Twitter | Search | |
Fattah Amin
Actor | Singer | Ambassador | Entrepreneur
18,822
Tweets
211
Following
227,830
Followers
Tweets
Fattah Amin 16h
Alhamdulillah for everything.
Reply Retweet Like
Fattah Amin 16h
Alhamdulillah. I feel humbled to receive this award together with my lovely wife as “Celebrity Entrepreneur Couple Of The Year” from MyPreneurship at the SME & Entrepreneurship…
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
FF Nov 15
Yeayy next week tok nek jmpa calon dia😄😄😄 calon utk toknek ka utk nur..hahaha jeng jeng jeng
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
miramiriam22 Nov 15
Alhamdulillah dah habis cerita 🤗. Episode akan datang,kita jumpa pada hari Isnin pula ya.Episode untuk hari ni sangat best,makin lama makin menjadi plan Noah & Nur. Selamat malam semua
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
Nefertari Meritmut Nov 15
That scene when Noah walked along the corridor with acoustic version of as he reflected on his past and future...wow, that was really touching. That is how a song can really enhance a scene.
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
miramiriam22 Nov 15
Sebelum tidur lena,macam biasa saya bagi video Noah dgn senyuman manis 😊.Inshallah kita jumpa pada hari Isnin pula ya Encik Noah.Jaga diri
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
유라BAE Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
ItsAllAboutFA Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
SalisaSazli Nov 15
Kadang-kadang tu, apa yg kita rasa dekat tu lah sebenarnya semakin jauh. Dan yg jauh tu sebenarnya semakin dekat.-Noah Ryzal
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
NUR+NOAH.raraFA Nov 15
Replying to @aj_nudd @fattahamin
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
REALLOVE_FF Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
ItsAllAboutFA Nov 15
Sila pakai kaler kuning selalu ye hahahah
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
FattahAminzTeam Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
NOR-Hz Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
miramiriam22 Nov 15
Noah & Nur bila berbicara.Amboi marah sangat ke tu Encik Noah 😊
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
yda comel Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
aniza umar Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
ItsAllAboutFA Nov 15
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
SalisaSazli Nov 15
You tak payah risau lah, I dah settle dah dgn Nur. Laki tu pun cuma pelanggan dia je, nak sewa sehari. Tak kacau pon plan kita
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
shyrinna Nov 15
Reply Retweet Like