Twitter | Search | |
Search Refresh
ΣτέφανοςΧίος 25 Jun 18
Αυτοί είναι κύριοι οι Τι ΕΚΑΝΕ & τι ΑΠΑΝΤΗΣΕ ο και τα«τσιράκια»του σε Πατριώτη πολίτη απ'τη Θεσσαλονίκη, επειδή του είπε: «ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;» Ρε άντε από κει να ξεβρωμίσει η χώρα παλιοκομμούνια via .gr
Reply Retweet Like
New 💔 Rebels 28 Oct 18
Replying to @myrsinizorba
Είσαι γελοία με ολη την σημασία της λέξεως όπως και όλη η κυβέρνηση των Και άλλοι στην ιστορία της Ελλάδας πρόδωσαν αλλά δεν έκαναν το κορόιδο όταν τους είχαν πάρει χαμπάρι Νομίζετε ότι οι Έλληνες δεν κατάλαβαν τι έγινε ? ο γ@μημένοι !
Reply Retweet Like
Marios Neofitou 17 Jun 18
Ξεκίνησαν κατέληξαν !!! Αναμένουμε την συνεχεία της παραδειγματικής τιμωρίας του !!!
Reply Retweet Like
ThePost.news Aug 9
Editorial: Από σήμερα, ελεύθερη διακίνηση ιδεών στα Πανεπιστήμια
Reply Retweet Like
Άλλα Λόγια 15 Nov 18
"Εμείς του 60 οι εκδρομείς" ξέρουμε τον ξεπεσμό του : καθηγητές στην μεταπολίτευση, χαριτωμένες καταλήψεις, η νοοτροπία του "χαρτιού" που εξασφάλιζε θέση στο δημόσιο και μετά σίγουρη σύνταξη. Εχει ελπίδα μόνο με ανταγωνισμό απο μή κρατικά Πανεπιστήμια.
Reply Retweet Like
ALRIGHT.GR 4 Dec 18
στο μυαλό, λογική μηδέν. παντού όταν δεν είναι αριστερά.
Reply Retweet Like
SKAI.gr Jul 9
: Νέα αρχή στην , με ρεαλιστή πρόεδρο που προτίμησαν και
Reply Retweet Like
Λ1Π 🇬🇷 Nov 10
Όχημα της σκότωσε 2χρονο κοριτσάκι στη Χίο. ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ Ή ΙΔΙΩΤΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ,,, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΣΠΑΓΑΝ ΟΛΑ. ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΣΕΙΣ.
Reply Retweet Like
music melodies n' Stuff 22 Mar 18
Replying to @NYpofantis
Είπαμε είναι, δεν είναι κορόιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply Retweet Like
SKAI.gr Apr 3
Το σχόλιο του έρχεται σε καταφανή με τις πληροφορίες που αναφέρονται στην ιστότοπο του
Reply Retweet Like
Παυλος Nov 28
Οι μεγαλύτεροι είναι οι κκεδες. Νταηδες νταβατηδες φασίστες.. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε; Αν ήταν μάνας δεξιός να κάνει νταβαζηλικια θα εσκουζαν οι σαν χήρες..
Reply Retweet Like
Nikos Stergiou Mar 19
Reply Retweet Like
🛡️Fighter🇬🇷 #NoGlobalCompact 5 Nov 18
Αυτοί είναι οι , αυτοί είναι οι κομμουνιστές.... Τον Γλέζο ποτέ δεν τον είχα σε υπόληψη, τώρα ακόμα περισσότερο μια κ δεν ήξερα αυτό το περιστατικό.
Reply Retweet Like
ΟΥΣΤ 13 Apr 18
Αυτό που εσείς οι βλέπετε παντού φασίστες, μου θυμίζει κάτι ψυχακηδες που τους βιασανε μικρούς και βλέπουν παντού @ούστηδες. Να το κοιτάξετε αδέλφια...
Reply Retweet Like
Lazaros Kokkalis 3 Nov 18
Ποιος βλάκας έδωσε αποβολή στο παιδί για το " ξακουστή"? Τώρα το διάβασα. Είστε τόσο ηλίθιοι? Θα φορτώσετε τους κλέφτες στο σβέρκο των Ελλήνων επειδή σας έπιασε Αριστερή υστερία? Πόσοι νομίζετε ότι είναι πραγματικά στην Ελλάδα? Ηλίθιοι, ε ηλίθιοι!
Reply Retweet Like
Πουτινα Ιρινα Mar 14
Αυτό που εκείνοι δεν "θυμούνται" τούς νεκρούς τής λένε "" όσους διαφωνούν με τις , με ξεπερνάει...
Reply Retweet Like
IRA 24 Sep 18
Reply Retweet Like
LookerLook 7 Apr 18
Η διέλυε το 2013 ως αρχιαριστερή κ κομμουνιστρια Αντιπρύτανης το και τα αλλα . Τώρα αμοίβεται με $ για την αναστήλωση του Πανάγιου Τάφου κ μας στέλνει ευλαβικές ευχές ANAΣTAΣH EΛΠIΔAΣ, ANAΣTAΣH ZΩHΣ ΣE OΛOYΣ. ME AΓAΠH, TΩNIA MOPOΠOYΛOY
Reply Retweet Like
Demencius 30 Oct 18
Μια ζωη οι υπερασπιζονται τους βιαστες αρκει βεβαια να ειναι αλλοδαποι _________ «Οδομαχίες» στο Φράιμπουργκ μετά τον βιασμό της 18 χρονης από 7 Σύρους πρόσφυγες και έναν Γερμανό!
Reply Retweet Like
Lazaros Kokkalis Oct 6
Υπάρχουν μερικοί (ευτυχώς όχι όλοι) που πιστεύουν ότι είναι μια εκλεκτή ράτσα ανθρώπων, που μόνο αυτοί έχουν δίκιο, που κοροϊδεύουν, κάνουν πνεύμα ή ειρωνεύονται τους άλλους στα σόσιαλ. Εδώ δείγμα της εκλεκτής αυτής ράτσας, προκαλεί ένα άγαλμα να αναμετρηθούν...
Reply Retweet Like