Twitter | Search | |
Fattah Amin
Malaysian | Actor | Singer | Ambassador
17,854
Tweets
236
Following
215,709
Followers
Tweets
Fattah Amin Nov 14
Salam semua terima kasih kepada yang mendoakan kami 😊 ampun dan maaf jika ada tersalah kata atau…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Semoga semuanya dipermudahkan 😊
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
NurFarhana zainodin Nov 14
Replying to @fattahamin
Berkali2 dah ulang tgk😍😍 please Fattah buat wanita terindah2
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
hidayatul_1206 Nov 14
Rugi siapa yang tak tengok . Best sangat. Lakonan yang berkesan. Tak sedar airmata menitis. Dah lebih dari 10 kali repeat 🙈😁. Memang tak rugi siapa yang melanggan. Kami, sampai dah tak sabar tunggu yang ke2. Banyak yang perlu di rungkai.
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Ok, korang. Sorry sebab online kejap sgt. Today byk hal nak settle so sempat tweet kejap ye. Jgn lupa tgk tau. Nanti sembang lagi!
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Tq so much sb support ! 😊😊
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
frh Nov 14
alhamdulillah dah tengok more than 5 times haritu on the first day. excited terlebih sebab dah baca novel dia earlier. rasa nak maki si Fahim tu masa awalawal 😂 sakit hati buat adik dia macam tu 🙄👊🏻
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
Izzahizzani Nov 14
Best la lakonan & ❤❤
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Cpt2 tgk ye 😊😊!
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Jgn lupa tgk gak ye! 😊😊
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
dhan amad Nov 14
Baru dpt tgok semalam..jalan ceritanya sgt mudah difahami
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
ForeverFattah Nov 14
Replying to @fattahamin
Dah tengokk ..dah berbaldi nangis. Dah hafal lagu 😁😁
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Jangan lagu saja, cite pun jgn lupa tengok ye! 😊😊
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Tq sb support. Tapi dah tengok ke belum? Hehe 😊😊
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
zeeaybee 🎈 Nov 14
tengah invigilate exam sambil layan lagu 1234u by
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Reply Retweet Like
Fattah Amin Nov 14
Reply Retweet Like