Twitter | Search | |
Fattah Amin
Actor | Singer | Ambassador | Entrepreneur
19,000
Tweets
232
Following
234,870
Followers
Tweets
Fattah Amin 5h
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
PETRONAS Brands 21h
Temui pasangan paling 'meletop' di stesen PETRONAS Sri Hartamas esok dan berpeluang untuk makan bersama mereka! ☀️ Kami ada sesuatu yang ingin kami kongsikan yang pastinya lebih menceriakan pagi anda selepas ini!
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 25
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 24
Ada yang rindu tak? Mulai hari ini dah boleh dapatkan di stalkerscafe_. Fazlova Volcano juga…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 23
Hello Stalkers!!! . Want to have something different for lunch?? . Try our Chicken Aglio Olio…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 23
"HANYA RM2.50 SEHARI ANDA MAMPU MENGURANGKAN RAMBUT GUGUR" . . Dah try macam-macam produk tapi…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 23
Throwback 2012..kan da cakap pakai baju kotak2 lagi masa ni...hehe 😅
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 23
“Langkahku pasak, bumiku junjung bertikamku gasak, matiku disanjung..” -Awang-
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 23
Tahniah untuk Showcase dan pelancaran lagu yang dibuat di stalkerscafe_ E’space…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 22
Sebab Apa kena cuba MRP Berrytox ?? . . . 🍇 Harga yang berpatutan . 🍇 Produk yang berkualiti…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 22
"FAKTOR RAMBUT BERBAU" . 1.Kerap Berpeluh 2.Pemakaian Tudung 3.Rambut Basah 4.Tidak gunakan…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 20
Temui saya esok di starvilion untuk mendapat kan koleksi koleksi Fattah Amin X…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 20
Fast is fine, but accuracy is everything. Main reason why I choose Certina DS Podium Chronograph…
Reply Retweet Like
Fattah Amin Apr 19
Starvilion Lebaran 2018 Fashion Show. Repost from starvilion
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
Lynn Azlin Apr 19
I like to see this couple You both very sweet, very worthy, they are not arrogant with fans. Because of that, they are very much loved. May both of you be happy to the heaven of ALLAH S. W. T In Shaa Allah.. 😘
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
imafizan Apr 19
Manisnya senyuman mu Zhakif 😁💛
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
DahliaNellisa_FA Apr 19
Realiti mcm ni jugak ke? Omg sangat... 😭😭😭 bamkif oh bamkif 😭😭😭 kalau ada mcm ni mohon dm sy please!
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
DahliaNellisa_FA Apr 19
Bekalkan sandwich untuk isteri! ya hampunnnnnnn!!!
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
DahliaNellisa_FA Apr 19
Nak cubit boleh takkkk??? hmmm gerammmm! eh kbye hahaha bamkif takpee jgm bamtahhh... hahahaha
Reply Retweet Like
Fattah Amin retweeted
imafizan Apr 19
Alahai comel.. Jumpa next week pulak 😉
Reply Retweet Like