Twitter | Search | |
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱
Kryetar i Bashkise Tirane | Mayor of Tirana 🇦🇱🌳🎠♻️🚴🏼‍♂️🥁🔋⚽️🚀
29,009
Tweets
1,015
Following
162,418
Followers
Tweets
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Romina Kuko Aug 23
Fryma e vërtetë e solidaritetit në pushtet vendor. Ndonëse e dhënë dhe Ligjin për Vetëqeverisjen Vendore që bashkitë duhet të bashkëpunojnë dhe ndajnë burimet në raste nevoje, duhet lidership dhe si i dhe për punë të mira 💪
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Jun 11
Welcome to Tirana 🚀
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Eri Meneri Aug 23
Tirana e vitit 1935!Në sfond rruga ku sot ndodhet Muzeu Historik Kombëtar , në foto stërgjyshi im i nderuar Mustafa Meneri II me kapelen e tij epike dhe zemrën e artë që sot i mbush vitet e lindjes së bashku me Sul Marën në rrugtimin e tyre për një Tir💎n perëndimore 💜
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Aug 5
U rritem neve! 👼🏻🥄🍚📆
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Bloomberg Harvard City Leadership Initiative 23h
Every mayor has a team, but not all are adept at “teaming"
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Jul 11
Çibani i fundit! 🚜 Iken ngrehina e mbetur nga aksi qendror i Tiranes per ta hapur plotesisht Sheshin Italia per Arenen Kombetare 🏟⚽️ Shpronesim per ata me leje, prishje per te fortet qe shtuan katet pa leje ne kohe te Lulit e Kunatit famekeq ✌️
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Ravenna Press 12h
Il Festival dei Giovani ha portato le danze dell’Accademia di Tirana nel cuore di Parma
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 11h
Music to my ears! 👂🎶✈️ Yet another low-cost Vienna connection from Tirana - the Balkan's most energetic capital! 🎠😎🌳🚴🏻‍♂️
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Toni Gogu 13h
Prroi i Shpatit është shtegu, ku stërvitet ekipi i Maknorit për 😁😁🏃 🏃. Falemnderit @caushiflogert dhe çunave për durimin me një “plangprishës” në moshë 🤷🏻‍♂️🧔🏼 -51 ditë
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 14h
A very Happy National Day celebration to all our Ukranians friends living and working in Tirana - home to over 140 nationalities! We love having you here and count on you continuing to thrive in our city! 🇦🇱❤️🇺🇦
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Martina Marchesini Aug 22
“Essere dei pedoni è naturale per l’uomo motivo per cui dobbiamo potenziare gli spazi pubblici, soprattutto quelli verdi. Ecco perché ogni ragazzo di Tirana il giorno del suo compleanno pianta un piccolo albero e lo fa crescere con la città” |
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Aug 23
Loved sharing the stage with the great mayor of Milan & my good friend talking about beauty in cities - involving 👫 children, planting urban forests 🌳 and putting people over cars! 🚴🏻‍♂️🚴🏻‍♀️ Thanks & for having us! 🙏🏻🇦🇱❤️🇮🇹
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Giacomo Biraghi Aug 22
Oggi al molto bravi i sindaci e che insieme a e hanno perfettamente raccontato il nostro secolo urbano. Adesso siamo più forza alle nostre città.
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Aug 23
Solidaritet me Shengjinin/Lezhen 🚒🔥 Jo vetem lutjet e solidaritet me fjale, nisi zjarrefikse e staf per te ndihmuar ne betejen me zjarret! Koleget tane do bejne me te miren - sic i ka hije Tiranes! 👍👨🏻‍🚒👩🏼‍🚒 cc.
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Valon Arifi Aug 23
'tirana,august 2019 😍 By: Luka.
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Jun 10
Zemrat e vogla te kendi i ri 😍⛲️🎢
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
LSE Cities Aug 23
NEW PUBLIC EVENT ANNOUNCED! The Mayor of Tirana will be speaking on designing an inclusive city led by children. Wednesday 18 September 2019 | 18:30-20:00 Auditorium, LSE Centre Buildings Info:
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Aug 23
We loved having you and your wonderful family in Tirana dear friend ! Thanks for your dignified & committed service to bringing our two countries closer! God speed with your next assignment! You will be missed, but not forgotten! Tack! 🇦🇱❤️🇸🇪 Fondly, EV
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 retweeted
Vanity Fair Italia Aug 22
Reply Retweet Like
Erion Veliaj 🚴‍♂️🌳⚽️🇦🇱 Aug 23
Over-night pop-up protected bikelane 🚴🏻‍♂️ Koleget e gdhine mbreme qe segmenti i 2te i pistave te dedikuara te Rr. Kavajes te mbaronte brenda nates. 🚧 Tirana eshte kryesisht e sheshte e biçikleta ideale jo vec si trend & fitness, por si menyra me praktike per te ulur helmet 🚗💨☠️
Reply Retweet Like