Twitter | Search | |
Search Refresh
Todorova Leposava Jan 15
Reply Retweet Like
SAS SMK Feb 26
Replying to @fonspricn
Reply Retweet Like
MkFormula1 Jul 3
Reply Retweet Like
Stiven Cibalevski Mar 30
it’s time make a Macedonian library. I love this song, anyone know the title and artist.
Reply Retweet Like
Седо Перо Jun 18
Едгар Алан По на
Reply Retweet Like
Седо Перо Mar 8
За љубовта да ни векува на
Reply Retweet Like
caSyS Македонија Jan 24
Али Ахмети успешно 16 години на наш трошок, се труди да не проговори ни збор , и уште поуспешно ни морализира како тоа ние треба да бидеме демократи и да проговориме на неговиот мајчин јазик. А при тоа нити еднаш ниеден новинар не го нарекол националист,
Reply Retweet Like
ThePuppet Mar 6
Во имаш театар, театар, но не и театар. Идентитетот како? Ајде мајкатааа
Reply Retweet Like
Седо Перо Mar 7
,,За татковината,, За за мојот најубав род
Reply Retweet Like
Name Jan 28
Во Грција порано за кажан збор на и за изјаснување било казна 500 драхми или пола кило рицино, изгледа истово не чека и нас сега во .
Reply Retweet Like
Katerina Jan 20
Ако не им одговара твојот став, тогаш те терале од штаб или обратно . Да прашам вака, кога ќе биде дозволено и општо прифатено да имаш мисла и став про ? 🤔
Reply Retweet Like
Marta M ♒ Jan 15
ти била забранета песна. Ќе не затворате ко на времето? Ќе стојат ли пак под прозор за да наслушуваат дали на домашните прослави се пеат националистички - песни? Море На што сте, мајке ви? Страшно ме интересира.
Reply Retweet Like
Bill Nicholov May 31
"НАШЕТО ИМЕ Е ": На сите идиотски политичари со кои ќе се сретнев им велев дека со овие четири збора можат да стават крај на "спорот за името". Со овие четири збора можеме да си ги спасиме името, идентитетот и историјата. КОРИСТЕТЕ ГИ.
Reply Retweet Like
Naum Stoilkovski Feb 23
Reply Retweet Like
█████ Mar 13
Мотото на приватните здравствени установи! -ИЗЛЕЧЕН ПАЦИЕНТ Е ИЗГУБЕН МУШТЕРИЈА.
Reply Retweet Like
MkFormula1 Jul 10
Reply Retweet Like
кралицата сама #БојкотирамСеверна Jul 10
Replying to @Freddy_AFC
Хеллоооуууу... Ни ја ФАЛСИФИКУВАВТЕ ! Против волјата на народот !!! Има член во КЗ за ова. Побарај си!
Reply Retweet Like
MkFormula1 Jul 9
Кими Раиконен - Монако ГП #2005 kimimatiasraikkonen
Reply Retweet Like
Rasmus K. Robot Jun 28
интелигенција Cончање на плажа Оклопно камион е превртено. војникот на возилотоги отвора капаците, и тој отвора своите очните за да го види цветот кои експлодирале.
Reply Retweet Like
Bill Nicholov Jun 13
Од мал скандирав за ! Одев на протести уште пред независноста. Доаѓавме од СИТЕ делови на поделената Македонија. Дали очекува да скандираме "Северна Македонија"? НЕ, ќе извикуваме дека - додека него го АПСАТ за предавство.
Reply Retweet Like