Twitter | Search | |
Nebojša Zelenović
Gradonačelnik Šapca, predsednik stranke Zajedno za Srbiju, diplomirani pravnik
863
Tweets
9,660
Following
19,720
Followers
Tweets
Nebojša Zelenović 9h
Uspostavljamo najbolji javni prevoz u Srbiji. Svi autobusi su na gas, nema zagadjenja. Nova mobilna app. Najniža cena karte i nula dinara subvencije iz budžeta. Beograd potroši 110 miliona evra godišnje. Mi smo na različitom nivou civilizacije. Da budemo ponosni! Šabac je naš!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 29
Bazen u Šapcu smo napravili za 3, a svuda u Srbiji košta 5 mil€. Godišnje održavanje je 200k€, a po Srbiji duplo više. Za 4 godine 5000 dece je naučilo da pliva. Postali smo prvaci države u vaterpolu. Pobedjujemo! Šabac je naš!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 26
Na početku je bilo po 20, srpskih i albanskih porodica, ali su ih političari neznalice, sa obe strane, naterali da ne učestvuju. Sada, kada se jagode prodaju i uzimaju pare, svi bi želeli da se oprobaju. Svima ćemo pomoći. Ne možete pobediti život!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 26
Malo života, za promenu. Jagode iz Goraždevca, Peć, Kosovo. Uz pomoć grada Šapca 7 srpskih i 7 albanskih porodica je osposobljeno da proizvede jagodu, istu kao u Pocerini. Sav rod rasprodat! Imamo plan za svaku srpsku porodicu na Kosovu, da svojim radom dodje do dobrog života.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 25
Noćas su huligani zapalili dečje igralište, koje je tek napravljeno. Mi gradimo, a huligani ruše. Ista ruka koja je palila baklje u vanrednom stanju, u vreme policijskog časa, kukavički je zapalila mesto gde se igraju deca. Nećete nas uplašiti! Odbranićemo našu slobodu!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 24
Danas je Evropski dan parkova. U Šapcu se gradi veličanstveni SAVA PARK- duž 4,5km uz obalu naše reke, na površini od 300 ha, dobijamo nova pluća grada. Posadili smo do sada 6.000 stabala. Rešili smo deponiju i prečišćavamo otpadne vode. Da zajedno budemo ponosni. Šabac je naš!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 12
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 9
Šabac je grad pobednik, uvek je pobeđivao braneći svoju slobodu, svoju različitost, svoju potrebu za normalnim životom. Mi poštujemo sve, branimo svoju normalnost i tako ćemo nastaviti i u budućnosti.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 9
Bez evropskih vrednosti kao što su vladavina prava, sloboda medija i antikorupcija nema demokratije. Srbija je evropska država. Nastavljamo rad da se pridružimo Uniji kojoj pripadamo. Srećan nam svima Dan Evrope - ovo je i naš dan! 🇷🇸🇪🇺
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 4
Šabac, 2.maj, 20:35h- komunalna policija privodi huligana koji je učestvovao u bakljadi. Podneta i krivična prijava protiv ostalih nn izvršilaca. Desilo se još negde u Srbiji?
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović May 1
Počivaj u miru, ljudino.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 23
Ako tašta želi dina, dobiće dina!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 20
Dok u Beogradu dele zastave, mi u Šapcu delimo maske svima koji ih još nemaju. Čuvamo državu tako što čuvamo građane.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 18
Dakle, obezbedjenje inficiranim ljudima MNOGO BOLJIH USLOVA boravka nego što imaju na Sajmu, danas je od strane pokr.sekretara Gojkovića, koji govori u ime države, proglašeno NEKOMPETENCIJOM!! Sramota!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 17
Uspeo sam da nadjem infektologa za privremenu covid bolnicu u Šapcu. Zvao sam ministra Lončara da mu to javim i napisao poruke. Obavestio sam i načelnika mačvanskog okruga da se uključi i posreduje. Od ministra ni traga ni glasa.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 15
Brnabićka i Lončar ne daju Šapčanima privremenu covid bolnicu. Kažu nema infektologa. Inače, infektologija zaražena, tako što je jedan doktor išao na ispomoć u Beograd. A u uputstvima epidemiologa nema ni reči o obaveznom angažovanju infektologa. Ako je i od vas, mnogo je!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 14
Premijerka i ministar zdravlja ne odgovaraju na zahtev Šapca da počne da radi privremena bolnica u našem gradu. Tražim da 17 Šapčana predju sa Sajma u svoj grad.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 13
Privremena bolnica u Šapcu, čisto, pristojno, za ljude.
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović Apr 11
Postoji crvena linija koja u ovim danima, kao ni bilo kada, ne sme biti prekoračena. SVI GRADJANI SRBIJE SU JEDNAKI PRED ZAKONOM!
Reply Retweet Like
Nebojša Zelenović retweeted
Savo Manojlovic Apr 10
Jovani Popović je danas po drugi put odbijena žalba na pritvor. Oko 130 ljudi je protivpravno uhapšeno. Naredne nedelje predajemo 10.000 potpisa. Trenutno smo sakupili preko 8.500 potpisa. Podelite i nađite još 2 osobe koje će potpisati. Molimo RT🙏
Reply Retweet Like