Twitter | Search | |
Madam and The Kids
Personal blogger.
3,964
Tweets
959
Following
1,002
Followers
Tweets
Madam and The Kids 19h
12 people followed me and 4 people unfollowed me // automatically checked by
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 19
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 15
Untuk jadi kuat ,dugaan datang bukan sekali.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 14
Bila sebut tentang rezeki , automatik orang fikir pasal kerja ,pasal duit. Sedangkan cabang rezeki tu sebenarnya sangat luas.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 14
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 14
Selalu pesan ini kat anak anak. Harap sangat diaorang tak lupa..
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 13
Benda paling buat nkau rasa nak menangis bila family nkau hormat emak bapak nkau. Sanggup datang majlis walaupun kesihatan kurang memuaskan, 😭. Tuhan sembuhkanlah pakcik pakcik saya secepat mungkinnn..
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 13
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 9
Dunia utk diurus bukan utk dirunsingkan.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 9
Check up sampai 30minit? Ingat nak minta nasihat rupanya dia ajak sembang sampai terfikir ,i ni jumpa doktor ke jumpa bff ? - 😅 al iwani .. Klinik kegemaran !
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 9
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 1
MADAM AND THE KIDS: Kenangan Awal Persekolahan.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Jan 1
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Dec 29
Lebihkan sabar.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Dec 28
MADAM AND THE KIDS: Kawasan Larangan Merokok 2019
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Dec 26
Niat asal nak tengok notification jek tapi lepas satu satu jari dok scroll timeline ,lepastu masuk kat profile orang lepas sorang ke sorang. Heyp .. masuk twitter ni memang melarat larat la kannn , 😂
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Dec 26
Gadis² . Malam² dan lapar .
Reply Retweet Like
Madam and The Kids retweeted
HRH Crown Prince of Johor Dec 17
ALLAH Peliharakan Sultan. Muafakat itu berkat. Johor🔵🔴
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Dec 21
Untuk mendapatkan keluarga yang diimpikan dengar dulu nasihat dari prof Muhaya ini.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Dec 20
Manis , since 1988*
Reply Retweet Like