Twitter | Search | |
( نورعيني )
Personal Blogger. Political Haters.
4,227
Tweets
761
Following
803
Followers
Tweets
( نورعيني ) 3h
Bazar di dewan jubli Batu pahat. Jom ramai ramai support orang kita. Beli pin tudung pun dah kira support tau ,😂
Reply Retweet Like
( نورعيني ) 3h
Bila semua anak anak dah pindah ,sunyi je dapur time masak "sorang sorang " macamni , 😂
Reply Retweet Like
( نورعيني ) 20h
Madam And The Kids: Dataran Kaabah pada Ramadhan 1440H
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 24
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 24
Madam And The Kids: Kisah hari raya maq tiap tahun
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 23
Pemaaf itu hebat.
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 23
Perempuan ni bagusnya dia bila dia dah ada suami tapi masih bersungguh sungguh cari duit untuk dirinya dan keluarga. Padahal suami itu lah yg bertanggungjawab ke atas dirinya dan keluarga. Kerja sambil urus rumahtangga dan anak bukan kerja mudah tapi si isteri mampu buat..
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 23
170/90
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 22
Nasihat dari al Quran.🌹 Surah Al -Hadid. Ayat ke 20. Juzuk ke 27. Surah yang diturunkan di Madinah.
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 22
Need more rest..
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 20
With Ainul Mardhiah😘 I'm watching Ribbit on iflix.
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 20
Assalammualaikum warga twitter. Yok solawat bersama mereka.
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 19
Madam And The Kids: Kongsi pendapat sebelum pergi
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 19
Have been locked by . Umur 17 tahun tak boleh main twitter ek?😭
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 18
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 17
Pengasas Produk Kecantikan Dnars Skincare Meningg4l Dunia Di Thailand. Rakaman Video Pengesahan Dari Anak Arw4h Sendiri – KL Viral
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 17
Madam And The Kids: Penat yang Allah suka
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 17
Madam And The Kids: Sebutan Takbir yang betul
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 17
Madam And The Kids: Kenangan di Jabal Rahmah Bersama yang tersayang
Reply Retweet Like
( نورعيني ) May 17
Sebut dalam sujud terakhir pada setiap solat fardhu. Ambil peluang keemasan sempena bulan Ramadhan kali ini. Kerana tahun depan belum tentu kita dapat berjumpa Ramadhan lagi..
Reply Retweet Like