Twitter | Search | |
GroupDeal
GroupDeal brengt jou dagelijks nieuwe deals met kortingen die oplopen tot 90%!
2,716
Tweets
1,884
Following
3,517
Followers
Tweets
GroupDeal Jul 15
Wie kan er wel een geldboom gebruiken? Taggen maar! De Pachira Aquatica, ook wel bekend als geldboom, staat in China symbool voor geluk en voorspoed. Een perfect cadeau voor een housewarming, verjaardag of gewoon...
Reply Retweet Like
GroupDeal Jul 13
Hi Anneke, volgens onze gegevens is dit inmiddels opgelost. Onze excuses voor het opgelopen ongemak en alvast een prettig weekend toegewenst!
Reply Retweet Like
GroupDeal Jul 13
Replying to @ikrudolf
Hi Rudolf, wij zien dat je bestelling vandaag verzonden is. Wij hebben de T&T link van je order geDM’ed!
Reply Retweet Like
GroupDeal Jul 13
Hi Freek, deze case is inmiddels opgelost, wij hebben dit ook met mevrouw Sijlaar besproken. De voucher codes voor de stedentrip waren na 30 juni verlopen waardoor wij deze opnieuw aan moesten laten maken, vandaar dat dit ietwat langer duurde.
Reply Retweet Like
GroupDeal Jul 13
Replying to @JohanAerens
Hi Johan, als het goed is zou je op 10 juli nieuwe vouchers (met barcode) ontvangen moeten hebben. Mocht dit niet het geval zijn dan zouden wij je willen vragen om ons even een privé bericht te sturen met hierin je ordernummer.
Reply Retweet Like
GroupDeal Jul 13
Replying to @chielgieben
Hi Chiel, je bestelling was op 06-07 door ons verzonden. Wij zijn bij het leveren van bestellingen afhankelijk van externe transporteurs, wij hebben hier helaas geen invloed op. Volgens onze gegevens zou je bestelling wel geleverd moeten zijn. Veel gebruiksplezier toegewenst!
Reply Retweet Like
GroupDeal Jul 8
Een eeuw geleden ontworpen om te dragen tijdens het tennissen, tegenwoordig een casual en sportief shirt dat het bij iedere gelegenheid goed doet. Dat moet het polo shirt zijn! Koop ze hier in alle kleuren voor maar 9,99 ipv 29,99! // Bekijk de...
Reply Retweet Like
GroupDeal Jun 4
Oh wat lijken de knuffels van Feisty Pets zoet, maar intussen… Waag het niet ze te knijpen, want dan veranderen ze van superzacht huisdier in een woest monster. Speelgoed met pit! // Bekijk de deal:
Reply Retweet Like
GroupDeal May 22
Wat vervelend Rambo! Kun je het ordernummer van deze bestelling aan ons doorgeven? Dan kijken wij het meteen voor je na. Alvast bedankt.
Reply Retweet Like
GroupDeal May 17
Replying to @postwijn
Hi Peter, Wij zien dat uw pakketje uiteindelijk gisteren nog bij u is bezorgd. Wij wensen u veel plezier met deze aankoop!
Reply Retweet Like
GroupDeal Apr 9
Vrolijke gekleurde bloemetjes, plantjes en struikjes passen perfect in deze handige balkonbak! // Bekijk de deal:
Reply Retweet Like
GroupDeal Mar 10
Replying to @Kolibri57
Hi, Om welk ordernummer gaat het precies? Dan kunnen we voor je kijken of het afleveradres nog gewijzigd kan worden. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@groupdeal.nl
Reply Retweet Like
GroupDeal Feb 9
En de winnaars van de strijkmachine actie zijn!!!!! Barbara van Schaik en Hans Polder! Van harte gefeliciteerd...
Reply Retweet Like
GroupDeal Feb 2
Helemaal klaar met strijken. Dan is deze automatische strijkmachine de oplossing. We geven er niet 1x maar 2x...
Reply Retweet Like
GroupDeal Jan 7
Replying to @SVORobHaamans
Wat vervelend Rob! Kun je het ordernummer van de bestelling doorgeven zodat wij bij de leverancier kunnen nagaan of de missende onderdelen nagezonden kunnen worden. Alvast bedankt!
Reply Retweet Like
GroupDeal Dec 30
Replying to @PennekampB
Het snelste is om het ordernummer en wens voor annulering door te sturen naar info@groupdeal.nl. Wij wachten je berichtje daar af!
Reply Retweet Like
GroupDeal Dec 3
Replying to @stefandekrijger
Zoals reeds per mail is besproken, zullen wij het aankoopbedrag op de rekening terugstorten. Ook hebben wij van PostNL vernomen dat de bestelling is afgegeven bij een afhaalpunt in de buurt omdat je niet thuis was op moment van bezorgen. Je kunt het pakket retourneren.
Reply Retweet Like
GroupDeal Dec 3
Replying to @dorisbartels
Jammer te vernemen dat het zo lang heeft geduurd Doris! Excuses daarvoor. Ondertussen heb je gisteren een mail van ons ontvangen waarmee het probleem opgelost zal worden. Groetjes, Team Groupdeal
Reply Retweet Like
GroupDeal Nov 21
De gelukkige winnaars zijn.... *TROMGEROFFEL* Merel Nroodlepa Patricia Dijkstra Zeynep Kasimoglu Anita de Jonge...
Reply Retweet Like
GroupDeal Nov 19
Replying to @stefandekrijger
Bedankt! De bestelling wordt binnen 9 werkdagen verzonden (heeft bij de deal vermeld gestaan), dus het duurt nog heel eventjes voordat je het in huis hebt. Aankomende week kun je de t&t verwachten.
Reply Retweet Like