Twitter | Search | |
Search Refresh
Efi Stefopoulou 29 Mar 18
H μετάβαση στο ψηφιακό είναι υπόθεση εξόχως κοινωνική & διοικητική,αφού στηρίζεται στην αποδοχή των αξιών της αντικειμενικότητας, της αξιότητας,της αποτελεσματικότητας & της οικονομικότητας.Η κυβέρνηση δεν ενστερνίζεται τις αρχές αυτές
Reply Retweet Like
ΣΥΝΘΙΑ ΣΑΠΙΚΑ Jul 25
Με το νομοσχέδιο για το οι μειώνονται από 93 σε 58 και έτσι εξοικονομούμε 1,8 εκ ευρώ ετησίως. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Reply Retweet Like
Souko 6 Nov 18
Με το σκοπιανό ορκίστηκε ότι θα βάλει γραβάτα, λογικά για τον διαχωρισμό - θα αφήσει μούσι..
Reply Retweet Like
Τάκης Θεοδωρικάκος Oct 25
Το σύνθημα " παντού, για τους πάντες και τα πάντα",πρέπει να γίνει πραγματικότητα.Η εφαρμογή αυτής της ξεκινάει από τον τρόπο που λειτουργεί το ίδιο το .Η ανοχή σε δημόσιους λειτουργούς που παραβαίνουν το καθήκον τους,είναι υποχρεωτικό να τελειώσει.
Reply Retweet Like
Θάνος Τζήμερος Jun 21
Reply Retweet Like
Π. Καρκατσούλης May 20
Το να σε αναφέρει ο Κ. , ο μόνος ΠΘ της μεταπολίτευσης που το όνομά του συνοδεύεται από κολακευτικό επίθετο–ο εκσυγχρονιστής–αποτελεί όχι μόνο τιμή,αλλά & υποχρέωση:υποχρέωση ν'ανταποκριθώ στις προσδοκίες για ένα καλύτερο, σύγχρονο, δίκαιο .
Reply Retweet Like
Νίκος Υποφάντης Oct 18
Απλά δεν γίνεται με αυτό το κράτος... Δεν γίνετε . Έρχομαι αναγκαστικά σε επαφή με για φορολογική ενημερότητα; Έτος 2019; Ο διπλανός μου είχε χρέος 0,04ευρώ και δεν μπορούσε να βγάλει; Από την αρχή όλα... Αλλιώς πάμε χαμένοι!
Reply Retweet Like
Υπουργείο Εσωτερικών 22 Jan 19
Παραγωγική συζήτηση & για τη της . : «Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη μεταρρύθμιση, η οποία επανακαθορίζει τις σχέσεις του με το & πρέπει να προχωρήσουμε». 👉
Reply Retweet Like
DM 29 Sep 18
Σάββατο 29/10 και ώρα 10:15...περιμένοντας τον σε ένα ξεχαρβαλωμένο και σε έναν πλήρως αδιάφορο και απροετοίμαστο Δήμο Χαλανδρίου...ας ευχηθούμε μην γίνουμε ...
Reply Retweet Like
Kouti Pandoras Nov 16
Το επιτελικό της ξαναδίνει χρήματα στον . Αυτή την έχει
Reply Retweet Like
Henry Dávida Río 28 Jul 18
Reply Retweet Like
Νίκος Υποφάντης Sep 2
Reply Retweet Like
Π. Καρκατσούλης 29 Jan 18
Δεν θα κουραστώ να λέω ότι με αυτό το , αυτόν τον μηχανισμό και το πολιτικό σύστημα που παρεμβαίνει παντού, πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει.
Reply Retweet Like
Harry Theoharis 21 Sep 18
Τσακωνόμαστε και λέμε για μικρό ή μεγάλο κράτος τη στιγμή που το μπορεί να "χωρέσει" σε ένα κινητό.
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou Nov 4
Η εξέθρεψε το ,και προσποιούμενη ότι κινδυνεύει από τους τρομοκράτες, εισέβαλε στη ,με τις ευλογίες του και την ανοχή του , αφήνοντας στο ελεος της βαρβαρότητας των , ανυπεράσπιστους τους ,.
Reply Retweet Like
Defend Piraeus Dec 17
Replying to @Defend_Piraeus
, , δολοφονικές και από το και το . Όμως τίποτε δεν πρόκειται να λυγίσει τους ! Η τους απέτυχε. Η είναι εδώ και συνεχίζει το δίκαιο Αγώνα της. ⚡️
Reply Retweet Like
ΣΥΝΘΙΑ ΣΑΠΙΚΑ Jul 31
180 από τις 365 μέρες του χρόνου δουλεύει ο μέσος για το (διεθνής έκθεση 2019 για την «Ημέρα Ελευθερίας». Η επίδοση της χώρας μας είναι η τέταρτη χειρότερη στην .Ε. Αυτό επιχειρεί να αντιστρέψει η , με τις φόρων.
Reply Retweet Like
Some Body 8 Mar 18
The UK is becoming the same as the US (now a - ), where all the (power) has been extirpated from the (people) by the (wealthy).
Reply Retweet Like
ThePost.news 17 Dec 18
OHE: Η μετανάστευση ενδέχεται να μειώσει τους μισθούς ή να οδηγήσει σε υψηλότερη ανεργία ...
Reply Retweet Like
Π. Καρκατσούλης 12 May 18
Χωρίς να αναδιοργανώσεις το , που είναι ο παραγωγός όλων των δημόσιων πολιτικών (υγεία, παιδεία, ασφαλιστικό κ.λπ), τα προβλήματα θα ανακυκλώνονται και η κρίση θα είναι παρούσα.
Reply Retweet Like