Twitter | Search | |
Search Refresh
Bianca Mar 13
Παραπονιέται φωνάζοντας για την τιμή του βλενολυτικού σιροπιού bisolvon (250ml) στα 7.60€, δεν το παίρνει, βγαίνει βρίζοντας και βήχοντας από το φαρμακείο και πάει απέναντι στο προποτζίδικο να παίξει.
Reply Retweet Like
Yannis karalis Mar 30
Reply Retweet Like
peter amblianities Jan 20
SUPER WELL DONE ! Let's hope you go all the way in Melbourne!
Reply Retweet Like
Ο ινφλουένΣερ Dec 4
Πρόβλεψη για την εξέλιξη της υπόθεσης στην ! Ο ζητάει 48ωρη να απολογηθεί. Ο ομολόγησε ήδη, πληρώνουν οι επιχειρηματίες γονείς και το παίρνει όλο πάνω του ο Αλβανος και ο γιοκας την βγάζει καθαρή η έστω ελαφρά!
Reply Retweet Like
Μπινιάρης Γιάννης Dec 28
Αν είσαι και η σε θυσιάζει στο σύγχρονο Κολοσσαίο, προς ψυχαγωγία του κοινού της. .
Reply Retweet Like
Τετράγωνη Λογική May 20
Ο παππούς μου.. γνήσιος .. πολέμησε.. αγαπούσε πάνω απ όλα τη πατρίδα. Δουλευταρας.. για την οικογένεια.. πολυταξιδεμενος έκανε κ στα καράβια.. Παρακολουθούσε πολιτική. Πριν "φύγει" έλεγε.. "αν δε κρεμάσουν 1000 στο Σύνταγμα προκοπή δε γνωρίζει ο τόπος"
Reply Retweet Like
Μπινιάρης Γιάννης Jan 26
Μια σοβαρή απάντηση της Ελλάδος θα ήταν : Για να είσαι πρέπει να είσαι . Πόσοι εντός Σκοπίων δηλώνουν Ελληνικής μειονότητας να εξετάσουμε την αναγνώριση τους . και Σλάβος δεν γίνεται !!!
Reply Retweet Like
Δεξιά Πτέρυγα May 1
Να γιατί ο δεν μπορεί να ελπίζει ότι η θα χτίσει μια Ελλάδα της προόδου,δημοκρατική απαλλαγμένη από σταλινο-μαρξιστικά μορφώματα...αλλά θα σκύβει αιώνια στην «υπεροχή»των αριστερών ιδεωδών
Reply Retweet Like
Σκοπίμιος  Μπαλοτοκοπάκης Apr 8
Ο έχει ανάγκη από ένα αδιάφθορο ίνδαλμα τύπου λαϊκός .. Η περίπτωση έρχεται να το επιβεβαιώση αυτό..αλλά ο σίγουρα δεν είναι! Κάποιος που θα επινοήσει αυτόν τον ..υπάρχει??..
Reply Retweet Like
toaerodromio.gr Jun 21
: Πόσο πιθανό είναι ο να επιστέψει πορτοφόλι με πολλά χρήματα
Reply Retweet Like
Τσαι Του Βουντου Mar 21
πάμε σε συναυλία γουστάρουμε όλοι , μπροστά μας ελληνάρας να χιμπατζίζη με τατοο μανίκι αλλά μaster chef και στον καρπό χρυσή αλυσίδα, και δως του, τι εν αυτοί ρε, ας τα μαζέψει κάποιος.
Reply Retweet Like
Stefanos Stefanou Dec 29
Reply Retweet Like
Passer-by Mar 23
στη νεα κιο αργολιδας σκεπασε τη μεζονετα του με σημαια 140 μετρων! που βρεθηκε ελληνας εκει;
Reply Retweet Like
Andreas Elmatzoglou Feb 11
η περιφάνεια που νιώθουν κάποιοι επειδη ένα ντοκιμαντέρ είπε ότι ο Χριστός ήταν Έλληνας ενισχύει την συζήτηση που πρέπει να γίνει για την ταυτότητα του νεο Έλληνα που θεωρεί τον εαυτό του απευθείας απόγονο πολλών σπουδαιων ανθρώπων και ότι όλοι η γη μας ζηλεύει και
Reply Retweet Like
George Pappas Jan 8
50ΧΡΟΝΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, πτυχιούχος νομικής, ευκατάστατος με δικό του σπίτι, εξοχικό και ΙΧ, εμφανίσιμος ψηλός μελαχρινός, με ενδιαφέροντα όπως...
Reply Retweet Like
κερί ϗ λάδι Mar 20
ΝΕΑ Πουγκιά με Αποξηραμένα Άνθη Βιολογικής Λεβάντας σε ΝΕΕΣ Χαμηλότερες Τιμές Χονδρικής Ενδεικτικά αναφέρουμε 4 διαφορετικά προϊόντα: #ξενοδοχειο
Reply Retweet Like
Antonis Patelis Dec 7
🇬🇷🆘 Αν είσαι ο πρωθυπουργός, σε επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα και μετά τον Εθνικό ύμνο η μπάντα «παίζει» Ρώσικο εμβατήριο, αλλά μετά τον Εθνικό ύμνο «παίζει» ,υποθέτω πως πρέπει να το κοιτάξεις λίγο το θέμα...
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou Mar 21
Το Κρητικό Παλληκάρι, ο στρατιώτης , μας έκανε όλους τους Έλληνες περήφανους και μας έδωκε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας,ότι η λεβεντιά υπάρχει και αντιστέκεται στις προδοσίες των "Λάθρα"Αναρριχηθέντων στην Εξουσία του Ελληνικού Κράτους.
Reply Retweet Like
APOSTOLOS ZARKADAS Jan 30
Ανήκω και εγώ στους 70000 ακροδεξιούς, είμαι και εγώ αμόρφωτος, χωρίς κριτική σκέψη και είναι τιμή μου.
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou Mar 22
Ο Εξωτ. κ. δήλωσε ότι η έχει στην . Ναί κ. Κατρούγκαλε αλλά οφείλατε να ξεκαθαρίσετε ότι τα δικαιώματά της σταματούν εκεί που τελειώνουν τα δικαιώματα της και της και ΟΧΙ πέραν αυτών.
Reply Retweet Like