Twitter | Search | |
Search Refresh
Ο Πολύγραφος Feb 17
Η επερχόμενη «μεγάλη αμερικανική επένδυση εκατοντάδων εκατομμυρίων» της Tesla στην Ελλάδα, την οποία είχε προαναγγείλει ο Ά. Γεωργιάδης μόλις πριν από μία εβδομάδα, τελικά κατέληξε στη Βουλγαρία!
Reply Retweet Like
#Ομάδα_Μνήμης 13h
Να πούμε ένα ακόμη μπράβο στη ΝΔ και τον Μητσοτάκη για τον προεκλογικό σανό που τάισε (και) τα καλόπιστα μέλη του κόμματός του.
Reply Retweet Like
manos Feb 17
Only for you
Reply Retweet Like
Ο Πολύγραφος 13h
Όταν ο Κ. Μητσοτάκης δήλωνε ότι μόνο η οικογένειά του έχει κάνει ρουσφέτια, ενώ ο ίδιος ποτέ. Εμείς εντοπίσαμε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά πέντε άτομα που «βολεύτηκαν» από την έναρξη της θητείας του. Φαίνεται ότι η οικογενειακή παράδοση, καλά κρατεί!
Reply Retweet Like
Marka1 Feb 21
60 νεκροί από την γρίπη στην Ελλάδα αλλά ο Μπιλακος Κικίλιας κάνει το παπί.Ειναι το ίδιο θρασίμι που το 2019 λόγω των 39 θανάτων ζητουσε παραιτήσεις υπουργών.. Δείτε τι έλεγε και κρατηθείτε από την αναγούλα.
Reply Retweet Like
#Ομάδα_Μνήμης Feb 23
Υπομονή. Έρχονται οι επενδύσεις.
Reply Retweet Like
Ο Πολύγραφος Feb 21
Αύξηση των εγγεγραμμένων ανέργων στα μητρώα του ΟΑΕΔ παρατηρήθηκε για τον Ιανουάριο του 2020, με τους ανέργους να ανέρχονται στους 1.138.791.
Reply Retweet Like
Blonde070121 Feb 20
Συνταξιούχοι; Εκτός από την 13η σύνταξη, το 2021 θα χάσετε κι άλλα 100 ευρώ... Και το 2025, 159 ευρω.
Reply Retweet Like
Dragan Redskin 7 🇳🇵 Feb 21
- Mr. Erdogan I came to negotiate about the Aegean hydrocarbons co exploitation. - Ass up, face in the pillow.
Reply Retweet Like
Ο Πολύγραφος Feb 19
Στα 498 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου 1.269 δισ. ευρώ, διαμορφώθηκε για τον Ιανουάριο 2020 το πρωτογενές πλεόνασμα.
Reply Retweet Like
Ο Πολύγραφος Feb 17
Μ. Βορίδης: «Ο Κ. Μητσοτάκης έχει στόχο την παρέμβαση και τη δομική αλλαγή στο κράτος και τους μηχανισμούς αναπαραγωγής της εξουσίας, ώστε να μη βγει ποτέ ξανά η αριστερά!». Αλλά η επιθυμία για πρόσβαση στους αρμούς της εξουσίας, είναι «χούντα»!
Reply Retweet Like
Marka1 4h
Εικόνες μέσα από το πλοίο Πηγασος που μεταφέρει στη Λεσβο εκατοντάδες αστυνομικούς Η ετοιμάζεται για πόλεμο
Reply Retweet Like
Βιργινία Κοκκίνου Feb 21
Μαντέψτε ποιος θα τους πληρώσει αυτούς τους εκτροχιασμούς !!
Reply Retweet Like
Blonde070121 Feb 19
Αν δεν πιάσεις τον στόχο για πλεόνασμα (770 εκ. Έχουμε μπει ήδη μέσα μέχρι τον Ιανουάριο), υπάρχει ένας κόφτης που κόβει μισθούς και συντάξεις... Το θυμάστε; Με συνοπτικές διαδικασίες ξαναμπαίνουμε στα μνημόνια...
Reply Retweet Like
Blonde070121 6h
Επίταξη πλοία! Ακύρωσαν ταξίδια επιβατών! Πήραν τα κινητά από τα πληρώματα! 10 διμοιρίες με ΜΑΤ και αύρες ρίψης νερού, με προορισμό Λέσβο και Χίο.
Reply Retweet Like
LilaPause 9h
Η κυβέρνηση θα πιει το πικρό ποτήρι του προσφυγικού μέχρι τέλους!!! Διευθυντής των Νέων στο τώρα. Η νύχτα θα είναι μεγάλη με τα. ΜΑΤ που φτάνουν στα νησιά λέει ο ρεπόρτερ!
Reply Retweet Like
avgerinosx Feb 22
❌"Τελική λύση"βρήκε η ΝΔ για τα γερόντια"που δεν πεθαίνουν κιόλας" (Λοβέρδος) Θα πλένετε σκάλες 70 χρονών >Πρόεδρος συνταξιούχων: "Είναι ντροπή να δουλεύουν συνταξιούχοι κι όχι άνεργοι νέοι" >Ανάλγητος νεοφιλελές ΝΔ: "Να τους το απαγορεύσουμε;"
Reply Retweet Like
trollokratis Feb 21
Μιλάει τόσο πολύ που αποκαλύπτει μόνος του γιατί τον ερευνά η εισαγγελέας ! Αδωνις Γεωργιάδης: "Οτι ξέπλενα χρήματα μέσω των εκδόσεων Γεωργιάδη και ελέγχθηκα γι αυτό από την κ.Τουλουπάκη" Δεν το ήξερα. Τώρα το ξέρω
Reply Retweet Like
Antilian Kotzai 8h
Παραιτούνται όλα τα στελέχη της ΝΟΔΕ Χίου εν αναμονή της άφιξης των ΜΑΤ στο νησί επιβάλλοντας δια της βίας τον σχεδιασμό τους !
Reply Retweet Like
Captain Morgan Feb 19
Αυτό το άτομο,που βρίσκεται σε πλήρη πανικό,οχι μόνον είναι επικίνδυνο γ το κόμμα του που οδηγεί στον γκρεμό με τις εκτός λογικής ασυναρτησίες του,αλλά κ για τον πολιτικό κόσμο που δυστυχώς τον ανέχεται.
Reply Retweet Like