Twitter | Search | |
GLD_Arbeidswijs
252
Tweets
278
Following
179
Followers
Tweets
GLD_Arbeidswijs Dec 18
Wat was Gelderland Arbeidswijs 2018 weer een mooi innovatietraject! In deze laatste vlog neemt Kai Vermaas ons nogmaals mee naar de finale en geeft Etienne, de winnaar van GAW 2018, zijn eerste reactie na het winnen van zowel de publieksprijs als de juryprijs.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Dec 13
GiveAgo van Etienne Lieben is de winnaar van zowel de juryprijs als de publieksprijs van Gelderland Arbeidswijs 2018! Gedeputeerde Conny Bieze reikte de prijzen uit. Voor meer info kijk op:
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Dec 11
Morgen is het zover! De finale van Gelderland Arbeidswijs 2018. Hoogtepunten: Futurist Richard van Hooijdonk, pitches van de 5 finalisten en de ontknoping van GAW 2018! Wil jij ook nog aanwezig zijn bij de finale? Meld je dan nu aan via
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Nov 28
Op 13 december is het zover; de finale van Gelderland Arbeidswijs! Meld je aan via en stem op jouw favoriete idee voor de publieksprijs: !
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Nov 20
Kom ook naar de finale van Gelderland Arbeidswijs (aanmelden: ) en stem op jouw favoriete idee ()! In de vlog van vandaag zien we Jan Haverkamp. Jan is programmamanager van techniekpact Stedendriehoek en idee indiener Arbeidswijs!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Nov 15
De vijf finalisten van Gelderland Arbeidswijs 2018 zijn bekend! 13 december zullen Codeclub Gelderland, GiveAgo, BuitenGewoonWerk, Toegankelijk internet voor iedereen en Naar een toekomstbestendig retail op de finale pitchen! Kijk voor meer informatie op
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Nov 14
Vol trots presenteren wij de jury van Gelderland Arbeidswijs 2018 bestaande uit (v.l.n.r.) , Michael de Kort, , , en ! Ben jij ook bij de finale op donderdag 13 december?!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 24
SAVE THE DATE! 13 december pitchen de finalisten van Gelderland Arbeidswijs hun idee en wordt de winnaar van Gelderland Arbeidswijs 2018 bekend gemaakt! Keynote spreker neemt je mee op reis naar de arbeidsmarkt van de toekomst.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 22
De inzendingstermijn voor Gelderland Arbeidswijs is gesloten! Aan de jury nu de taak om de 5 beste ideeën uit te kiezen zodat deze door kunnen naar de finale op donderdag 13 december! Lees, reageer op en deel de ideeën via
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 19
Nog 3 dagen om jouw idee in te dienen! Heb je een goed idee over leren en werken in de toekomst dien dan je idee in via . Oud jurylid legt uit hoe waardevol nieuwe ideeen zijn.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 16
Nog 6 dagen om je idee in te dienen! Waarom het zo belangrijk is dat iedereen de kans krijgt om mee te doen aan Gelderland Arbeidswijs en dit ook zou moeten doen, legt gedeputeerde Conny Bieze je uit in het filmpje.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 9
Lejla vertelt in de vlog van vandaag hoe zij vanuit haar opleidingsinstituut de mismatch op de arbeidsmarkt verkleint door beter aan te sluiten op de vraag van de maakbedrijven. Heb jij ook een goede idee? Ga naar
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 5
Louis Goulmy, initiator van Control & Motivate, vertelt vandaag wat voor impact de Technologische Revolutie kan hebben op de maatschappij. Heb jij een idee over welke kansen voor leren en werken er ontstaan als gevolg van de TR? Ga naar
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 4
Tijdens de inspiratiesessies van zijn veel interessante denkrichtingen gedeeld om de kloof tussen leren en werken te dichten. Aarzel niet om een van deze denkrichtingen verder uit te werken tot idee en in te dienen bij Gelderland Arbeidswijs! Ga naar !
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Oct 2
Alle inspiratiesessies zijn geweest en er zijn ontzettend goede ideeën voorbij gekomen. Het is nu tijd om je idee in te dienen! Ga naar en doe mee! Vandaag vertelt in de vlog waarom Gelderland Arbeidswijs zo belangrijk is!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 27
Bij de laatste inspiratiesessie hebben er weer mooie discussies plaatsgevonden en zijn er inspirerende ideeën uitgewisseld! Het is nu tijd om de ideeën verder uit te werken. Kom naar de feedbacksessie op 12 oktober om met experts naar jouw idee te kijken!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs retweeted
Brigitte Willemsen Sep 26
Prachtige illustraties èn discussies op laatste inspiratiesessie van bij . Hoe zie jij de toekomst van leren en werken? Heb jij een goed idee? Doe dan mee met ons open innovatietraject en lever je idee in bij:
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs retweeted
Brigitte Willemsen Sep 25
Energieke bijeenkomst bij . Dank voor het aansprekende verhaal ! Morgen laatste kans om inspiratiesessie bij te wonen: inloop 14.30 uur bij Aventus Apeldoorn. Meld je nu aan en ik zie je morgen.
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 25
Energieke inspiratiesessie bij . , dank voor het inspirerende verhaal! Morgen is de laatste kans om een inspiratiesessie van bij te wonen: inloop 14.30 uur bij Aventus Apeldoorn. Meld je aan door te mailen naar arbeidswijs@gelderland.nl!
Reply Retweet Like
GLD_Arbeidswijs Sep 21
In de vlog van vandaag: Marga Huijbregts! Marga treedt op als vaste spreker bij de inspiratiesessies. Meld je aan door te mailen naar arbeidswijs@gelderland.nl 25 september: Health 26 september: Maakindustrie
Reply Retweet Like