Twitter | Search | |
Daen's Utrecht
Welkom bij Daen's | conceptstore met dames & heren labels | accessoires | boeken | parfum | taart, lunch en wijn in Daen's koffie- en wijnbar
2,669
Tweets
560
Following
689
Followers
Tweets
Daen's Utrecht Apr 12
Er is een nieuwe hype... en ook wij zijn er door bevangen, “hydropony”! Wat dat is?... Het woord hydroponics komt uit het Latijn en betekent ‘werken met water’. Simpel gezegd: het is de kunst van het kweken van...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Mar 30
De ‘greenhouse’ krijgt steeds meer vorm, nog even doorzetten en dan kunnen we maandag onze deuren voor jullie openzetten. Welkom in onze jungle, met prachtige planten, mooie potten en nog veel meer mooie producten.. tot snel in daen’s greenhouse!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Mar 28
Groen moet je doen! Wij zijn weer een stapje dichterbij ons Greenhouse.... en het wordt zo ongelofelijk mooi!!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Mar 21
Er wordt hard door gewerkt, inmiddels worden ook de eerste producten uitgepakt... Nog twee weken en dan hopen we echt open te gaan!!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Mar 15
Welter Shelter jassen zijn simpel, stijlvol en functioneel. Ze zijn nl waterdicht, winddicht, maar wel ademend!! Deze zomer is er een nieuwe serie bij “the impeccable packable” een licht gewicht programma dat er...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Mar 11
Work in progress... met Workingbert Unique walls Het wordt steeds mooier in de ‘greenhouse’! Nog even doorzetten om eind deze maand jullie onze nieuwe winkel te showen.
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Mar 7
De ‘DADA’ collectie van de Deense ontwerpster achter Kyoto Tango is nu te koop in de winkel... prachtige nieuwe kleuren, en designs waar je blij van wordt!! In de winkel nog meer keus, kom gauw eens langs om ze te bewonderen.
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Feb 15
Met een geweldig zonnig weekend in het vooruitzicht tonen wij jullie alvast een paar prachtige items uit de nieuwe collectie... Krijgen jullie ook zo’n zin in de lente??!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Feb 11
Bedankt voor het leuke berichtje Indebuurt Utrecht
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Feb 11
Londen, te gekke stad, veel inspiratie op doen en mooi nieuw merk voor de mannen vanaf komende winter 2019!!! Oliver Spencer Vandaag nog onderweg voor @ymclonden en Folk
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Feb 8
Eind deze maand zou het moeten gaan gebeuren, onze nieuwe winkel met prachtige planten, mooi servies, geweldige boeken en nog veel meer... we houden jullie op de hoogte!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Jan 20
Na een lange dag Parijs , vol inspiratie en mooie nieuwe merken een kleine impressie voor jullie van winter 2019!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Jan 18
News!!! Daen’s gaat uitbreiden, in het prachtige pandje naast ons komt het Daen’s ‘Greenhouse’... nog een beetje een verrassing wat t wordt, maar wij kunnen niet wachten;-))
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Jan 11
En ook voor de dames zijn er nog prachtige items in de winkel, dit weekend met -50% korting! Hier een kleine impressie voor jullie...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Jan 10
Morgen starten we met -50% op onze wintercollectie, en zijn nog prachtige items om te scoren... hier alvast wat inspiratie!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Dec 18
Reminder.... 24 & 26 December Is ons café open en serveren we een uitgebreid ontbijt incl. cava vanaf 7.00 tot 15.00 uur voor €14,95 pp (1e kerstdag 25 dec zijn we gesloten)
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Dec 11
Vinden jullie het ook zo moeilijk om ieder jaar weer iets leuks, liefs, en origineels te vinden voor je geliefden? Wij denken graag mee, en geven jullie bij deze alvast wat inspiratie van warmer zo Sl te koop is...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Nov 30
We zijn weer het hele weekend open, om ook jullie mannen in een geweldige nieuwe outfit te helpen. Kunnen jullie daarna samen koffie doen, gezellig lunchen of af sluiten met een borrel in t café... wij gebben er zin in!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Nov 29
24 & 26 December serveren we in ins café een uitgebreid ontbijt incl. cava vanaf 7.00 tot 15.00 uur voor €14,95 pp (1e kerstdag 25 dec zijn we gesloten)
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht Oct 31
‘You Must Create’ ontstaan in Londen in 1995, in eerste instantie als unisex label...en nog altijd zijn in de collecties veel overeenkomsten te vinden in gebruik van stoffen, prints en ook de ontwerpen. Ook deze...
Reply Retweet Like