Twitter | Search | |
ً 11 Feb 19
member-member aku yang tengok gambar ni semua cakap “dah macam girlfriend” atau yang baru kenal aku akan cakap “date dengan awek” haha sorry la maybe cara aku layan adik aku nampak macam dia girlfriend aku. hm patut la takde siapa nak usha aku maybe dia ingat aku dah berpunya 😂
Reply Retweet Like
ً 11 Feb 19
Replying to @emeer_v
time ni sume pandang pelik sebab tengok adik aku, maklumlah dia pendek so orang ingat aku bawak budak sekolah keluar jalan-jalan
Reply Retweet Like
ً 11 Feb 19
Replying to @emeer_v
this part dia mengamuk sebab aku tak pandai amik angle yang okay. penat aku cuba last2, tudung dia pulak tak okay. hm bila aku cakap gambar ni lawa, dia terus tak setuju 😑
Reply Retweet Like
ً 11 Feb 19
Replying to @emeer_v
satu lagi habit adik aku sampai orang ingat kitaorang couple, dia suka tiba-tiba pegang tangan aku kalau dekat orang ramai. kadang dia pegang lengan aku kalau jalan tu sempit, so like hmmm ..
Reply Retweet Like
ً
ada yang tanya. “macam mana kitaorang boleh rapat” senanya aku pun tak tau. maybe sebab janji aku pada arwah mak aku 11 tahun dulu yg buatkan aku rapat dengan dia. sejak dari tu, everything dia nak share, aku ada. so lama2 jadi rapat hahahah
Reply Retweet Like More
ً 12 Feb 19
Replying to @emeer_v
sebelum ada yang keluarkan statement kata aku batak femes baik aku jernihkan dulu isu ni. lagi-lagi bila dah sampai facebook hmm matilanak.
Reply Retweet Like
ً 12 Feb 19
Replying to @emeer_v
*sorry kasar bunyi “budak-budak twitter tu”. i mean warga twitter hehehe 🤗
Reply Retweet Like
Mrs. KittyShop 11 Feb 19
Replying to @emeer_v
I like You story, Al-Fatihah for You Mom.. Semoga Ditempatkan Golongan yg beriman.. Semga hubungan adik abg kekal ke akhir khayat... Not like me 😢
Reply Retweet Like
ً 11 Feb 19
Replying to @DINI_e1
thank you🙂
Reply Retweet Like
ً 11 Feb 19
Replying to @fadholo
thank you🙂
Reply Retweet Like
ً 11 Feb 19
Replying to @syafwanaiman
dah ada ciri2 seorang ayah dah tu
Reply Retweet Like
rifqiaslam 12 Feb 19
Replying to @emeer_v
Takziah la bro....moga kalian sentiasa rapat wlpn plbgai ujian yg dtg...
Reply Retweet Like
ً 12 Feb 19
Replying to @rifqiaslam1
Insya Allah aminn. thank bro
Reply Retweet Like