Twitter | Search | |
Search Refresh
Γιώργος Χριστοφορίδης 9 Dec 18
Κάθε χρόνο, περισσότερα από 1 τρισ. δολάρια, πηγαίνουν για δωροδοκίες. Η υπονομεύει το μέλλον των επόμενων γενεών, μεγαλώνει τη φτώχεια, εμποδίζει την ανάπτυξη και την πρόοδο και αποστερεί πόρους για επενδύσεις. 9 Δεκεμβρίου. Παγκόσμια Ημέρα κατά της Διαφθοράς.
Reply Retweet Like
Ministry of Justice and Public Order CY Dec 12
: Ώρα μηδέν! 1⃣6⃣ Δεκεμβρίου 2019 Ώρα 6⃣ μ.μ. Αρχηγοί πολιτικών κομμάτων απαντούν στο κοινό για θέματα που αφορούν κάθε πολίτη, στην παρουσία Γενικού Εισαγγελέα, Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Αρχηγού Αστυνομίας κ Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας
Reply Retweet Like
avgerinosx Nov 20
Reply Retweet Like
LilaPause 🎅☃️ Feb 25
Να απευθυνθώ στον Σοφό που έχει δικούς του εισαγγελείς μήπως και τελεσιδικήσει ποτέ η υπόθεση που έχω εδώ και 11 χρόνια με τον γιατρό που δεν είδε όγκο 5cm? Oh wait δεν με λένε Μαρινάκη δεν έχω φράγκα οπότε είμαι άξια της μοίρας μου.
Reply Retweet Like
#Ομάδα_Μνήμης 16 Feb 18
Reply Retweet Like
DemetrisConstantinou Dec 9
Zeta Emilianidou, 52, Minister of Labour and equivalent misnister for additional 4-5 women!
Reply Retweet Like
Π. Καρκατσούλης Jan 29
Κι ενώ ο Ηγέτης μας έβγαλε από τα μνημόνια, έλυσε & το εθνικό θέμα, στην πορεία προς το , εμφανίζεται η έκθεση της που δείχνει ότι στην Ελλάδα του βασιλεύει η ανομία & η .
Reply Retweet Like
Alexandros V Feb 25
Ελληνική , Δικαστικό σύστημα όλα τα κ οι εγκληματικές ενέργειες, οι , , ακουμπάνε κ το , γι αυτό κάνουν ότι μπορούν διαπλεκόμενοι εντός κ εκτός να τα ''πνίξουν'' με πολλούς τρόπους..!
Reply Retweet Like
GOUBERTAS Jun 25
Η σε ένα λαό δεν είναι ποτέ νομοτέλεια. Εξηγείται και αντιμετωπίζεται. Η μεγαλύτερη δυσκολία στην καταπολέμησή της είναι όταν ο λαός, παρότι υποφέρει από τα δεινά της, την έχει αποδεχθεί σαν αναπόφευκτο στοιχείο του βίου του.
Reply Retweet Like
Νίκος Υποφάντης Apr 6
Τί έγινε λέει;! Και μετά περιμένουμε καθαρή "αριστερά"...
Reply Retweet Like
Itan Mia Mera Nov 14
Ο προθυπουργός με διεθνή αναγνωριση κατηγορείται για ανοχή και στήριξη της διαφθοράς απο την FT. Πόσες άλλες σκευωρίες θα αντέξει. Ντοναλντ Τραμπ εχει κατανήσει.
Reply Retweet Like
Π. Καρκατσούλης Jan 31
Κι όμως: η Ελλάδα που κατρακύλησε 8 θέσεις στον δείκτη για τη & κατατάσσεται ως η 2η πιο διεφθαρμένη χώρα της ΕΕ, διαθέτει 95 δομές για την αντιμετώπιση της διαφθοράς!
Reply Retweet Like
Iasonas Fotilas 9 Jul 18
Χαμηλά στην απορρόφηση κρίσιμων κοινοτικών πόρων για την , ψηλά στη και στην έλλειψη στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η που φτιάχνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σύντομα πολιτική αλλαγή!
Reply Retweet Like
Zoe Konstantopoulou Jan 31
Reply Retweet Like
Π. Καρκατσούλης Jan 30
Σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας,η τοποθέτηση της κ Θάνου στην επιτροπή ανταγωνισμού,η υπόθεση Πετσίτη (ΔΕΦΑ gate) συγκαταλέγονται στις αιτίες που οδήγησαν την Ελλάδα να υποχωρήσει κατά 8 θέσεις στο διεθνή δείκτη για τη .
Reply Retweet Like
freedomtv.gr Jan 31
ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΝΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ Το άρθρο – παρέμβαση της για , και προς : "Οι Κρητικοί δεν έχουν σχέση με αυτή την θρασύδειλη συμπεριφορά. Ας μη ντροπιάζει άλλο το νησί του"
Reply Retweet Like
Pete Chatziplis Jul 31
Επίσημοι ομολογούν ότι η Ελλάδα μπήκε κατά παράβαση κανονισμών ΕΕ στο Ευρώ ξέροντας ότι θα δεσμευτεί() και μετά, όπως ομολόγησε ο Γιουνκερ, κάναν στραβά μάτια στα στατιστικά και δάνεια!Δεν υπάρχει εισαγγελέας στην περίφημη Ευρώπη;
Reply Retweet Like
Kostis Hatzidakis Apr 8
Είναι μια κυνική κυβέρνηση! Έβαλαν Γενική Γραμματέα για τη μια δικηγόρο off shore όταν ο ίδιος ο κ. διαρρήγνυε τα ιμάτιά του εναντίον των off shore.
Reply Retweet Like
Captain Morgan 30 Nov 18
Η δεν κοιτά να αλλάξει το ζαβό που εχει αρχηγό,προσπαθεί σαν τον πνιγμένο να πιαστεί από την μονταζιέρα και τα ψέματα που βγάζουν συνέχεια οι κολαούζοι τους. μ εναν Αδωνι να ξεσκονίζει συνέχεια τον και δημοσιοκάφρους σε απόγνωση
Reply Retweet Like
Documento Dec 4
Και νέο δώρο διαφθοράς από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σε βουλευτές και δικαστές | Documento
Reply Retweet Like