Twitter | Search | |
Dirkzwager Groep B.V.
Totaalbedrijf | Vastgoed | Renovatie en Onderhoud | info@dirkzwager-groep.nl | 036 547 2070
58
Tweets
51
Following
17
Followers
Tweets
Dirkzwager Groep B.V. Mar 27
Specialistisch werk aan de Universiteit van Amsterdam door de betonspecialisten van de Dirkzwager Groep.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Mar 25
Afgelopen week een nieuwe vloercoatingsysteem aangebracht in een garage aan het Schokkerspad in Amsterdam.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Mar 23
Bouwkundigonderhoud aan de Derde Oosterparkstraat in Amsterdam. Werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van AHAM Vastgoed.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Mar 18
A.s. vrijdag wordt deze mutatiewoning, aan de Albert Cuypstraat in Amsterdam, opgeleverd. Dit is in opdracht van AHAM Vastgoed.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Mar 13
In opdracht van de VvE werken wij aan onderhoud aan de Wittenkade, te Amsterdam. Onderdeel van het onderhoud zijn o.a. betonreiniging, houtwerk herstel en het schilderen van kozijnen en deuren.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Feb 20
Dirkzwager Groep voert bouwkundig onderhoud uit aan de Karel Doormanlaan 2 t/m 44, in Hilversum.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Feb 19
De laatste fase van de Dekschuitstraat in Amsterdam-Noord is ondertussen in volle gang! Verwacht wordt dat de werkzaamheden nog zo'n 8 weken zal duren voordat ook het laatste complex geheel gereed is. en
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Dec 20
Met de kerstdagen in het vooruitzicht brengen wij nog graag een update vanuit de Jan de Louterstraat in Amsterdam. De werkzaamheden aan de Bascule school zijn vandaag afgerond! Goed werk van de afdeling bouwkundig onderhoud!
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Dec 5
Duurzaam ondernemen, daar doen wij graag aan mee! Afgelopen week 3 mooie KIA E-Niro’s mogen ontvangen!
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Dec 4
De balkonzijde van blok D en E, aan de Dekschuitstraat in Amsterdam, zijn geheel gereed. Beide blokken krijgen langzamerhand een frisse uitstraling. De galerijzijde wordt op korte termijn onder handen genomen.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Nov 29
Op project Touwslagerstraat brengt de Dirkzwager Groep nieuwe op-plusvloeren aan, een systeem met wel 18 verschillende handelingen. De balkons zijn bijna gereed en de laatste galerijvloeren vorderen gestaag.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Nov 21
De renovatiewerkzaamheden aan de vloeren van project Touwslager gaan gestaag door. Vanwege de slechte weersomstandigheden zijn op het hele complex de steigers voorzien van steigerdoek zodat het werk zonder veel oponthoud door kan gaan.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Nov 14
Het werk aan de Cornelis Zillesenlaan in Amsterdam is gereed. De afgelopen weken heeft de afdeling hier uitgevoerd aan de op- en afrit van de . Zo is de tussenwand gesloopt en de toegang tot de garage verbreed.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Nov 13
Ervaring in een rol? Stop dan met zoeken naar je nieuwe baan want dit kan wel eens de zijn voor jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste en gedreven voor de afdelingen en .
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Nov 7
Nieuwe beelden van de Bascule school aan de Jan de Louterstraat in Amsterdam-West (Geuzenveld).
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Oct 30
Weer een fase afgerond aan de parkeergarage Cornelis Zillesenlaan in Amsterdam. Na het slopen en verwijderen van de betonnen keerwand en trap, wordt de betonnen op- en afrit verbreed.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Oct 24
In het stadshart van Amsterdam, zijn wij gestart met onderhoudswerkzaamheden aan dit grachtenpand aan de Leidsekade 81 t/m 86. De werkzaamheden worden in opdracht van AHAM Vastgoed uitgevoerd.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Oct 16
Voor het verbreden van de op- en afrit van de parkeergarage aan de Cornelis Zillesenlaan in Amsterdam is een speciale “slooprobot” gebruikt om de betonwanden af te breken.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Oct 14
Vandaag worden de vloerputten en de hemelwaterafvoerbuizen vervangen in de Piet Mondriaanstraat en Jan Tooropstraat, te Amsterdam.
Reply Retweet Like
Dirkzwager Groep B.V. Oct 9
Goed nieuws, wij zijn gestart met de onderhoudswerkzaamheden aan een nieuw project. Ditmaal nemen wij je mee naar de Conradstraat in het centrum van Amsterdam, in opdracht van woningstichting voeren wij o.a. buitenschilderwerk en bouwkundig onderhoud uit.
Reply Retweet Like