Twitter | Search | |
S Y A D A ❤
3,181
Tweets
719
Following
879
Followers
Tweets
S Y A D A ❤ retweeted
yan May 21
Time sahur tadi, terdengar ceramah kat tv : "Apa yang kita nak sangat tu lah yang Allah tak bagi. Mungkin itu hanya kehendak kita. Allah bagi apa yang kita perlu." Salam #6 Ramadhan 🌙️
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
nanad May 21
Macam mana umur 18 dah boleh pergi bercuti jauh dengan bf eh. 2 3 hari tak balik pergi bercuti dengan member la bf la. Aku ni nak lepak kedai depan rumah pun mak aku dah jerit " kau tak reti reti nak balik rumah ke ?! "
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Encik Random May 22
Adik-adik, jangan ingat bila dah sambung belajar nanti homework dah takda Homework tetap ada, cuma bahasa indahnya depa panggil assignment.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Dr. Luffy May 22
Berbuka dekat kolej dengan member pon kamu dah mengeluh konon sedih tak dapat berbuka dengan family. Tunggu lah nanti dah habis belajar, kamu merantau kerja jauh dari rumah. Masa tu baru kamu semua tahu sedihnya berbuka puasa seorang diri, sahur pun seorang. Tolong bersyukur :(
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Kick Buttowski May 17
Perempuan. Kalau dia suka kau, dia akan jadi penunggu. Penunggu maksudnya ialah, dia akan tunggu mesej dan call dari kau. Tak kesahlah even dia rindu, dia takkan mesej dan call kau dulu, dia hanya akan setia menunggu, lepas tu resah gelisah sebab kau tak kunjung tiba.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Pendam May 21
Untuk memahami kehidupan, pergilah ke 3 lokasi ni 1- Hospital 2- Penjara 3- Perkuburan Hospital, kau akan faham tiada apa yg lebih indah dari kesihatan Penjara, kau akan tahu nilai kebebasan itu amatlah berharga Perkuburan, kau akan sedar yg kehidupan ini hanyalah sementara
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Fitri May 22
siapa ngantok nak pergi kerja lepas sahur tu boleh tengok video ni aku non stop gelak siot tengok budak kecik ni HAHAHAHAHA
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Perempuan🌺 May 19
Paling bodoh kalau jenis yang tinggalkan yang setia untuk lawa
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
✨ May 17
Aku ni dahlah kelakar. Comel pulak tu ya Allah I love myself 😍😍😍😭😭😭
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Alolo comel cute! May 18
dulu pakai talifon beli lagu kat surat khabar. siapa pernah merasa?
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Aku Ikmal Hanif May 17
Apa yg best tgk lelaki terkinja2 menari pakai baju perempuan seksi? Yg lagi pelik, ada org support benda dia buat siap bagi semangat “Abaikan haters you, dorang kecam sebab tak boleh jd mcm you." Helloo?? Siapa je nk jadi perempuan berhalkum mcm kau?!
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
SHARNAAZ BASIR AHMAD May 19
Dapatkan alamat dia, boleh dm sy.. terima kasih.. nampaknya bapok ni terlalu kurang ajar dan biadap..
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Azlan Sulaiman May 18
Aiman Banna menegur Daie Wan secara terbuka kerana menegur Faiz Roslan secara terbuka yg membuka aib di social media secara terbuka. Kepundekan apakah ini? Kepala banna dia 😂
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
lelaki jahat yg baik May 17
Perempuan cantik selalu dapat attention. Walaupun perangai macam haram
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Kongsi Luahan May 11
Kalau hati kamu itu tidak mampu untuk setia, Tolong jangan bercinta. Jangan mainkan hati org lain. Disebabkan kamu, orang lain yang setia, terluka & hilang semangat bercinta.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Yan Apr 22
"Sorry, aku memang taknak jaga hati orang dah sekarang aku penat"
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Catallunya _ Apr 26
"Salah ke aku simpan perasaan dekat kau even aku tahu kau takkan pandang aku?"
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
🥀 May 1
pernah tak terfikir yg one day kau akan menyesal sebab tinggalkan orang yg baik, yang mudah dijaga dan sangat menyayangi diri kau, disebabkan kau terkejar2 yg konon dah cukup sempurna tapi sebenarnya silap. Orang baru tak sebaik, tak menyayangi diri kau seperti dia.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
BASHA May 1
Aku mungkin mempunyai semua hal di dunia, walaupun tak sekaya mana. Tapi bagi aku, tanpa mereka, aku bukan siapa siapa. Ibu ayah.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
phi May 2
orang yang takda dalam situasi kita will easy to say. kita yang hadap ni hard to do 😌
Reply Retweet Like