Twitter | Search | |
Search Refresh
Saska Cvetkovska 14 May 15
Replying to @stamovb
A delusion is a belief held with strong conviction despite superior evidence to the contrary
Reply Retweet Like
an.gie.neer 17 May 15
Seriously?Does anyone know where we're marching to? Penguin: Who cares? I question nothing. Penguin: Me,too. Penguin: Me,too.
Reply Retweet Like
White Bastard.MK 23 Aug 17
Made in Macedonia
Reply Retweet Like
Marijan Djima 29 Oct 17
Reply Retweet Like
Kamov 9 Oct 17
just a small Spanish Nazi
Reply Retweet Like
Sweet but ВМРО Oct 10
Премиерот ви е со подвоена личност вие за Марин се потресовте. >
Reply Retweet Like
Џокер Ботов 12 Mar 18
Reply Retweet Like
IgorOid 21 Apr 16
За да одат на некои ги пуштија порано од работа. Тоа е злоупотреба на службена положба, се лежи од 5 до 10 год.
Reply Retweet Like
Ana Petruseva 14 Apr 16
Reply Retweet Like
Шпрт 5 Apr 16
А во Исланд ќе има ли ?
Reply Retweet Like
lesslie 28 Mar 16
-Како настана поимот ? -Преку еден спонтан(види фото) собир на плоштад!
Reply Retweet Like
Bobi Hristov 15 Mar 16
Малку свирежи само, јајца нема, сендвичите се изедоа
Reply Retweet Like
Ines Efremova 15 Mar 16
Се прашувам каков вкус има сендвичот кога знаеш дека го јадеш за помилување на педофили, меѓу другото.
Reply Retweet Like
Живче 🌷 15 Mar 16
Добредојдовте во АПСУРДНА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА!
Reply Retweet Like
Филозофот 19 May 15
Еве ги фамозните сендвичи за овие пред собрание.
Reply Retweet Like
Канта Сирење 18 May 15
Reply Retweet Like
Kire Hajba 18 May 15
Оставете 100че на маса пред да тргнете за , за кафе, за вашите (30годишни) деца! Од вас зависат!
Reply Retweet Like
Bozidar 8 May 15
Пензионерите да излезат на оти ЈСП им го ускратува правото на слободен превоз
Reply Retweet Like
Neb. Gelevski - Bane 11 Jul 14
Reply Retweet Like
christindim 16 Aug 13
Слагам фес в манифестиращ.
Reply Retweet Like