Twitter | Search | |
S Y A D A ❤
3,154
Tweets
724
Following
894
Followers
Tweets
S Y A D A ❤ retweeted
FATIHAH FUDZI 25 Nov 16
Dia layan kau sama je. Macam dia layan orang lain. Jangan perasan dia suka kau. Dia memang macam tu. Friendly 🚶🏃
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Encik Vanilla🍃 4 Dec 16
Maaflah jika kehadiran saya kt home dgn notifications awak selalu buat awak rasa tak selesa. Kalau da semak sgt mute je saya tak sakit hati.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
• 4 Dec 16
Bila kau cepat move on maknanya, kau dah boleh kawal hati kau utk tak bersedih terlalu lama. Hidup ni terlalu singkat utk terus bersedih.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Feelings ☀ 4 Dec 16
Kadang-kadang kita minta maaf kat seseorang bukan bermakna bersalah. Sebenarnya itulah cara terbaik untuk menyelamatkan sesebuah hubungan :)
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Feelings ☀ 4 Dec 16
Jangan salahkan perempuan kalau mereka sombong kerana mereka lebih manis jika mendapat gelaran 'Jual Mahal' daripada 'Perempuan Murahan
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Amir Amirul 4 Dec 16
Perkataan 'maaf' tu dapat menyejukkan banyak hati yang panas. tapi ramai yang takut nak minta maaf. Sebab apa? EGO.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Cahirah 4 Dec 16
Betul lah tu. bahagia dengan kengkawan lagi best. bahagia dengan pasangan buat apa, dapat pulak tu yg jenis come and go hahaha tak guna!
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
wansu. 4 Dec 16
orang mudah terhidur sesuai berkawan dengan orang hambar jaga hati member
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
😋 4 Dec 16
Perempuan tudung punya laa banyak tapi bila ada yang tak sesuai dgn baju still cakap takde tudung.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
tweet random 4 Dec 16
Bahagia tu, tak semestinya kena ada pasangan. Ada kawan yang sanggup layan gila gila kita pun dah cukup buat kita bahagia kan.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 8 Aug 15
Ya Allah, bring my focus back because i feel so distracted these days. amin Ya Rabb.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 17 Feb 15
Bodoh salah. Pandai salah. Hitam sangat salah. Sombong sangat salah. Pakai smart sangat salah. Tak ajak lepak salah. Apa kau nak sebenarnya?
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 13 Dec 14
i swear my mood nowadays is always blank, like i don't even know what to feel anymore
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 25 Dec 14
aku dilahirkan dalam islam. diazankan oleh ayah yang islam. disusukan oleh ibu yang islam. maka matikanlah aku dalam iman Ya Allah Ya Rabbi.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syafiq 6 Jan 15
im type of; kuat makan, kuat tidur, kuat pendam, tak kuat utk study
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
‎‎‎‎‏َ‏‏‏ 8 Aug 16
yup, perempuan sangat complicated. tapi tulah, lelaki yang power je boleh stay lelama.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Ain 1 Sep 16
we dont talk anymore 🙈
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
syahziwan 31 Aug 16
Prinsip dalam hidup : Hargai orang yang hargai kita dan jauhkan diri daripada orang yang selalu buat kita rasa jatuh dan tidak bersemangat.
Reply Retweet Like
S Y A D A ❤ retweeted
Anna Kayangan 11 Dec 15
Jenis yang lama depan ATM ni sebab jawab kuiz online ke macamana?
Reply Retweet Like