Twitter | Search | |
Search Refresh
Jimgial 21h
Πού ακούστηκε δημοσιογράφοι που έχουν καθήκον να ελέγχουν την εξουσία ,να προσπαθούν με τον πιο καταπτυστο τρόπο να την υπερασπίζονται.. Γιατί άραγε; Καημένη δημοσιογραφία!
Reply Retweet Like
Vasilis  Andritsos Oct 19
Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δημοκρατία χωρίς ελεύθερες και πλουραλιστικές πληροφορίες. Τα μας , στο μεγαλύτερο μέρος , είναι πολύ άρρωστα: Ο αυταρχισμός του , τα χρήματα, τα δάνεια που χρωστούν, η αναζήτηση για αισθησιασμό και η τυραννία του βόμβου.
Reply Retweet Like
Τυφώνας Κατρίνα♐ 11h
Εύχομαι να μην αγιοποιήσετε τον που φεύγει ο Ραφαήλ για Βοστώνη από τα χρήματα του Λαού! Πριν δεν επιτρεπόταν να γίνει η δοκιμαστική θεραπεία & τώρα ξαφνικά είναι όλα καλά για να πάει... οποίος διαχειρίζεται τα τους "πληρώνει" καλά τι ή αν θα μιλήσουν
Reply Retweet Like
Jimgial Oct 20
Μετά την "επιτυχή" διακυβέρνηση Σαμαρά η Ελλάδα στα πρόθυρα χρεοκοπίας και εκτός ΕΕ.. αλλά το 2015 ο Τσίπραςγιατί να μην έχει plan b, και αφού δεν το ειχε γιατί τότε να το έχει.. Σαβουρο παιγνια υψηλής ανάλυσης!
Reply Retweet Like
Jimgial Oct 20
"Αν με κατηγορήσουν ότι εκλεψα ,δεν θα τους πάω μέχρι τελους";(τρεις φορές) Πολύ προσωπικά το πήρε ο Ρογκακος στον Αντένα υπερασπιζόμενος τον Σαμαρά ξεχνώντας ίσως ότι κανείς δε είναι υπεράνω δικαστικής έρευνας πόσο μάλλον όταν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
Reply Retweet Like
Τυφώνας Κατρίνα♐ Oct 16
Reply Retweet Like
«Δικτατορία» τσιΠρολεταριάτου Oct 20
Ελληνικά ! Ποιο ; Εδώ : Πολάκης, Καρανίκας, Πετσίτης, ο Φλαμπουράρης στο σκάφος, συριζαίος περνά με κόκκινο, ο Τσίπρας με πούρο. Επίσης μπορεί ο ιατρός να πάρει φάκελο αλλά σώζει την ζωή του ασθενή. Τώρα, ότι πρέπει να την σώσει χωρίς φακελάκι, είναι λεπτομέρεια;
Reply Retweet Like
Φωτης Κοσμιδης Oct 20
Και κάπως έτσι σιγα σιγα περνάει η προπαγάνδα...Το ανοιχτό κανάλι του Πατριώτη σαββιδη που έκανε παράγωγαρα για την γενοκτονία αλλά για την Μακεδονία τίποτα.
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης Oct 14
Replying to @JSarakiotis
Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά καταργείται η υποχρέωση των καναλαρχών να καταθέτουν πόθεν έσχες, ενώ την ίδια στιγμή έχουμε το κούρεμα στα χρέη της για να την αγοράσει ο κ. Μαρινάκης.
Reply Retweet Like
Jimgial Oct 19
Όταν δεν έχεις πολιτική ,θα βάλεις τα παραμαγαζα του τύπου να αναπαράγουν μαυρίλα και δυσωδία .Πόσο υποτακτικοί και πειθήνιοι τελικά αποδεικνύονται οι δημοσιογραφουντες στα ρυπαρά ; -Ο πολίτης άγρυπνος ή νυσταλεος; -Απενταρος και καταιδρωμενος σίγουρα!
