
opserver.mk Feb 1
Протест на вработени во ЗК „Пелагонија“-Битола
Reply Retweet Like
Пророчицата 19 Nov 14
Дете ќе родам и ќе исшколувам дур стигнам на ред да јадам!
Reply Retweet Like
donvito 9 Feb 15
ме интересира колку средства донираше србија за поплавите во
Reply Retweet Like
ЕдинственаМакедонија 24 Mar 15
Reply Retweet Like
Забушант 20 Dec 14
Пијаме ракија со @JimmyFromDaHood во ... кој е за нека повели :)) <3
Reply Retweet Like
Александар 6 Feb 15
Уште стрежево фали да го пуштат и да дојди да ми кажи дека ова е поради климатските промени
Reply Retweet Like
ТУТУНОБЕРАЧИТЕ Feb 12
сепак од се тро попаметни ете сами си исчистија да не викате дека се мрзливи само сега треба да му се постават широки за да можат преку џам да го погодат контејнерот особено та малата шо кажа дека на комунална
Reply Retweet Like
Bobytko 19 Apr 12
Во желудников ќе почнат да ми растат јачмени, овеси и други житни растенија
Reply Retweet Like
ТУТУНОБЕРАЧИТЕ 23 Apr 18
и нас ни треба за чистење на езерото кое е клучен извор на за и цела
Reply Retweet Like