Twitter | Search | |
Fad Bocey
Part of BOCEY
9,408
Tweets
233
Following
36,227
Followers
Tweets
Fad Bocey Jan 12
Try cover lagu si budak NASIR yg meletop ni jap(ACHEY-SAKIT)πŸ™πŸ»πŸ™ŒπŸ»πŸŽ€πŸŽΌ
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Mr FaD Dec 27
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Ω„ΩŠΩ†Ψ― Dec 27
Kalau ada jarum yang patah jangan disimpan di dlam bank - yoe parey 2019
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Amir Aiman πŸ‡²πŸ‡Ύ Dec 26
Replying to @mir0811
Sebagai kesimpulan, apa yang ditunjukkan oleh kumpulan Bocey, itulah situasi yang berlaku pada zaman sekarang. Jadi, semaklah diri kita dengan cara yang betul.
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
mhdnrimn Dec 27
Guys sokong bocey guys... Setakat ni lawak bocey x pernah kering gusi..
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Ω…Ψ§ΩˆΩ„Ψ§Ω†Ψ§ Dec 27
Bocey macam biasa tak pernah mengecewakan! Mantap!
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Γ±bΓ½ Dec 27
bocey paling ikut trend...terbaikπŸ‘πŸ‘πŸ‘
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
nazaβ™‘ Dec 27
smooth gila lawak bocey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
amrl_aizm Dec 27
bocey tk pernah mengecewakan..muka fad mcm donnie yen la mlm ni..ke baru balik tngk ip man 4πŸ€£πŸ€£πŸ€£πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
NadzMiracle Dec 27
bocey sumpah kelakar.. πŸ˜‚πŸ€£
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
NLU Dec 27
'Yang gagal diangkat, yang lulus tak diguna' - Bocey (Dec,2019)
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Nradyla26 Dec 27
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
biellaaa Dec 27
Bocey always the bestπŸ˜„
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
sikin yahaya Dec 27
berdekah aku ngan mama aku tgok zero ngan bocey dkt mlm malam ni.. well done bocey n zero..
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
ΩΫŒΩ‚Ϋ Dec 27
Tak pernah mengecewakan bocey.. Moral + kelakar = padu. πŸ˜‚πŸ˜‚
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Nurul Dec 27
Tkkesah org ckp apa psl bocey, yg pasti bocey grup 1st yg aku gelak plg beria. Tpi 4HA je 😌
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
Darleen Zakir Dec 27
4 ha for Bocey! As expected, diorang ni one of the comedy groups yang just, genuinely lawak lah πŸ˜‚ Full of moral values pula tu
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
biellaaa Dec 27
Xpe, Ha x menentukan pape. Bocey ttap best an 😁😁
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
MINO Dec 27
Bocey dapat 4 Ha! πŸŽ‰
Reply Retweet Like
Fad Bocey retweeted
miza lia Dec 27
Aku Kalau tengok zero dan bocey je walaupun belum buat persembahan mesti dah tergelak dulu 😹
Reply Retweet Like