Reply Retweet Like
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Oct 15
Ρωτάω !!!!!! Ο δουλεύει ακόμα στο ή είναι ελεύθερος σκοπευτής τώρα
Reply Retweet Like
Hot Doc Oct 20
Κανένα από τα καλοταϊσμένα αλλά και από τους καλοταϊσμένους δημοσιογράφους δεν είδε, δεν άκουσε το αποκαλυπτικό της που απογυμνώνει τους οπαδούς της .
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης Oct 14
Τα προηγούμενα χρόνια βλέπαμε τα με έναν εξαιρετικά μεθοδευμένο τρόπο να αναφέρονται στις "καταδρομικές επιθέσεις" του & στα τετραγωνικά των κτιρίων που βάφονταν κόκκινα από τις μπογιές του!!!
Reply Retweet Like
Jimgial Oct 20
Τέτοια " δημοκρατική " αναλογία δε θα βρεις σε κανένα ΜΜΕ , μόνο στον ΣΚΑΪ!Στο πάνελ 4 κυβερνητικοί και 1 του ΣΥΡΙΖΑ.Το αγαπημένο τους θέμα ξεφεύγει και ο Σπιρτζης τους δίνει στο πιάτο το ευρώ που δεν υπήρχε στα κρατικά ταμεία τον Φεβρουάριο 2015! Ποιο πείραμα Μαρκοπουλε;
Reply Retweet Like
Jimgial 21h
Είναι δυνατόν να κάνεις θέμα την απάντηση του Γεωργιάδη και να μη προβάλεις το ίδιο το ντοκυμαντέρ σύμφωνα με τους κανόνες του δημοσιογραφικού ρεπορτάζ! Πόσο πια ο κατήφορος στον ΣΚΑΪ..
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης Oct 14
Replying to @JSarakiotis
Τα προηγούμενα χρόνια συστάθηκε εξεταστική επιτροπή, η οποία παρέδωσε πόρισμα με συγκεκριμένα στοιχεία στη δικαιοσύνη και προφανώς καθήκον όλων είναι να ολοκληρωθεί πλέον η διαδικασία διαλεύκανσης.
Reply Retweet Like
Jimgial Oct 20
"Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγο παραμύθι" είπε συγγραφέας παιδικών έργων ... Μόνο που οι εξουσιαζοντες μας έχουν αφηγηθεί τόσα παραμύθια που τα τέρατα (ψευτοηρωες) τους θέλουν να μας κατασπαραξουν στον ύπνο.. Μπα, ξυπνήσαμε!
Reply Retweet Like
Helene Vogdou 14h
Δουλικά , εσμός κυνικών απατεώνων, “όπου φυσάει ο άνεμος” στο μεγάλο φαγοπότι , προπαγανδιστικός μηχανισμός , ασκώντας Aνθελληνική και Προδοτική δράση, , των Κατακτητών μας! Αυτό είναι , Lambros 🇬🇷 ‼️
Reply Retweet Like
Ιωάννης Σαρακιώτης Oct 20
Το επικοινωνιακό επιτελείο της στηρίχθηκε από όλα τα . Είδαμε μετεκλογικά πως άλλαξε ξαφνικά, από τη μία μέρα στην άλλη, η Χώρα σελίδα & εκεί που βρισκόταν υπό το υποτιθέμενο τέταρτο μνημόνιο κατά τη ΝΔ, τώρα ζούμε σε μία νέα Ελλάδα όπως ισχυρίζεται ο κ.Μητσοτάκης.
Reply Retweet Like
Jimgial Oct 18
Σε διαφοροποίηση από άλλες δεξιές εφημερίδες η Καθημερινή στηλιτεύει στο κύριο αρθρο το βέτο της Γαλλίας και επισημαίνει τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης στα Βαλκάνια.Συμπλευση με Μητσοτάκη εξωτερικού!
Reply Retweet Like