Twitter | Search | |
Gislaveds kommun
Gislaveds kommuns officiella Twitter-konto. Administreras av kommunens kommunikationsfunktion och av kommunens kontaktcenter.
1,265
Tweets
573
Following
1,148
Followers
Tweets
Gislaveds kommun Sep 13
Bor du i kvarteret Dalen i Gislaved eller cyklar du på cykelvägarna genom området? Då kan du påverkas av den sanering av förorenad mark som påbörjas i mitten av september. Använd länken för att läsa mer och se en karta över det område som ska saneras.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Sep 13
När sommaren förändras behövs det fler som rycker in. Det råder brist på brandmän i Sverige och i kommunen. Nu behöver vi dig. Som deltidsbrandman får du möjlighet att göra skillnad på riktigt! Sprid budskapet om att vi behöver bli fler!
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Sep 10
Nu är det dags att nominera ditt favoritobjekt till Arkitekturpriset 2019! Nominera en nybyggnad eller ett väl genomfört projekt som tar till vara, utvecklar eller tillför arkitektoniska kvalitéer och som förskönar vår kommun. Följ länken för mer info!
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Sep 9
Klimatvecka i länet! Baljväxter, säsongsvariation och närproducerat kött. Vi har möjlighet att förändra klimatet genom maten vi äter. 🌍🌽🥗
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Sep 2
Vi söker dig som ser möjligheter och vill bidra med din företagsdröm, ge näring till lokalsamhället och en levande landsbygd. ordnar intensivkurs för nyblivna och blivande företagare inom gröna näringar i GGVV-området.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 27
Lördag 7/9 invigs Nordin Sportcenter i Smålandsstenar och alla invånare hälsas varmt välkomna. I samband med invigningen arrangeras öppet hus i Hälsolyftets nya lokaler, och i Nordinskolan är besökarna välkomna att ta del av skolans öppna lektioner.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 21
Att vara förälder är en svår uppgift. Alla föräldrar vill ge sina barn trygghet, men det är inte lätt att veta hur. 20 september startar Trygghetscirkeln, en kurs om hur man som förälder kan hjälpa sina barn att bli trygga & få god självkänsla. Mer info:
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 21
Vill din arbetsplats vara med och forma morgondagens medarbetare? Vi söker PRAOplatser inom näringslivet för niorna! Nu behövs din insats att hjälpa ungdomarna att växa och lära sig mer. Tipsa alla du vet som du tror har möjlighet att ta emot PRAO-elever.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 19
Vad får dig att ta bussen? I juni 2020 kommer nya bussar med biogas som utrustas med blandannat WiFi och laddmöjlighet. Läs mer om bussarna & hjälp till att göra busstrafiken bättre genom att svara på frågor om dina resvanor.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 15
I dag landar senaste numret av kommuntidningen G i brevlådan i kommunens alla hushåll med medföljande undersökning. Vi vill veta vad du tycker om kommuntidningen G!
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 14
Har du en tonåring hemma? Har ni det svårt att kommunicera med varandra? För många föräldrar kan det vara en stor omställning. Som tonårsförälder kan du behöva hjälp. Kommunen ordnar en föräldrautbildning, COPE, för föräldrar till tonåringar 13 till 17 år.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Aug 8
Kommunens sjöar och våtmarker kalkas med hjälp av helikopter från och med måndagen den 12 augusti.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 31
Efter en motorcykelolycka som skedde igår kväll, öppnas i eftermiddag kl. 15.00, ett kriscenter i Svenska kyrkan i Smålandsstenar. Det kommer att finnas personer på plats för den som behöver stöd eller önskar någon att prata med.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 23
Hörsjöbadet öppnar igen tisdag 23 juli kl. 12.00 efter att ha varit stängt sedan i onsdags på grund av försämrad vattenkvalitet.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 17
Provtagning av vattenkvaliteten i Hörsjöbadet har visat sig vara över rekommenderade gränsvärden. Fritidsförvaltningen tvingas därför stänga Hörsjöbadet omgående i förebyggande syfte.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 16
Den vattenläcka som upptäcktes i måndags på Gjuterigatan och Södergatan i Gislaved är nu lagad.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 15
En vattenläcka har upptäckts på Gjuterigatan och Södergatan i Gislaved.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 4
Under sommaren, från 8/7 kan du som elbilsförare ladda din bil utan kostnad på Gislaved Energis publika laddstationer. Det finns 11 laddstationer utspridda över kommunen och gratisladdningen gäller på alla platser utom Smålandia i Gislaved.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jul 3
På Broaryds förskola spirar både växter, barn och pedagoger. De är certifierade med grön flagg vilket innebär att de jobbar med hållbar utveckling.
Reply Retweet Like
Gislaveds kommun Jun 28
Var försiktig med eld utomhus! Det är mycket torrt i skog och mark. Risken för skogsbrand når oroväckande höga nivåer under helgen. Öppen eld bör undvikas i skog och mark.
Reply Retweet Like