Twitter | Search | |
Search Refresh
GreekTrendingTopics 2 Jan 18
Reply Retweet Like
AnonymousMacedonia 🇬🇷 May 6
ΑΙΣΧΟΣ!! Το καθεστώς Τσίπροβιτς έκανε υπουργό τον σύντροφο Θανάση παρά την θέλησή του. Κουράγιο Σάκη. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.... 🙃
Reply Retweet Like
Nikol May 5
Θα μείνει στη ιστορία σαν η περίοδος, που μιά ομάδα αδίστακτων τυχοδιωκτών χρησιμοποίησε ξεδιάντροπα την εξουσία που της εμπιστεύτηκε ο Ελληνικός Λαός για να παραμείνει με νύχια και με δόντια στην καρέκλα! Τίποτα άλλο!
Reply Retweet Like
Αντώνης Η. Διαματάρης Jan 11
Tο Travel Section της προτείνει “52 μέρη να επισκεφτεί κανείς το 2020.” 52! Κι όμως η δεν συμπεριλαμβάνεται σ’ αυτά. Γιατί κύριοι του ; (1/2)
Reply Retweet Like
George Pierros May 4
Σήμερα επιβεβαιώνεται και επίσημα η Μαλβίνα, "ο πρώην Συνασπισμός δεν είναι κόμμα, είναι πέντε κώλοι που ψάχνουν καρέκλα", για την μετεξέλιξη το βρίσκεις με πολλαπλασιασμό.
Reply Retweet Like
Κατερίνα Νοτοπούλου Jan 22
Χαιρετίζουμε θερμά την πρωτοβουλία “Global Tourism Plastics Initiative”του κ του Προγράμματος Περιβάλλοντος των Ην.Εθνών για την αντιμετώπιση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης από τα πλαστικά μιας χρήσης,που αφορά ιδιαίτερα τον τομέα του
Reply Retweet Like
Efi Stefopoulou 12 Oct 16
Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά πλέον οι καταλήψεις, απεργίες κλπ είναι "συμβολικές" - δεν είναι διαμαρτυρίες.
Reply Retweet Like
mountathosarea 8 Apr 18
Χριστός Ανέστη!Ο Προαθωνικός Οργανισμός ευχαριστεί θερμά όλους στους επισκέπτες που επέλεξαν να επενδύσουν την απόδραση του Πάσχα στον τόπο μας – την Ανατολική , ξεχωρίζοντάς τη ανάμεσα από εκατοντάδες άλλες προτάσεις διακοπών.
Reply Retweet Like
Έλενα Κουντουρά 20 Jan 18
Με την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ τα που αναδεικνύουν βέλτιστες πρακτικές και καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων και φορέων του ελληνικού .
Reply Retweet Like
CHURCHILL May 4
Εκεί στη Βόρειο Ελλάδα και ειδικά στη Θεσσαλονίκη που πρόσφατα πήγα,συνεχίστε να είστε ξινούληδες με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ.Σημερα ολοκληρώθηκε το έγκλημα. Ξεπουλήσανε τη Μακεδονία για υπουργικές καρεκλες κι εσεις μου το παίζετε δήθεν υπέρ άνω.
Reply Retweet Like
Harry Theoharis Jul 16
Αυτό που λείπει από τον τομέα του είναι η προσέγγιση. - Συνέδριο του "23rd Roundtable with the Government of Greece". : leaving indecisiveness behind?
Reply Retweet Like
Harry Theoharis Jul 27
Σήμερα το μεσημέρι στις ⏰12.30 στην και στην εκπομπή "7 Επτά" με την Βάλια Πετούρη, συζητάμε για τις προοπτικές του .
Reply Retweet Like
Έλενα Κουντουρά 13 Mar 18
Συνέντευξη τύπου στα ρωσικά και διεθνή ΜΜΕ στην στη Μόσχα, για την προβολή της Ελλάδας ως κορυφαίου ελκυστικού προορισμού, την προώθηση του ελληνικού καθώς και για το Έτος Τουρισμού Ελλάδας-Ρωσίας 2017-2018
Reply Retweet Like
GreekPressMoscow 19 Sep 17
Η στην 23η Διεθνή Τουριστική Έκθεση -Leisure 2017 στη , με την Υπουργό και τον Πρέσβη στη Μόσχα κ. Φρυγανά
Reply Retweet Like
SKAI.gr 22 Aug 18
Οι # Έλληνες είναι ο βασικός του όλο το έτος με # έσοδα 2 δισ. ευρώ
Reply Retweet Like
Marketing Greece 12 Nov 18
Αύξηση ⬆️ επισκεπτών σε & χώρους σύμφωνα με την Έρευνα Κίνησης Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων της ΕΛΣΤΑΤ H διασύνδεση με τον αποτελεί κεντρικό ζητούμενο στη στρατηγική της .
Reply Retweet Like
Κατερίνα Νοτοπούλου Jan 18
Η άρνηση του Υπ. Εργασίας για την επέκταση της κλαδικής σύμβασης των εργαζόμενων στον Κλάδο του Επισιτισμού- φανερώνει την ακραία νεοφιλελεύθερη και μνημονιακή πολιτική που επιθυμεί να εφαρμόζει η αφήνοντας έτσι χωρίς αυξήσεις και προστασία 400.000 εργαζόμενους.
Reply Retweet Like
Κατερίνα Νοτοπούλου Nov 14
Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα του ελληνικού λαού, τις επιτυχίες της κυβέρνησης ΑΝΕΛ στο πεδίο του , να αντιπολιτευτούμε με βάση αξίες και τεκμηριωμένες θέσεις και πρόγραμμα. Είμαστε εδώ, αντιμετωπίζοντας τις προκλησεις του αύριο σήμερα, για να
Reply Retweet Like
Κατερίνα Νοτοπούλου Sep 27
Μετά τις δημόσιες ερωτήσεις κ την κατάθεση ερωτήσεων στην Βουλή ο κ.Θεοχάρης εξαναγκάστηκε να παραδεχτεί τα ψέματα που είπε στον ελληνικό λαό κ στον κόσμο του . Παραδέχτηκε ότι στην συνάντηση με την είχε αναλυτική ενημέρωση για την
Reply Retweet Like
Photis Photiou Oct 21
Πολύ παραγωγική η συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού Σάββα Περδίο για θέματα και . Η Διασπορά μας σε συνάρτηση με τις τριμερεις συνεργασίες μπορεί να αποτελέσει σημαντικό στήριγμα στην αύξηση του τουριστικού μας ρεύματος.
Reply Retweet Like