Twitter | Search | |
Fundació Agbar
Tenim el propòsit de millorar la qualitat de vida de les persones, aportant propostes transformadores i generant impacte real a través de les nostres actuacions
2,872
Tweets
361
Following
2,620
Followers
Tweets
Fundació Agbar Sep 16
Avui donem la benvinguda als i les 4 noves estudiants que entren al programa de Beques Joves Talents de la per a estudis universitaris en la primera sessió de mentoria del curs.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 13
Entitats com o treballen dia a dia per aconseguir millorar l’ocupabilitat de les persones en situació vulnerable.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 10
encara una nova fase per triar els projectes que ajudaran a millorar la qualitat de vida de les persones. 👏Gràcies a tots els projectes que ens heu fet arribar!
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 9
I gràcies a vosaltres per la vostra feina!
Reply Retweet Like
Fundació Agbar retweeted
Aula Actual Sep 9
S'inicia el curs i Actual ha arrencat amb el "mentoring" als becats i a les becades de la "Joves Talents" per a encarar els reptes del curs: Parlem de Museu Agbar de les Aigües
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 8
Darrer dia d’inscripcions! Un dels principals reptes que treballarem al programa serà aconseguir un equilibri entre l’impacte social i la sostenibilitat econòmica de l’empresa social. 📲 Inscripcions a:
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 7
📢 Demà és el darrer dia per inscriure’s en el programa d’. El teu projecte fomenta l'ocupació per a persones en risc d', lluiti contra la o reforci les oportunitats educatives? 📲 T’ajudarem a fer-lo realitat.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar retweeted
Tandem Social Sep 5
Fa menys de 3 anys que heu llançat una nova línia de negoci amb impacte social a l’AMB? Últims dies per inscriure-us al programa EMPRÈN SOCIAL on donarem al vostre projecte l’assessorament que necessita per consolidar-lo i fer-lo créixer! 📝Apunteu-vos a
Reply Retweet Like
Fundació Agbar retweeted
Creu Roja Catalunya Sep 5
Al llarg dels últims 5 anys, gràcies a col·laboració directa de la , hem donat ajuts d’alimentació infantil a més de 4.000 famílies vulnerables amb a Catalunya.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 4
Tens un projecte que fomenti l'ocupació per a persones en risc d', lluiti contra la o reforci les oportunitats educatives? 📲 Inscriu-te al programa i t’ajudarem a tirar-la endavant.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Sep 2
Perquè has de participar a amb el teu projecte d’emprenedoria social? Treballarem junts: ✅Definició de la necessitat social ✅Models negoci amb impacte social ✅Pla de màrqueting ✅Pla de viabilitat ✅Avaluació de l’impacte social 📝👉
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 30
El projecte ‘Juguem junts 3.6’ de ajuda a famílies com la de la Verónica o en Miguel a accedir a serveis educatius per als seus fills en l’etapa primerenca i potenciar l’aprenentatge i la millora de la situació familiar.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar retweeted
Agbar Aug 29
Tens un projecte que fomenti l'ocupació per a persones en risc d', lluiti contra la o reforci les oportunitats educatives? llença el programa . Inscriu-te i t’ajudarem a tirar endavant el teu projecte
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 28
Col·laborem amb per evitar el malbaratament alimentari i contribuir a l’apoderament de persones en risc d’exclusió social. El programa ha reaprofitat 122.000 m3 d’aigua i més de 600K racions d’aliments.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 26
Tens un projecte que fomenti l'ocupació per a persones en risc d'exclusió social, lluiti contra la pobresa o reforci les oportunitats educatives? 📲 Inscriu-te al programa i t’ajudarem a tirar-la endavant. ℹ️ Inscripcions fins el 8/09
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 23
Joves com en Mohamed aprenen a desenvolupar-se en una cultura organitzativa amb unes rutines laborals gràcies al projecte de . Col·laborem com a empresa acollidora pels joves que vulguin realitzar una estada a .
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 20
Sabies que una de les principals causes de tancament de les empreses socials és l’oferta de productes i serveis no alineats amb el mercat? A treballarem l’enfocament al mercat i estudiarem com conèixer els nostres clients. T’interessa?
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 15
El projecte ‘Una mossegada a l’exclusió’ d’ ajuda a persones com la Johanny o la Yudhybid. Els itineraris de formació i inserció sociolaboral ajuden a millorar l’ocupabilitat de famílies en situació de pobresa.
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 14
“L’abandonament prematur dels estudis d’infants i joves a Catalunya se situa al 17% enfront del 10% que es registra a la Unió Europea” El 3r repte a és generar oportunitats educatives a l’àrea metropolitana de Barcelona. T’hi esperem! ➡️
Reply Retweet Like
Fundació Agbar Aug 12
Enguany hem impulsat la recuperació d’una de les obres perdudes de . Emmarcada en el nostre compromís de divulgació del patrimoni de l’aigua, hem fet un esforç de recuperació d’un seguit d’obres que enriquiran els espais del .
Reply Retweet Like