Twitter | Search | |
Search Refresh
Kouti Pandoras Nov 17
Ήρθε η του : Τα του -Γράφει ο Θάνος Καμήλαλης
Reply Retweet Like
ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ 5 Jun 18
«Είμαστε σε μια στιγμή της του που η μας μεγαλώνει. Πολύ σύντομα θα επεκταθούν τα εθνικά μας ύδατα με την αναγνώριση της »
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou 18 Aug 18
Ως για όλους εσάς που πουλάτε τη τιμή και την αξιοπρέπεια του και του Ελληνικού , ψωνίζοντας προϊόντα. Κάτι σάν και σάς κράτησαν την για Χρόνια κάτω από τη Τούρκικη μπότα. .
Reply Retweet Like
ντεσπεράντο 5 Dec 18
Replying to @enosis_siempre
Ο Έλληνας Κύπριος - πατέρας του Ελληνικού Συνταγματος - Νικόλαος Σαρίπολος επέμενε πως η αρχή της διάκρισης των εξουσιών αντλεί την ισχύ και δύναμή της από την κυρίαρχή θέληση του , την οποία οφείλει να υπηρετεί. Και οι τρείς εξουσίες εν τέλη υπόκεινται σε αυτήν.
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou Oct 17
Εάν δεν άμεσα τα της για τους και δεν αυτοί που εισήλθαν και συμπεριφέρονται ως να είναι το αμπελοχώραφο του παππού τους, η Ελλάδα, σύντομα, θα παύσει να κατοικείται από .Τί κάνουν λοιπόν οι του ;
Reply Retweet Like
Antonis Michailidis Jul 29
Το κλείσιμο του είναι μια τρανταχτή απόδειξη του ύποπτου παιχνιδιού που παίζουν οι επιχειρηματίες – εκδότες. Εκδίδουν ή συντηρούν έντυπα μόνο για να υπηρετήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα, τα οποία διαπλέκονται με τα πολιτικά.
Reply Retweet Like
Marita Palli Oct 27
,θαυμασμός, γ όλους εκεινους τους προγόνους τoυ !Τιμή &βαθειά μόνο σ κείνους τους πραγματικούς Έλληνες του "", με την ψυχή, 🙏που μάτωσαν στα πεδία των μαχών,κάνοντας ως&τον ν πεί: "Οι πολεμούν σαν " 🇬🇷
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou 25 Nov 18
Συγχαρητήρια στην για τη συνέχιση του αγώνα, για διαφύλαξη της της . Παιδιά ολοι μαζί ενωμένοι κα ανυποχώρρητοι συνεχίζουμε τον δίκαιο αγώνα για τη τιμή και την αξιοπρέπεια του και της .
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou Jun 28
Εμεις δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών των πράξεων των οιωνδήποτε εκάστοτε . Είμαστε των , κατά του και του , εκείνων που εμείς με τη μας τους δίνουμε την και Εξουσία να μας .
Reply Retweet Like
Marita Palli Mar 17
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ"Συγχρονη τάση (..)επιδιώκει ρευστοποιήση ολων& προσαργμογή σ συγκεκριμένες ή πολιτισμικές .Ομως άλλο,η προσοικείωση 1 προς τΟρθοδοξία& άλλο η αντίληψη ότι η Εκκλησία=αποκλειστική κάποιου ή ορισμένων Εθνών
Reply Retweet Like
Aris Hadjipanayiotou 16 Aug 18
Ο κ. δεν είναι αλλά που τελλαλιζει τη πραμάτεια του. Η διαφορά όμως είναι ότι η πραμάτεια δεν είναι δική του αλλά του . Ξεπούλησε τη και τώρα η σειρά της .Τι άραγε ακολουθεί; ξυπνάτε!
Reply Retweet Like
eXofitsio 6 Oct 17
eXofitsio: "Θα υπερασπιστούμε τα όλου του "...:
Reply Retweet Like
eXofitsio 22 Oct 17
Reply Retweet Like
Γιώργος Καπαρός Sep 4
2/2. Αλλά η αναζητά ανοήτως τη στον - . Ενδιαφερόμενη μονάχα για την προσοδοφόρα αυτοσυντήρηση της, μέσω του παρασιτικού ευνουχισμού και της αποδόμησης του 📍
Reply Retweet Like
Kim Boo Hoo Hoo 2 Sep 6
Replying to @Harhalas
Άκου ανιστόρητο .Οι πολίτες σνομπάρουν (& πολύ καλά κάνουν) την αντίληψη σας περί λόγω του αδιαμφισβήτητου ιστορικού γεγονότος της στελέχωσης του μεταπολεμικού κράτους από σας βρωμάει & .Ξύδι.
Reply Retweet Like
Μπινιάρης Γιάννης Jan 22
Κύριοι , να θυμίσω ότι η ψηφοφορία στη είναι επώνυμη. Τα Ναι, υπερ στη θα έχουν ονοματεπώνυμο και αυτός που το είπε το (ΝΑΙ), θα μείνει στη μνήμη του Ελληνικού Λαού ως Προδότης του . Δεν ξεπλένεται με ότι και αν σας τάξουν!
Reply Retweet Like
Marios Neofitou Sep 10
Αν και το για την ήταν ακομμάτιστο, ωφείλω να πω ένα μεγάλο στον μοναδικό πολιτικό χώρο της που ήταν παρόν, στους πραγματικούς , στα παλλικάρια που δεν θυσιάζουν ούτε σπιθαμή του μας, στην
Reply Retweet Like
Marita Palli Nov 24
ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ“τελούμεν τ μνημόσυνον των τραγικών θυμάτων της απανθρώπου πράξεως τ καθεστώτος.Ασύλληπτος αριθμός πολιτών,παιδίων, ανδρών&γυναικών εξετελέσθησαν,γτ ηγωνίζοντο γ της ταυτότητος ως &τ γλώσσαν"
Reply Retweet Like
Φιλοθέη Μακριδάκη - Φοροτεχνικός 1 Jul 18
✍️Διαβάστε σήμερα στην του της Κυριακής άρθρο μου για τη των .
Reply Retweet Like
siena Nov 2
καθαρά πολιτικό πλούτισαν εφήμερα πολλοί εις βάρος όπως κατά καιρούς και σε άλλους τομείς Alexi Tsipra παραπλανήθηκαν απο άχρηστους το πλήρωσε στα ίδια υπο άλλες συνθήκες όλοι λογικής κράτος/ωριμότητα πολιτικών λαού εποχή
Reply Retweet Like