Twitter | Search | |
Search Refresh
presshub.gr Jun 18
[Διαβάστε το στο ] : «Εθνική προτεραιότητα το »
Reply Retweet Like
Day2Day.gr Jun 16
Reply Retweet Like
ThePost.news Jun 16
Το 2060 ένας στους τρεις Ευρωπαίους θα είναι πάνω από 65 ετών - SOS για την Ελλάδα
Reply Retweet Like
ΕΚΤ Jun 14
Η Ελλάδα του αύριο έχει ανάγκη το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της και τους νέους της. Μείνετε συντονισμένοι!
Reply Retweet Like
Apostolos Kritikopoulos Jun 2
Βρείτε τι πήγε στραβά...
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης May 13
Replying to @JSarakiotis
Η σημερινή κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι στέκεται αταλάντευτα δίπλα στην οικογένεια, με μια συντεταγμένη πολιτική για το παιδί, την ισότιμη συμμετοχή του στο σχολείο και την παροχή προνοιακών κινήτρων προς τους γονείς.
Reply Retweet Like
Giorgos Koumoutsakos Apr 10
Πρέπει να πάμε στις εκλογές σε κλίμα πολιτικής ωριμότητας.Να συζητήσουμε για το , την , την , τα θέματα. Κυριαρχεί η σκανδαλολογία & το κύριο μέρος της ευθύνης έχει η Κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτός που χάνει είναι αυτός που πολώνει.
Reply Retweet Like
Εύα Mar 22
Εκλογικά παιχνίδια με 800.000 ιθαγένειες κι εμείς ασχολούμαστε με τα δόντια της κ.Λοίζου
Reply Retweet Like
Lavrentzos Anastasio Mar 15
Σήμερα θα μιλήσω στο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών στις Φέρες Έβρου για το πρόβλημα της Ελλάδας και ιδιαίτερα της Θα καταθέσω συντριπτικά στοιχεία, καλώντας τις τοπικές αρχές να αντιδράσουν για να αντιστρέψουν τις εξελίξεις.
Reply Retweet Like
Lavrentzos Anastasio Mar 7
Ακούστε πρωινή μου συνέντευξη: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί το ως πρόσχημα για να εφαρμόσει την πολιτική των «ανοικτών συνόρων». Σκοπός του είναι να αλλοιώσει για πάντα τη φυσιογνωμία της χώρας προκειμένου να εδραιωθεί πολιτικά.
Reply Retweet Like
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ Mar 7
190 χρόνια μετά την προσπάθεια του Ιμπραήμ ν’αντικαταστήσει τον Ελληνικό πληθυσμό της Πελοποννήσου με Φελάχους από την Αίγυπτο, ο δεύτερος που εξέφρασε ανάλογη επιθυμία αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού με Αφροασιάτες εισβολείς είναι ο κ. !
Reply Retweet Like
kkalofolias Mar 6
Η μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού δεν είναι ζήτημα ιδεολογικής αντιπαράθεσης αλλά αμετάκλητης δημογραφικής πραγματικότητας
Reply Retweet Like
🇻🇪 Apostolakos 🇬🇷 Mar 6
Η συζήτηση για το αποδεικνύει για άλλη μιά φορά οτι οι άνθρωποι είναι για ίδρυμα.κυριολεκτικά μας μισούν θανάσιμα,και ιδιαίτερα ο "πρωθυπουργός".είναι δεδομένο,και επιβάλλεται να καταδικαστούν για σωρεία εγκλημάτων κατά της πατρίδας και του έθνους.
Reply Retweet Like
Iannis Konstantinidis Mar 6
Το δε λύνεται μόνο με επιδόματα, πολλά μικρά, όπως του , ή ένα πακετάκι, όπως του . Λύνεται όταν ανοίξουμε τα μυαλά μας και τα χέρια μας στις μονογονεϊκές οικογένειες και στα παιδιά των μεταναστών που τελειώνουν τα ελληνικά σχολεία.
Reply Retweet Like
Αστέριος Σαμιωτάκης Mar 6
Γίνεται συζήτηση στην Βουλή για το και η πρόταση του ζαβού είναι να ενσωματωθούν ντε και καλά 200,000 Πακιστανοαφγανοί.Μέχρι εκεί φτάνει το κουτό σταλινικό μυαλό του.Μέχρι εκεί.
Reply Retweet Like
Ιωάννα Βελεντζα Mar 6
Μεταναστεύει η δημιουργία, παραμένει η πελατεία Θέλουμε μια δημοκρατία με λιγότερη κομματοκρατία
Reply Retweet Like
Nίκη Κεραμέως Mar 6
Τι νόημα έχει να συζητάμε για την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, τη δικαιοσύνη, όταν είμαστε μια χώρα υπό εξαφάνιση; Προτάσεις για το υπάρχουν, πρέπει να υπάρξει και πολιτική βούληση για δράση, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.
Reply Retweet Like
KATERINA Mar 5
Σε όλες τις μητροπολεις της Δυσης δεν διανοεισαι να ρωτησεις τον Αφρικανο, τον Ασιατη, τον Αραβα, τον ξανθο, τον μελαχροινο "απο που εισαι?" Η απαντηση ειναι Γαλλος, Αγγλος, Γερμανος. Εδω ρωταμε ακομη τον ταξιτζη που ειναι 30 χρονια στην Ελλαδα αν ειναι Αλβανος
Reply Retweet Like
Εύα Mar 5
Γιατί μας προκαλεί ακόμη εντύπωση η γραμμή που ακολουθείτε κ.Τσίπρα; Γιατί κάτω από κάθε ανάρτησή σας, σας στολίζουν με κάθε πιθανό τρόπο άνθρωποι τόσο διαφορετικών πεποιθήσεων; Γιατί ακόμη ρωτάμε γιατί όταν η απάντηση είναι προφανής;
Reply Retweet Like
Kostas Tsiaras Mar 5
Στον πυρήνα της δημογραφικής μας πολιτικής είναι η οικογένεια!
Reply Retweet Like