Twitter | Search | |
Search Refresh
Matthildi Nov 11
Ο ΠτΔ έχει αρχίσει να κάνει έναν πρώτο απολογισμό, υποστηρίζοντας ότι: «φεύγω με τη ψηλά το κεφάλι» «Έκανα αυτό που επιτάσσει ο ρόλος μου, έχοντας πάντα κατά νου το συμφέρον της χώρας»
Reply Retweet Like
Οι Άτακτοι Dec 1
Κύριε πρόεδρε μετανιώσατε που υπογράψατε την ; Και ο Ιούδας μετάνιωσε αυτός όχι Ντροπή! Δεν τολμάει ούτε να απαντήσει
Reply Retweet Like
jk Jul 12
Τα νευράκια βγάζουν κατινιές κα Ερση μου. Να το προσέξετε μιάς και είστε μια σικ κιουρία της Θεσ/κης . Τέλος οι Notopouligans
Reply Retweet Like
peristeraRa. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 Feb 23
Σήμερα στην Πάτρα το τελευταίο αντίο στον 24χρονο Εύζωνα της Προεδρικής Φρουράς | Ο δεν θα πάει??? Αίσχος ξεφτίλα αν δεν πας. Έβαλες καινούργια δόντια και δεν μπορεις ??
Reply Retweet Like
Μπετόβλaκaς Jun 10
Ο μέσος ζαιος είναι γεναιοδωρος και καλόψυχος... 7 Ιουλίου
Reply Retweet Like
Πουτινα Ιρινα Nov 10
: "Αποχωρώ με ψηλά το κεφάλιψηλά" Και τις τσέπες γεμάτες.Στο καλό και να μας γράφεις,επίσης δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ για την μέγιστη προσφορά σου στο έθνος,ολα αυτα τα χρόνια της εθνικής υποτέλειας και της εθνικής ταπείνωσης!
Reply Retweet Like
Yiannis Zafiris Oct 27
Ο Παυλόπουλος έκανε πλάτες στον Τσιπρα να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια και τώρα βγαίνει και φωνάζει ότι η Μακεδονία είναι ελληνική. Τέσσερα χρόνια δίπλα στον Τσιπρα έμαθε να πουλάει σανό.
Reply Retweet Like
Prime Minister S.A. Jul 1
Θα κλείσει την πολύ επιτυχημένη και αξιοπρεπέσταση θητεία του ως ΠτΔ με αυτό τον τρόπο... 'Ηταν απλά ένα διάλειμμα... Κρίμα όμως γιατί τα "στερνά τιμούν τα πρώτα" κ. .
Reply Retweet Like
Germany in Greece Oct 11
🇪🇺🇧🇬🇭🇷🇪🇪🇩🇪🇬🇷🇮🇪🇮🇹🇱🇻🇲🇹🇵🇱🇵🇹🇸🇮 Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος υποδέχεται τον Ομοσπονδιακό Πρόεδρο κ. Φρανκ-Βάλτερ στην 15η Άτυπη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών της Ομάδας «Arraiolos» στην Αθήνα.
Reply Retweet Like
Εκδικητής Jan 9
Οι μεγαλύτεροι προδότες της Ελλάδας!!! Ο τρίτος κατά σειρά έχει ακόμα την ευκαιρία να μην χαρακτηριστεί έτσι αν και εφόσον παραιτηθεί.
Reply Retweet Like
peristeraRa. 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷 Feb 23
κάνει κρύο και ο ΠτΔ κάθησε μπροστά στο τζάκι του,αντί να πάει στην κηδεία του άτυχου εύζωνα. Μόνο ντροπή και ξεφτίλα. ούτε πρόταση για υποψήφιος δεν αξίζει. ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ .
Reply Retweet Like
ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012 Mar 1
Δεν θα έρθουν τελικά το Σάββατο στον Λαγκαδά - Αιτία όπως όλα δείχνουν αιτία είναι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνει ο Ιερός Λόχος για το Σάββατο 2 Μαρτίου στον Λαγκαδά....
Reply Retweet Like
iefimerida Jul 12
Ο Προκόπης δεν υπέγραψε τα Προεδρικά Διατάγματα Τσίπρα για τη Δικαιοσύνη
Reply Retweet Like
Ioannis E Kolovos Apr 25
Τρικυμία εν κρανιω: στο μυαλό του Π. Παυλόπουλου τα σύγχρονα λαικιστικα κόμματα που συμμετέχουν στις συνδέονται με την... ναζιστική κατοχή (!) και "εμφανίζονται και ως νοσταλγοί εκείνης της εφιαλτικής εποχής" (!) /
Reply Retweet Like
🇪🇺Elias Palaiologos Nov 26
Σε ενδεχόμενο που επιλεγόταν πρόσωπο, από διαφορετικο πολιτικό χώρο της κυβέρνησης, ποιος θα θέλατε να ήταν αυτός; Προώθηση Rt
Reply Retweet Like
Ioannis E Kolovos Mar 25
ΗΜΑΡΤΟΝ: Στο μήνυμά του για την , ο ουτιδανός Πρ. συνέδεσε τον Αγώνα των Ελλήνων του 1821 με τις επερχόμενες... ευρωεκλογές (!) και κάλεσε τους ψηφοφόρους να σταθούν "απέναντι στα μορφώματα του λαϊκισμού και του ρατσισμού"!
Reply Retweet Like
Pete Chatziplis Jan 23
Σοβαρός κίνδυνος για την Δημοκρατία (ας την πούμε δηλαδή...) Οποιος έχει δει τον κύριο να πει κάτι. Κάποιοι λένε είναι στο εξωτερικό, κάποιοι λένε στην Αθήνα. Ακούει και στο όνομα Πάκης και μάλλον έχει ψεύτικα δόντια
Reply Retweet Like
Σύντροφος Χ Jun 10
Ο θα υπογράψει τους διορισμούς των ανώτατων δικαστικών, λες και είχαμε καμία αμφιβολία ότι είναι μέλος του κυκλώματος Μαξίμου.
Reply Retweet Like
xristina Jan 20
Πεφτει "ομπρελα" στη μετάδοση μέσα απο τα κινητά ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ
Reply Retweet Like
anatropinews 11h
Παυλόπουλος: “Η Ελλάδα θα υπερασπιστεί στο ακέραιο, τα σύνορα, το έδαφος και την ΑΟΖ της”
Reply Retweet Like