Twitter | Search | |
(˛•̃)/nana\(•̃¸)
Wahab's and lena's princess :) Fadhli's super wife 👰🏻
24,968
Tweets
320
Following
396
Followers
Tweets
(˛•̃)/nana\(•̃¸) 9h
Replying to @akif_basri
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) 12h
Replying to @AqmalJohari
Ish3, muda ke tua?
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) 12h
Replying to @AqmalJohari
Eh betul x segan akak tu siap suruh simpankan dlm fridge. gile betul
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
Sahira jual Zarzou 💖 Oct 18
Omg membantunya video ni!!! 😲😭 Selama ni i rendam air sabun je. Kalau malas sangat i buang je tau 😂
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
Zirah H. 🌈 Oct 18
IG story yang i post vs IG story yang Bubblebee repost. 🤣🤣
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
eyaa ✨ Oct 18
Orang seremban siapa nak boleh whatsapp ye 😁
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 19
Replying to @HafizRokman
tu lah tu. haihh
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 19
Replying to @liyanafizi
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 19
Replying to @HafizRokman
sadisnya Piz 😭
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 18
Replying to @NaimHashim @ERAdotje
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
teacher jannah Oct 16
Allahu.. pray for sabah.. 😭😭 credit:fb Kartini Kassim
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 17
Replying to @ilakarr
Siot, sakit pulak hati tgk video ni. dpt kat aku ni, aku tibai je budak ni
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 17
Careful guys! Stay at home ya
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
Toon Seri Anthraxxxx Oct 15
Hahhahahhahahhahahhahahahahahahahhaha
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 17
Replying to @anthraxxxx
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
Santapan Minda 🇲🇾 Oct 14
Doa Agar Tidak Terputus Rezeki 🙌
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 15
Replying to @maszlee
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) retweeted
wanpeng Oct 14
Mencari bilik untuk disewa (December intake) sekitar KL, rt utk kehidupan saya
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 14
Replying to @sharifahsalma1
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like
(˛•̃)/nana\(•̃¸) Oct 14
Replying to @ZulaihaBaseri
Tumpang iklan jap. For those yang mencari mini pelamin for tunang, nikah,bertandang area Melaka and Negeri Sembilan yang berdekatan can contact me ya at ☺️ Please RT guys!
Reply Retweet Like