Twitter | Search | |
GLD_Arbeidswijs
242
Tweets
281
Following
162
Followers
Tweets
GLD_Arbeidswijs Oct 16
Nog 6 dagen om je idee in te dienen! Waarom het zo belangrijk is dat iedereen de kans krijgt om mee te doen aan Gelderland Arbeidswijs en dit ook zou moeten doen, legt gedeputeerde Conny Bieze je uit in het filmpje.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 9
Lejla vertelt in de vlog van vandaag hoe zij vanuit haar opleidingsinstituut de mismatch op de arbeidsmarkt verkleint door beter aan te sluiten op de vraag van de maakbedrijven. Heb jij ook een goede idee? Ga naar
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 5
Louis Goulmy, initiator van Control & Motivate, vertelt vandaag wat voor impact de Technologische Revolutie kan hebben op de maatschappij. Heb jij een idee over welke kansen voor leren en werken er ontstaan als gevolg van de TR? Ga naar
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 4
Tijdens de inspiratiesessies van zijn veel interessante denkrichtingen gedeeld om de kloof tussen leren en werken te dichten. Aarzel niet om een van deze denkrichtingen verder uit te werken tot idee en in te dienen bij Gelderland Arbeidswijs! Ga naar !
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 2
Alle inspiratiesessies zijn geweest en er zijn ontzettend goede ideeën voorbij gekomen. Het is nu tijd om je idee in te dienen! Ga naar en doe mee! Vandaag vertelt in de vlog waarom Gelderland Arbeidswijs zo belangrijk is!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 27
Bij de laatste inspiratiesessie hebben er weer mooie discussies plaatsgevonden en zijn er inspirerende ideeën uitgewisseld! Het is nu tijd om de ideeën verder uit te werken. Kom naar de feedbacksessie op 12 oktober om met experts naar jouw idee te kijken!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs retweeted
Brigitte Willemsen Sep 26
Prachtige illustraties èn discussies op laatste inspiratiesessie van bij . Hoe zie jij de toekomst van leren en werken? Heb jij een goed idee? Doe dan mee met ons open innovatietraject en lever je idee in bij:
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs retweeted
Brigitte Willemsen Sep 25
Energieke bijeenkomst bij . Dank voor het aansprekende verhaal ! Morgen laatste kans om inspiratiesessie bij te wonen: inloop 14.30 uur bij Aventus Apeldoorn. Meld je nu aan en ik zie je morgen.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 25
Energieke inspiratiesessie bij . , dank voor het inspirerende verhaal! Morgen is de laatste kans om een inspiratiesessie van bij te wonen: inloop 14.30 uur bij Aventus Apeldoorn. Meld je aan door te mailen naar arbeidswijs@gelderland.nl!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 21
In de vlog van vandaag: Marga Huijbregts! Marga treedt op als vaste spreker bij de inspiratiesessies. Meld je aan door te mailen naar arbeidswijs@gelderland.nl 25 september: Health 26 september: Maakindustrie
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs retweeted
Brigitte Willemsen Sep 19
Heerlijk interactieve inspiratiesessie van Gelderland ! Prachtig verhaal over technologie&Food, dank @remkoboom. Ook en weer bedankt voor jullie bijdrage! Op naar de volgende sessie op 25 september op . Zien we jou daar?!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 18
Jorrit Ebben is gastspreker bij de inspiratiesessie Health op dinsdag 25 september bij . Wil je meer weten over hoe de Technologische Revolutie de zorg gaat veranderen? Meld je dan nu aan door te mailen naar arbeidswijs@gelderland.nl.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 14
Remko Boom, Hoogleraar WUR, zal aanstaande woensdag 19 september als gastspreker optreden bij de inspiratiesessie Food van Gelderland Arbeidswijs. Meld je nu aan via !
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 12
De eerste inspiratiesessie van Gelderland was een groot succes! Wil jij ook bij een van de inspiratiesessies zijn? Meld je dan nu aan via !
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs retweeted
Brigitte Willemsen Sep 11
Wat een energie op de 1e inspiratiesessie van Gelderland bij !!! Special thnks @FrancescoGentiluomo & . Deze gemist, maar ben je de volgende keer er graag bij? Kom op 19 september naar .
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 7
Kom naar één van de inspiratiesessies van Gelderland Arbeidswijs om een kijkje te nemen in de toekomst van leren te werken en te achterhalen hoe jij prijzen kan winnen met jouw ideeën. Meer informatie op
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 3
Vandaag vertelt Eva Verhagen over haar ervaring met de inspiratiesessie van vorig jaar! Meld je nu aan voor de inspiratiesessie bouw & energie op 11 september via
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Aug 31
Ga je mee op inspiratiereis voor Gelderland Arbeidswijs met onze vlogger Kai Vermaas? Meld je aan voor een inspiratiesessie:
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Aug 28
Doe mee aan Gelderland Arbeidswijs en bezoek binnenkort een inspiratiesessie bij jou in de buurt! Meld je aan via
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Aug 1
Data en locaties Gelderland Arbeidswijs inspiratiesessies bekend! Gelderland Arbeidswijs 2018, here we go! Kom je ook?
Reply Retweet Like