Twitter | Search | |
Gislaveds kommun
Gislaveds kommuns officiella Twitter-konto. Administreras av kommunens kommunikationsfunktion och av kommunens kontaktcenter.
1,238
Tweets
578
Following
1,147
Followers
Tweets
Gislaveds kommun May 22
Gisledagarna firas i Gislaved den 23 - 26 maj 2019. Det innebär en del störningar i trafiken i centrum. För mer information om vilka gator och parkeringar som har stängts av/kommer stängas av och under vilka tider detta sker, följ länken nedan.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun May 21
Kommunens företag tycker att företagsklimatet i kommunen blir bättre och bättre. Det visar Svenskt Näringslivs senaste undersökning. 200 företagare har fått tycka till och resultatet visar att vi har ökat stadigt från 3,2 (2016) till 3.49 (2019).
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun May 13
Med anledning av olika arrangemang på Stortorget i Gislaved under maj kommer framkomligheten vara begränsad för biltrafik på torget. Följ länken för mer information.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun May 9
Välkommen till Torghuset i Smålandsstenar på samrådsmöte den 22 maj kl.18.30 gällande detaljplan för Uvekull 5:1 m.fl. inom Västra industriområdet i Smålandsstenar. Följ länken för mer information. Visa mer
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun May 9
Idag den 9 maj är det Europadagen och med anledning av detta flaggar Europaflaggan utanför kommunhuset. Ett tillfälle att uppmärksamma freden och samarbetet i Europa och kommande val. Följ länken för mer information.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun May 6
Den 26 maj är det Europaparlamentsval och från och med onsdag den 8 maj kan du förtidsrösta. Följ länken för mer information om lokaler, tider och annan praktisk information.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun May 2
Eldningsförbud upphör torsdag 2 maj klockan 17.00. Eldningsförbudet i Gislaveds kommun upphör. Samråd har skett med Länsstyrelsen i Jönköpings län och räddningscheferna i Jönköpings län. Följ länken för mer information.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Apr 30
Elever på Bild och Formatprogrammet, Gislaveds Gymnasium, håller vernissage på Gislaveds Konsthall då examensutställning visas. Följ länken för mer information. Tid: Utställningen pågår under perioden 4 maj - 19 maj. Vernissage: Lördagen den 4 maj kl.11-12
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Apr 29
Den 4 maj kl.10-14 invigs nya räddningsstationen i Burseryd! Det blir bl a prova-på-aktiviteter där du tex kan testa hur det är att bära brandutrustning, få info om hur du blir deltidsbrandman mm. Det blir godisregn,fika och hamburgare! Se länk för program.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Apr 23
Räddningstjänsten arbetar för fullt med skogsbranden som uppstod under måndagen vid speedwaybanan utanför Gislaved. Tisdagens blåst har försvårat släckningsarbetet, men branden är under tisdag eftermiddag under kontroll.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Apr 16
Eleverna på estetiska programmets musikinriktning bjöd i förra veckan på en härlig vårkonsert som avrundade deras turné! :-D Följ länken nedan för att se videoklipp från uppträdandet i konsertsalen i Gislaved och läs mer om hur de upplevt turnélivet.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Apr 15
Snart är det påsk och i samband med påskhelgen har kommunens verksamheter ändrade öppetider. Följ länken för mer information.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Mar 25
På torsdag den 28 mars hålls nästa fullmäktigemöte i kommunhuset med start klockan 18.30. Mötet kan du följa via länk på vår webbplats. Följ länken för mer information.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Mar 19
Replying to @angu1973
Dilemmat är att om man låser bommen så kommer ej de med handikapptillstånd ner och kan gå till byggnaden. Men vi håller med om att något måste göras, representanter från Tekniska kontoret, Fritidsförvaltning, stadsarkitekt och förvaltare kommer träffas för att se över detta.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Mar 19
Replying to @angu1973
Hej Andreas, vi ber om ursäkt att svar dröjt gällande detta, vi har vidareförmedlat information och bild till den som är ansvarig för parkeringsärenden inom kommunen/Vänligen Kontaktcenter
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Feb 21
Välkommen på öppet hus 11 mars i Träffpunkt Solens nyrenoverade lokaler och träffa personal som berättar om hälsofrämjande aktiviteter inom psykiskt funktionsstöd. Läs mer i länken nedan.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Feb 19
Replying to @angu1973
Hej Andreas! Du har helt rätt att det inte är tillåtet att parkera framför Gisle sportcenter. Vi vet om att det sker och tittar över hur vi kan förtydliga förbudet.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Feb 8
Den 20 februari arrangeras "Jobbmässan för inkludering" i Anderstorp, syftet med mässan är att skapa en mötesplats för arbetstagare och arbetsgivare och effektivisera matchningen mellan dessa. Läs mer i länken.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Feb 6
Arbetet med skolomorganisationen, för ökad integration, bättre måluppfyllelse och ökat kollegialt lärande har nominerats till GötaPriset. Priset uppmärksammar ”Sveriges bästa utvecklingsprojekt”.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jan 31
Chefer inom Gislaveds kommun nominerade till Årets unga ledande kvinna! Utmärkelsen ”Årets unga ledande kvinna” syftar till att lyfta fram fler ledarförebilder i länet. I år är Gislaveds Kommuns avdelningschefer Amra Salihovic och Julia Vikman nominerade.
Reply Retweet Like