Twitter | Search | |
Search Refresh
Σαμαήλ Mar 27
Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους? Οι άνθρωποι αυτοί ήταν μια κάποια λύσις. Μια χαρά ήταν τα πράγματα με τους κ για τους εχθρούς του δήμου και του πολιτεύματος του. Είχαν την ευκαιρία οι αντιδημοκράτες οι καπιταλόδουλοι να πουλάνε πατριωτισμό.
Reply Retweet Like
SKAI.gr 21h
Spiegel: Το Βερολίνο ξέρει ότι η Άγκυρα κατεύθυνε τα επεισόδια στον Έβρο – Τούρκοι “πρόσφυγες” στα επεισόδια
Reply Retweet Like
Οι Άτακτοι Mar 26
Τα 13,5 εκ.Πέτσα που τα βρήκατε για τα κόμματα;Τα χρήματα για να πληρώνετε Βουλευτές,Υπουργούς κ που τα βρίσκετε;Τα εκ. για τους που τα βρίσκετε;Γιατί δεν μοιράζεστε κι εσείς το βάρος να δεχτείτε περικοπές όπως κάνετε στους εργαζόμενους;
Reply Retweet Like
Persi 4h
Αυτά μας έλεγε προεκλογικά στην 24/5. Αυτά έκανε 6 μήνες μετά. Έτσι στήριξε τα Μακεδονικά προϊόντα κι έτσι συγχαίρει σήμερα την ενταξη των Σκοπίων στο Νατο. Ανάπτυξη οι 8 νέες δομές για στην .Εύγε
Reply Retweet Like
Ραχήλ Μακρή Mar 22
Ραχήλ Μακρή: ❝396.800,00 ευρώ από τις τσέπες των Ελλήνων φορολογουμένων για να μεταφέρουν παράνομους εν μέσω πανδημίας❞
Reply Retweet Like
SKAI.gr 55m
Σοϊλού: Οι μετανάστες θα επανέλθουν στα σύνορα μετά τη λήξη του συναγερμού για τον κορωνοϊό
Reply Retweet Like
Μελίνα Mar 26
Πρέπει η Ελλάδα να πει στην υποκριτική ψευτο που ποτέ δεν μας ωφέλησε ως οργανισμός. Να πάψει να επεμβαίνει στα εσωτερικά μας. Κι αν πράγματι ενδιαφέρεται για και να ανοίξει τα σύνορα της κ να τους μοιραστεί μαζί μας.
Reply Retweet Like
Ioannis E Kolovos Mar 23
Μετά την επιτυχημένη "δοκιμή" της προσάραξης στην Τζιά, πληροφορίες του αρχηγείου του Λιμενικού κάνουν λόγο για τουλάχιστον δύο παροπλισμένα πλοία τα οποία πρόκειται να αποπλεύσουν από την με μεγάλο αριθμό μεταναστών /
Reply Retweet Like
Μελίνα Mar 21
Ανοίξτε τα βόρεια σύνορα μας. Αφήστε τους και τους να βγουν από την Ελλάδα . Αλλιώς η Ελλάδα θα μετατραπεί σε φυλακή της για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Οι συμφωνίες που δεν εξυπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα πρέπει να παραβιάζονται.
Reply Retweet Like
durunin Mar 24
"Το λιγότερο που μπορούμε να διεκδικούμε με τους/τις /ριες είναι «ροές» ελευθερίας και αγώνες ενάντια στα σύνορα και τα έθνη-κράτη· ενάντια σε ξερονήσια, ετεροτοπίες, κλειστά ή ανοιχτά κέντρα «φιλοξενίας»"
Reply Retweet Like
Ioannis E Kolovos 7h
Η νέα τακτική των Τούρκων για την εργαλειοποίηση των μεταναστευτικών ροών κατά της Ελλάδας φαίνεται να περιλαμβάνει την δια θαλάσσης προώθηση παρανόμων μεταναστών που ενδέχεται να έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό!
Reply Retweet Like
Άλκης 2h
Replying to @ArhaggeloSamael
Να τους κάνουμε κλειστές φυλακές σαν αυτές που ήθελαν κάτι τέτοιοι για τους κ τους . Γιατί είναι επικίνδυνοι για το έθνος κ την πατρίδα όλοι αυτοί που διαμαρτύρονται εν μέσω της πανδημίας που οι αντίχριστοι οι κλείσαν τας εκκλησίας .
Reply Retweet Like
XanthiNea 6h
Παναγιωτόπουλος για Έβρο: "Ο συναγερμός παραμένει"
Reply Retweet Like
Ioannis E Kolovos 8h
Η "Καθημερινή" επισημαίνει ότι, με την σθεναρή στάση της στον Έβρο, η απέτρεψε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης της ίδιας και της Ευρώπης με μοχλό το , και κατέδειξε την ενεργή υποκίνηση των επεισοδίων από την /
Reply Retweet Like
SKAI.gr 16h
Γι' αυτό έφυγαν από τον Έβρο: Πληροφορίες για 2 κρούσματα κορωνοϊού στους μετανάστες
Reply Retweet Like
Εθνικός Κήρυξ 18h
Η εκκενώνει από και την περιοχή του
Reply Retweet Like
matina vlahakis Mar 27
Εκκενώθηκε ο Έβρος: Αποχώρησαν ξαφνικά οι μετανάστες από τον καταυλισμό (ΕΙΚΟΝΕΣ) via
Reply Retweet Like
Day2Day.gr Mar 27
Reply Retweet Like
Dimitris Kalogeras Mar 27
Κε , αν έχετε τα κότσια να ανακυρηξετε και να καταρριψετε 1 τουρκικό αεροσκάφος που παραβιάζει fir και να διώξετε τους παρανομους από την , νομίζω ο λαός θα σας ψηφιζει αιωνίως.
Reply Retweet Like
SKAI.gr Mar 27
Άδειασε ο Εβρος από μετανάστες -Οι Τούρκοι εκκένωσαν τον καταυλισμό στις Καστανιές
Reply Retweet Like