Twitter | Search | |
Search Refresh
Nicos Katsourides Sep 20
Ακούω πολλες δηλώσεις Ελλήνων συμβούλων της ότι στη σημερινή σύνοδο της δεν θέτει θέμα κυρώσεων σε που συνεχίζει έκνομες ενέργειες κ εξηγούν γιατί. Ελπίζω είναι σε συννενόηση με Κύπρο κ βάση σχεδίου. Με Λευκορωσία τι θα κάνει; 🇨🇾🇬🇷
Reply Retweet Like
EMMANOUIL FRAGKOS FRAGKOULIS MEP Sep 22
Μόνη της η Κύπρος προσπαθεί να βγάλει το φίδι(τουρκια) από την τρύπα, ασκωντας βέτο στις κυρωσεις έναντι της Λευκορωσιας!Ανευθυνη η στάση της Ελληνικης Κυβέρνησης που ζητα μόνο αλληλεγγύη στα λόγια και όχι κυρώσεις!
Reply Retweet Like
Nicos Katsourides 7h
Οι εταίροι είχαν αποφασίσει ομόφωνα στο Βερολίνο οτι κυρώσεις κατά Μινσκ κ Τουρκίας πάνε μαζί. Μετά για τα συμφέροντα 3-4 κρατών κ όχι άλλο λόγο θέλησαν να αφαιρέσουν . Η ΚΔ🇨🇾 έμεινε συνεπής με ευρωπαϊκή θέση. Η γνωστή κυπριακή εφ μιλά για αντιευρωπαϊκή θέση ΚΔ Έλεος!
Reply Retweet Like
Taiwan_in_Greece Sep 22
1st EU Investment Forum in Taiwan. Τα γραφεία 15 κρατών μελών της ΕΕ στην Ταϊβάν εργάστηκαν για να προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις. Ενθαρρύνουμε τους Έλληνες να ανοίξουν και αυτοί Γραφείο στην , όπως και άλλες χώρες της , για να προωθήσουν περισσότερες επενδύσεις.
Reply Retweet Like
Παν Sep 22
Replying to @TragoKerasforos
Αλλά τα πουλημένα τα τομάρια οι ούτε με έξοδο της Ελλάδας από την απειλούν τους Ευρωπαίους. Αφού δεν μας υποστηρίζουν έναντι της Τουρκίας. Ούτε για έξοδο της χώρας μας από το αφού νατοϊκή χώρα απειλή την ασφάλεια μας και η συμμαχία σφυράει κλέφτικα.
Reply Retweet Like
Kostas Arvanitis 23h
Η πολύτιμη "αλληλεγγύη" της θα συνίσταται σε ευχολόγια για μαζικούς επαναπατρισμούς & απελάσεις.Το φαίνεται να εμπνέεται από την ίδια λογική ασφάλειας που καθοδήγησε την πολιτική της προηγούμενης Επιτροπής & θέριεψε τις Μόριες
Reply Retweet Like
Ιωαννης Sep 18
Reply Retweet Like
Replicαn/t Sep 21
Διάλογος με το γεωτρύπανο στην Κυπριακή ΑΟΖ, καμία διαφαινόμενη κύρωση από πλευράς & την να μιλά καθημερινά για απόσυρση στρατευμάτων από ελληνικά νησιά, 152 νησιά που ανήκουν σε αυτούς, προστασία μουσουλμάνων σε ελληνικό έδαφος, συνεκμετάλλευση? Λάθος.
Reply Retweet Like
ΑΠΕ-ΜΠΕ 2h
.: Η δεν αναγνωρίζει τον Λουκασένκο ως πρόεδρο
Reply Retweet Like
Kappa News Sep 18
Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με Φον ντερ Λάιεν & Μέρκελ, με αντικείμενο τους τρόπους συνεργασίας με την στη νέα μόνιμη δομή που θα δημιουργηθεί στη Λέσβο. O Πρωθυπουργός παρουσίασε βίντεο από τη δομή που στήθηκε στο Καρά Τεπέ, αντιπαραβάλλοντάς την με τη .
Reply Retweet Like
Replicαn/t Sep 21
Καμία δικαιολογία για την κυβέρνηση μετά την κατάπτυστη στάση της στα ελληνοτουρκικά, να ακολουθεί πολιτικές της Γερμανίας σε θέματα εθνικής ασφάλειας όπως το , η ένταξη Αλβανίας - Σκοπίων στην ΕΕ ή η εξωτερική μας πολιτική. Γράψτε τους.
Reply Retweet Like
akapistrotos Sep 21
Η ανθίσταται στις πιέσεις με στις κυρωσεις εναντια στην Λευκορωσία χωρίς πρώτα να επιβληθούν κυρώσεις στους Εμεις τι κάνουμε ;Τη στηρίζουμε(και παράλληλα τον εαυτό μας) με αντίστοιχο βετο ή γλυφουμε τις πατούσες της ;
Reply Retweet Like
E û a 🎀 🔫 Sep 21
Σταύρος Θεοδωράκης Εγώ σ’ αυτόν τον κύριο που ενώ ωρυόταν στη Βουλή εξαφανίστηκε με μαεστρική ικανότητα μετά την καθοριστική υπογραφή του υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών Δεν εμπιστεύομαι ούτε τα μανταλάκια μου
Reply Retweet Like
ΟΥΣΤ Sep 22
Replying to @carlbildt
Και βέβαια είναι αξιόπιστη η . Ζητάτε κυρώσεις για χώρα εκτός ΕΕ και αδιαφορείτε για μέλη της. Είστε αναξιόπιστοι και ολίγιστοι
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou 18h
Η της από την , θα έπρεπε να είναι "εκ των ών ουκ άνευ " ως απαίτηση της και κατ' εξοχή και . Είναι αδιανόητο να μήν αναγνωρίζει η Τουρκία Μέλος της ΕΕ, να παρανομεί σε βάρος του,ενώ με τη ψήφο του να ευεργετείται.
Reply Retweet Like
ΟΥΣΤ Sep 22
Άγιο είχαμε που χάθηκαν μόνον ζωές Ελλήνων από τον Φαντάζεστε να είχε πνίγει έστω και ένας ; Ο η όλοι θα μας καταδίκαζαν, διαδηλώσεις θα γέμιζαν τους δρόμους της Ευρώπης! Θα άλλαζαν τα σύνορα της Ελλάδας...
Reply Retweet Like
Γιάννης Μιχελάκης Sep 18
’s: Η απειλεί με βέτο για τις κατά της , αν η δεν επιβάλει επίσης κυρώσεις στην - via
Reply Retweet Like
ΑΠΕ-ΜΠΕ Sep 21
Κυρώσεις της σε 3 εταιρείες, ανάμεσά τους μια τουρκική, για παραβιάσεις του εμπάργκο όπλων στη
Reply Retweet Like
Kappa News Sep 21
Με νέο ιστορικό χαμηλό ξεκίνησε η εβδομάδα για την τουρκική , με την ισοτιμία να κάνει spike στις 7,6059 λίρες έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, και ενώ στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της στις Βρυξέλλες συζητούνται εμπορικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας.
Reply Retweet Like
NewsFeed Supporting ΣΥΡΙΖΑ Sep 19
Έλενα Κουντουρά : Να συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της για την επίλυση της ανθρωπιστικής καταστροφής στη , ζήτησε με παρέμβασή της η ευρωβουλευτής του - ΠΣ μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Reply Retweet Like