Twitter | Search | |
Govern. Generalitat
Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquest twitter difon el dia a dia de l'executiu català i els seus posicionaments polítics.
45,376
Tweets
110
Following
256,684
Followers
Tweets
Govern. Generalitat 2m
: "Per nosaltres tot aquest o el fem sota el criteri dels valors republicans o no tindria sentit. Aquesta idea de fer República forma part integral de tot aquest pla."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 6m
Democràcia: Restitució. Drets civils i socials i dret a l’autodeterminació. Governança públicosocial
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 10m
: "Volem a ser presents al món amb la nostra veu. Necessitem consolidar i ampliar el Diplocat, l’Institut Ramon Llull i obrir noves delegacions a l’estranger així com fer missions internacionals a mercats de potencial creixement."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 11m
Reptes Globals: Ser presents al món, amb veu pròpia. Exportar cultura, pau i drets humans. Economia oberta al món
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 15m
Proposperitat: Mercat de treball de qualitat, la millor eina social preventiva. Infraestructures al servei de la competitivitat. Avançar cap a l’economia verda i circular
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 16m
: "Catalunya té un gran espai per a empreses de l’àmbit tecnològic, digital i cultura. Continuarem potenciant les start-ups digitals perquè és un sector en creixement, per exemple la creació de videojocs generen més de 300 milions d’euros."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 21m
Polítiques Digitals: Innovació digital com a motor d’una nova economia. Preparar la societat per al futur. Ningú pot quedar al marge.
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 25m
: "El està compromès amb el model d’escola catalana, que és un model d’èxit. Els mestres i les mestres de les nostres escoles són el més important d’aquest país. Són excel·lents professionals que han de fer la feina amb autonomia."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 31m
: "Seguirem amb el desplegament de la llei d’accés universal a la Salut, que s’ha aixecat la suspensió que va demanar un govern espanyol que posava per davant la guerra jurídica abans que el benestar dels ciutadans."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 33m
: "Prioritzarem la cobertura social preservant els col·lectius més vulnerables i les polítiques econòmiques que han de vetllar per crear ocupació de qualitat."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 36m
Justícia social: Les persones i les seves necessitats al centre. 7,5 milions de persones lliures. Una societat més justa, més inclusiva i més cohesionada
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 40m
: "Som un país de lluites compartides, cohesionat a partir de grans consensos i que farem amb entitats i persones afectades. Impulsarem el Pacte Nacional per a les Persones amb Discapacitat i el Pacte contra la segregació escolar"
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 44m
: "Volem endegar un nou model d’atenció a les persones que consolidi l’assistència primària com a eix vertebrador i que integri els serveis de Salut i de Serveis Socials per assistir a la ciutadania."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 48m
: "El Primer d’octubre hem de fer una diada reivindicativa d’un dia de victòria. Vam enfrontar-nos democràticament i pacíficament a l’estat espanyol per exercir el dret a l’autodeterminació"
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 49m
. Principis: Llibertat, Cultura, Talent, Pla de xoc social i polítiques públiques de progrés. Valors: Transversalitat, Consensos, Justícia social, Igualtat dones-homes, Creativitat, Formació, Talent, Polítiques digitals, Prosperitat, reptes Globals i Democràcia
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 53m
: "Volem aprovar els continguts de les lleis socials suspeses. En el debat de política general explicarem la proposta i calendari. És un objectiu en la defensa dels drets socials, civils i nacionals del país. És una legislació progressista."
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 55m
: "El va fer fins a quatre intents d'investidura aturats per un tribunal. És insòlit. Anirem a acusar l'estat d'aquesta regressió de drets. L'objectiu és que els líders polítics tornin i la restitució del "
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 59m
: "Tenim un mandat republicà per complir però també hem de servir a tots els catalans en justícia social, benestar, redistribució de riquesa, d’atenció pública de màxima qualitat i de benestar"
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 1h
Estructura del de la XII Legislatura. Compta amb 4 eixos programàtics, 22 àmbits d’actuació, 93 objectius i més de 1.000 mesures concretes
Reply Retweet Like
Govern. Generalitat 1h
Comença la roda de premsa del , en què presenta el de la XII legislatura. Podeu seguir-la en directe a:
Reply Retweet Like