Twitter | Search | |
Search Refresh
Mɪʟᴏꜱ Pᴏᴘᴏᴠɪᴄ 13h
Replying to @milos_agathon
Government ("blue") and main opposition ("red") candidate are neck and neck as each of them has won 42% of votes in the 1st round.
Reply Retweet Like
Mɪʟᴏꜱ Pᴏᴘᴏᴠɪᴄ 12h
Replying to @milos_agathon
Mobilizing massive pool of non-voters from the east, north, and north-east is necessary to triumph in the 2nd round
Reply Retweet Like
Mɪʟᴏꜱ Pᴏᴘᴏᴠɪᴄ 14h
North Macedonia held its 1st round of Presidential elections yesterday. My map shows election turnout by municipality. Quite low turnout in municipalities with Albanian majority.
Reply Retweet Like
Non-Inscrits 20h
Someone wrote in Edi Rami the current president of Albania in the Macedonian presidential elections
Reply Retweet Like
ладно е вечерва м? Apr 19
<strong> </strong> <timeless> </timeless> <shit> </shit>
Reply Retweet Like
Nevena Trajkov Apr 16
The threat of pollution is real, and has already taken a physical toll on citizens in the country, especially vulnerable children.
Reply Retweet Like
⚡🔱Афродита🔱⚡ 6h
Спиеш ли мирно ? е повторно обоена во црвено! Жива е Македонија!!!! 🇲🇰👌🇲🇰👌🇲🇰👌
Reply Retweet Like
Igor Bozinovski 9h
е разбудена! 🇲🇰 Завршниот удар од народот на 5-ти мај! Жива е Македонија! Ќе се ја вратиме! ✊
Reply Retweet Like
ТоплаВода СтуденТуш #Бојкотира 11h
Добро утро Македонци. СеБерна не може да преживее без Македонци. Ќе се претвори во политичко-криминален . Затоа Партиите мора да разберат дека народот им е газда, а не меѓународната. Одиме во втор круг под 35%. мора да ја биде.
Reply Retweet Like
veckoz 11h
Во време на режимот, Стево како кандидат за претседател имаше освоено повеќе гласови одколку сега во време на животов...
Reply Retweet Like
Началникот 13h
Reply Retweet Like
Шо Македонија Шо?! 21h
Како двете говна од + привезоците го осеќаат
Reply Retweet Like
Sa4ika 23h
Каков ден, планинарски. Кожле, Катлановско.
Reply Retweet Like
Лев Десничар #Бојкотирамπ Apr 21
Се сеќавам како лажеа = вмро. Сега лажат = сдс. Курто и мурто сега се заедно против едниствените што се за Ги обединивме и покажавме криминалците :) Дојде време да се види кој е човек, кој е роб.
Reply Retweet Like
caSyS Македонија Apr 20
Појасно од ова, здравје!!! Да ја вратиме на народот.
Reply Retweet Like
Bojan Vasilevski Apr 20
Дека за се гласа... Шупаци вакви не се раѓаат
Reply Retweet Like
Bill Nicholov Apr 19
Село , поглед од старата куќа на татко ми. Егејска беше присвоена од со трагичната поделба од 1913 година. Тука живееа и СЕ УШТЕ живеат . Ние опстојуваме. Ќе се бориме против секое наметнато име и промена на идентитетот.
Reply Retweet Like
Седо Перо Apr 19
Нашата борба Рациновска за за
Reply Retweet Like
Седо Перо Apr 19
За вечниот спомен на неговата света жртва. За за
Reply Retweet Like
Димко Македонецот Apr 19
Внука ми гледала филм и ми праќа порака “вујче гледај, пишува ”. Предавникот нека им прати нота на режисериве да го сменат името.✅
Reply Retweet Like