Twitter | Search | |
Search Refresh
GreekTrendingTopics 7 Mar 16
Reply Retweet Like
Garyfallia Aidarini Apr 29
Η στασιμότητα της ελληνικής σκιαγραφείται από την διατήρηση στην ίδια πιστοληπτική βαθμίδα από τον Οίκο S&P. Το ρευστό πολιτικό σκηνικό καλλιεργεί ένα γενικευμένο κλίμα ανασφάλειας και αβεβαιότητας.
Reply Retweet Like
Μανώλης Χριστοδουλάκης 4 Oct 18
Απλά. Όταν παρουσιάζεις 2 σχέδια , όταν αδιαφορείς για τη χρηματοδότηση της , όταν κάνεις αντιφατικές δηλώσεις χωρίς σχέδιο με μόνο κριτήριο να δημιουργήσεις προσφιλείς εκλογικές πελατείες, δημιουργείς αστάθεια. Πρώτο αποτέλεσμα η κρίση στις .
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης 4 Jul 18
Στη Γαλλία αφιερώνουν 32 σελίδες στην αναγέννηση της ελληνικής και στη χώρα μας ιστορικές εφημερίδες αποφεύγουν να παραθέσουν έστω ένα μονόστηλο.
Reply Retweet Like
ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού 29 Sep 16
Καταρρέουν οι δείκτες της καταρρέει και ο κ. Τσίπρας
Reply Retweet Like
Ministry of Finance Dec 11
Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή ο Κρατικός 2020. :"Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για τη ψήφιση του Προϋπολογισμού.Αυτό επιτρέπει στην κυβέρνηση να συνεχίσει τη σταθερότητα,την ανάπτυξη αλλά &τη θωράκιση της κυπριακής ".
Reply Retweet Like
ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού 20 Aug 17
Δήλωση Τομεάρχη Οικονομικών της Ν.Δ. κ.Χρήστου Σταϊκούρα για την κατάσταση της ελληνικής
Reply Retweet Like
Αλέξης Χαρίτσης 3 Sep 18
Συνεχίζεται για 6ο τρίμηνο η δυναμική ανάκαμψη της . Σημαντική αύξηση των εξαγωγών & της μεταποίησης. Ενισχύεται η ιδιωτική κατανάλωση. Προχωράμε άμεσα σε μέτρα στήριξης της εργασίας & των λαϊκών εισοδημάτων. Η γυρίζει σελίδα.
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης 16 Dec 16
Αφορά προβλήματα, που ταλανίζουν τη χώρα, ενώ σχετίζονται με την επανεκκίνηση της & την επιτάχυνση απονομής της .
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης 30 Nov 18
Στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου "Kontra 24", για: ► τη μικροκομματική εκμετάλλευση των καταλήψεων στα σχολεία από τη ► τις αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής ► τις εργασιακές σχέσεις και στην ενίσχυση της απασχόλησης 🎥⇨
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης 4 Jul 18
Συνεχίζονται τα σταθερά βήματα προς την ομαλοποίηση της κατάστασης της ελληνικής με τις ξένες άμεσες να καταγράφουν υψηλό εννέα ετών.
Reply Retweet Like
Οι Άτακτοι 27 May 18
Στην “ελεύθερη ώρα” έλεγε περί εξόδου από τα και ανάκαμψη της με Στην “Δημοκρατική” να μην βιαζόμαστε να γιορτάσουμε το τέλος των μνημονίων Αλήθεια κύριε Πρόεδρε, αυτή η στον Παναμά με το όνομα σας τι ακριβώς είναι;
Reply Retweet Like
ΝΟ.Δ.Ε. Κεντρικού 24 May 17
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερις άξονες για επενδύσεις και ανάταξη της
Reply Retweet Like
Kostis Hatzidakis 29 Mar 17
Το πρόβλημα της δεν θα λυθεί με βιομηχανία εξεταστικών επιτροπών και επιθέσεις στην αντιπολίτευση.
Reply Retweet Like
Thomas Kazakos 13 Feb 18
Νατάσα Πηλείδου, Υφυπουργός Ναυτιλίας… Η Ναυτιλία και τα Πλοία είναι γένους θηλυκού! Καλωσόρισες στην Βιομηχανία μας και Προσβλέπουμε σε μια στενή συνεργασία. Καλή δουλειά με "ούριο άνεμο" για το καλό της & της
Reply Retweet Like
Cede Fede 26 Jul 18
Διαχείριση κρίσεων επί Σύριζα: : Capital controls, νέο μνημόνιο : 23 νεκροί : 84 νεκροί : δώσαμε το ονομα Μακεδονία : πλήρες μπάχαλο. αιχμάλωτοι για 4 μήνες: αναμονή Θα πουν οτι πετύχανε...
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης 11 Sep 17
Δήλωσή μου στο αναφορικά με την πορεία της ελληνικής & τη μυωπική στάση της .
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou Dec 7
Θα πρέπει επιτέλους να γίνει από όλους αντιληπτό,σ'όποιο χώρο και αν ανήκουν,οτι η κανένα δεν ωφελεί και πρώτιστα τη , γιατί την οδηγεί στη διάλυση της ,της , του &της ,της του αλλλά και του ιδίου του .
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης Oct 16
Που ήταν αυτό το "4ο μνημόνιο" το οποίο μας έλεγε η ; Προφανώς έλεγαν ψέματα καθώς, την ίδια στιγμή, ψήφιζαν τα θετικά μέτρα που ήρθαν μετά τον Αύγουστο του 2018. Η ίδια τώρα επιβεβαιώνει την καλή πορεία της ελληνικής , με τις ανακοινώσεις στις οποίες προβαίνει.
Reply Retweet Like
Dimitris Vergados 25 Sep 16
οι μας διαχρονικοί πρεσβευτές τ ελληνικής
Reply Retweet Like