Twitter | Search | |
Albert Heijn
Hoi zeikerd, heb je een suggestie, vraag of klacht? Stel deze dan aan ons. Wij luisteren graag naar je gezeik! We zijn er ma t/m di van 08.00 - 08.01
14
Tweets
0
Following
1,392
Followers
Tweets
Albert Heijn Mar 28
Hoi Sam, wat vervelend dat je het betreden van onze winkels met een mandje zo complex vindt, maar deze maatregel nemen we om ons personeel en onze klanten te beschermen. Als jij je daar te belangrijk voor voelt dan kunnen we beter aan jou vragen waar de fuck je mee bezig bent.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Feb 21
Hoi Dolf, zolang hypocriete klimaatdrammers als jij zelf regelmatig het vliegtuig pakken, blijven wij gewoon vliegreisjes aanbieden. Goed voorbeeld doet volgen, dat is het lekkere van Albert Heijn.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Dec 31
Replying to @Sandervandam2
Ja.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Dec 20
Fake news. Albert Heijn maakt geen reclames voor vervelende ziektes.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Dec 5
Hoi Aisha, de Sint slaat geen kinderen over vanwege hun Arabische afkomst. Sommige kado's passen gewoon niet in de schoentjes en kunnen worden afgehaald bij de servicebalie. Zo ook de dvd-box met alle seizoenen van de Fabeltjeskrant voor je zoontje.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Nov 30
WAARSCHUWING. Dit bericht bevat misleidende informatie. Onze Winterdorp-mini's zijn NIET geschikt om soep mee te maken. Het in de mond nemen van de kleine onderdelen kan verstikkingsgevaar opleveren. Neem contact op met uw huisarts indien u al soep met mini's gegeten heeft.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Nov 29
Replying to @haIaIbertheijn
Reply Retweet Like
Albert Heijn Nov 29
Hoi Barbara, heel goed dat je ondanks al je vliegreizen ook aan het milieu denkt. Wist je dat wij het helemaal niet erg vinden als je op de fiets boodschappen komt doen en dat je dan ook je eigen plastic tasje mee mag nemen? Hoeven wij niet te rijden en scheelt een hoop plastic.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Oct 25
Hoi Sabine, je kan advertenties wel verwijderen van de prikborden in onze winkels, maar ons digitale prikbord heeft een veel groter bereik. Dus zoekt u een leuke Zwarte Piet in de omgeving van Bemmel en wilt u Sabine verdrietig maken? Mail dan met: mick.schoonderbeek@gmail.com
Reply Retweet Like
Albert Heijn Oct 14
Hoi Wesley, moestuintjes deelt AH uit in het voorjaar, dan vriezen ze niet dood in de winter. Ook bestaan moestuintjes waaraan zuivel en vleesproducten groeien nog niet. Het is dus maar goed dat we voor ons voedsel afhankelijk zijn van boeren en niet van mensen zoals jij.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Oct 5
Hoi Alie, wederom bedankt voor je reactie. Ook als we ooit een reclame willen maken met een vrouwelijke manager die net als jij 6 keer in de week met een chagrijnige kop frikandellen staat te frituren nemen we contact met je op.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Oct 3
Hoi Alie, bedankt voor je reactie. Voor deze reclame zochten we helaas een vrouw die energie en positiviteit uitstraalt. Mochten we ooit van plan zijn om een reclame te maken met een vrouwelijke manager die net als jij alleen maar zeiken kan dan nemen wij contact met je op.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Sep 8
Hoi , bedankt voor je feedback en wat vervelend zeg dat je even in de rij moest staan. Ter compensatie van je leed hebben we vandaag de hele dag, speciaal voor jou, een bonusaanbieding lopen. We hopen dat we het zo weer een beetje goedgemaakt hebben met je.
Reply Retweet Like
Albert Heijn Sep 7
Hoi Marieke, wij zouden ons enorm schamen als mens als wij tot 'Kauft nicht bei Juden' (antisemitisme) zouden oproepen. Maar goed, ieder zijn ding...
Reply Retweet Like