Twitter | Search | |
S Y A D A ❤
3,187
Tweets
732
Following
912
Followers
Tweets
S Y A D A ❤ retweeted
TEHA🙊 Nov 25
Dia layan kau sama je. Macam dia layan orang lain. Jangan perasan dia suka kau. Dia memang macam tu. Friendly 🚶🏃
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Encik Vanilla Dec 4
Maaflah jika kehadiran saya kt home dgn notifications awak selalu buat awak rasa tak selesa. Kalau da semak sgt mute je saya tak sakit hati.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
ف Dec 4
Bila kau cepat move on maknanya, kau dah boleh kawal hati kau utk tak bersedih terlalu lama. Hidup ni terlalu singkat utk terus bersedih.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
HAHAHA ! Dec 4
Kadang-kadang kita minta maaf kat seseorang bukan bermakna bersalah. Sebenarnya itulah cara terbaik untuk menyelamatkan sesebuah hubungan :)
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
HAHAHA ! Dec 4
Jangan salahkan perempuan kalau mereka sombong kerana mereka lebih manis jika mendapat gelaran 'Jual Mahal' daripada 'Perempuan Murahan
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Amir Amirul Dec 4
Perkataan 'maaf' tu dapat menyejukkan banyak hati yang panas. tapi ramai yang takut nak minta maaf. Sebab apa? EGO.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
NS Dec 4
Betul lah tu. bahagia dengan kengkawan lagi best. bahagia dengan pasangan buat apa, dapat pulak tu yg jenis come and go hahaha tak guna!
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
wansu Dec 4
orang mudah terhidur sesuai berkawan dengan orang hambar jaga hati member
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Iskandar Dec 4
Perempuan tudung punya laa banyak tapi bila ada yang tak sesuai dgn baju still cakap takde tudung.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
tweet random Dec 4
Bahagia tu, tak semestinya kena ada pasangan. Ada kawan yang sanggup layan gila gila kita pun dah cukup buat kita bahagia kan.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 8 Aug 15
Ya Allah, bring my focus back because i feel so distracted these days. amin Ya Rabb.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 17 Feb 15
Bodoh salah. Pandai salah. Hitam sangat salah. Sombong sangat salah. Pakai smart sangat salah. Tak ajak lepak salah. Apa kau nak sebenarnya?
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 13 Dec 14
i swear my mood nowadays is always blank, like i don't even know what to feel anymore
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 25 Dec 14
aku dilahirkan dalam islam. diazankan oleh ayah yang islam. disusukan oleh ibu yang islam. maka matikanlah aku dalam iman Ya Allah Ya Rabbi.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 6 Jan 15
im type of; kuat makan, kuat tidur, kuat pendam, tak kuat utk study
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
A Dec 4
Aku tak paham lah jenis tak qeti respond ni group lain boleh respond group yg org nak tolong kau taknak respond plak
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
ㅤ Aug 8
yup, perempuan sangat complicated. tapi tulah, lelaki yang power je boleh stay lelama.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
ainsyaf Sep 1
we dont talk anymore 🙈
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
شاشا Aug 31
Prinsip dalam hidup : Hargai orang yang hargai kita dan jauhkan diri daripada orang yang selalu buat kita rasa jatuh dan tidak bersemangat.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Anna Soeraya Dec 11
Jenis yang lama depan ATM ni sebab jawab kuiz online ke macamana?
Reply Retweet Like