Twitter | Search | |
Madam and The Kids
Personal Blogger. Political Haters.
4,067
Tweets
896
Following
910
Followers
Tweets
Madam and The Kids 2h
Bila kita sentuh bab agama, penerimaan tu ikut pada niat yg memberi dan yg menerima maklumat tersebut,Terpulanglah mereka nak fikir apa.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 19
Madam And The kids: 10 Amalan Ahli Syurga
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 19
Suka pulak dia didandan gitu.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 19
Madam And The kids: Perginya Takkan Kembali
Reply Retweet Like
Madam and The Kids retweeted
مشاري راشد العفاسي Mar 3
تسجيل نادر لافتتاح مجلس الأمة 1999م مشاري راشد العفاسي
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 18
Mungkin kalau dengar orang arab nyanyi lagu jiwang pun ,saya ingatkan dia mengaji atau pun dia berqasidah .Semua ni salah saya juga sebab tak belajar bahasa arab bersungguh satu ketika dahulu. Ketika tu kfc pun tak jual lagi kat Malaysia ni. Apatah lagi mertabak cheese..
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 18
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 18
Real leader..🌹
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 18
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 18
Ye ,tepat sekali..
Reply Retweet Like
Madam and The Kids retweeted
HRH Crown Prince of Johor Mar 17
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 17
Hasil ciptaan manusia dengan izin Allah s.w.t. Menakjubkan !
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 15
Madam And The kids: Dugaan Itu Bukan Saja Saja
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 15
Boleh hang handphone senator FA dikerjakan oleh makcik makcik bawang Malaysia..😂
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 15
Kefahaman kena betul. Berita boleh je nak sebar tapi bukan untuk video live tu.
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 15
Replying to @SantapanMinda
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 15
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 14
Try your best 🌹
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 14
Madam And The kids: Pasir Gudang 14March 2019
Reply Retweet Like
Madam and The Kids Mar 14
Madam And The kids: Mampukah kita jadi sehebat bidadari?
Reply Retweet Like