Twitter | Search | |
Daniel den Hoed Fonds
Het Daniel den Hoed fonds ondersteunt kankeronderzoek in het Erasmus MC Kankerinstituut. Help mee en maak kanker kansloos!
1,548
Tweets
381
Following
974
Followers
Tweets
Daniel den Hoed Fonds 8h
Wat een goed initiatief van Frank de groenteboer! Hij gaat dit jaar voor de 4e keer de lopen om geld in te zamelen voor het Daniel den Hoed Fonds. Ga hier naar zijn actiepagina
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 16
Heb jij ‘m al gespot? Onze Daniel den Hoed Fonds Tram voor de campagne Maak Kanker Kansloos rijdt vanaf vandaag in ! 🚃📸
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 15
Zondag 23 juni 2019 zwemt ambassadeur Sami Martins Ribeiro kanker kansloos tijdens de 010 City Swim. Kies een afstand wat bij jou past en zwem mee. Bekijk de promo en meld je aan!
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 14
Op de Hematologische Intensive Care afdeling van het staan sinds 2 weken in alle 48 kamers nieuwe hometrainers. Door een donatie van van € 81.000 was het voor de afdeling mogelijk de fietsen aan te schaffen. Lees meer:
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 13
Heb jij je al ingeschreven voor Tour de Rotterdam? Ambassadeur Joris Lutz fietst zaterdag 22 juni 2019 mee om bij te dragen aan kankeronderzoek. Bekijk de promo en meld je aan!
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 11
Ambassadeur John de Wolf komt in actie tegen kanker tijdens de Run4Daniel op vrijdag 21 juni 2019. Kom jij net als John ook in actie? Bekijk de promo en meld je aan! # ErasmusMCFoundation
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 8
Vorig jaar werkten we al zes weken lang samen met RTV Rijnmond voor de campagne Maak Kanker Kansloos. Ook dit jaar zetten wij onze samenwerking voort middels een vernieuwde versie van 'Maak Kanker Kansloos'. Kom jij dit jaar sportief in actie?
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 7
Met trots introduceren wij de nieuwe gezichten van de campagne Maak Kanker Kansloos 2019. Op 21, 22 en 23 juni kun jij rennend, fietsend en/of zwemmend in actie komen. Kom in actie en schrijf je nu in!
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 4
Chirurg Bas Wijnhoven behandelt slokdarm- en maagkanker in het en pleit ervoor dat artsen ook goed zorgen voor zichzelf. In dit interview vertelt Wijnhoven dat artsen de zware operaties alleen aankunnen als ze ‘fit to perform’ zijn. Lees meer⬇
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Mar 1
Maart is internationaal uitgeroepen tot darmkankermaand. Jaarlijks krijgen bijna 14.000 mensen in Nederland de diagnose darmkanker. Hoe vroeger darmkanker wordt opgespoord, des te beter is het te behandelen. Met jouw hulp kunnen we zorgen voor doorbraken. 💪
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 26
Spannend! Nog 10 dagen en we gaan live met de campagne Maak Kanker Kansloos 2019! Laten we nog even terugblikken naar één van de hoogtepunten van vorig jaar. De campagne 2018, gevoerd met , heeft maar liefst € 497.105 opgebracht. 💪
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 18
Wat een GE-WEL-DI-GE actie toch van Vak College Hillegersberg! Deze kanjers gaan 24 uur lang fietsen tegen kanker. Wil jij ook de leerlingen steunen met het behalen van hun doel, namelijk €5000,- doneer dan via deze link:
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 14
Hoop is een lichtje in je hart, dat vandaag moed geeft en morgen kracht. 🙏Vandaag is het de dag van de liefde. ❤️Om te geven en te delen, geef voor een toekomst zonder kanker. Want alleen samen maken wij kanker kansloos! 💪
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 13
Maak kennis met Dora Hammerl. Zij doet onderzoek in het laboratorium Tumorimmunologie van het en richt zich op immuuntherapie bij kanker. Lees hier haar interview:
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 8
Afgelopen zaterdag heeft het Patiëntinformatiecentrum Oncologie (PATIO) een patiënten verwendag georganiseerd. Patiënten en hun naasten konden er terecht met vragen, zichzelf laten verwennen en deelnemen aan diverse workshops. Dankzij alle vrijwilligers was het een geslaagde dag!
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 5
kan het leven en het lichaam van patiënten onherstelbaar veranderen. Voor internist-oncoloog dr. Agnes Jager van het is minder behandelen soms de enige verstandige aanpak. Lees hier de intervieuw:
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 3
Vandaag is het . Wij zijn in onze gedachten bij de mensen die ziek zijn, de mensen die voor kankerpatiënten zorgen en de mensen die niet meer onder ons zijn. Kanker raakt ons allemaal.
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Feb 1
Maandag 4 februari is het . Ter gelegenheid daarvan komt er een wensboom te staan in de passage van het aan de Zimmermanweg. Patiënten kunnen een mooie wens opschrijven en in de boom ophangen. “Kanker raakt ons allemaal” – Daniel den Hoed Fonds
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Jan 28
A.s. zaterdag 2 februari organiseert (Patio) van het Erasmus MC Kanker Instituut een . U bent van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur in het Onderwijscentrum van het MC. Aanmelden kan via patio@erasmusmc.nl
Reply Retweet Like
Daniel den Hoed Fonds Jan 25
Pieters Restaurant uit heeft afgelopen week een avond “koken tegen kanker” georganiseerd. Er is maar liefst € 750,- opgehaald. Wij danken Meesterkok Pieter de Ronde, zijn vrouw Paula en alle gasten die dit mogelijk hebben gemaakt voor deze prachtige bijdrage.
Reply Retweet Like