Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Daen's Utrecht
Welkom bij Daen's | conceptstore met dames & heren labels | accessoires | boeken | parfum | taart, lunch en wijn in Daen's koffie- en wijnbar
2,669
Tweets
547
Following
661
Followers
Tweets
Daen's Utrecht 12 Apr 19
Er is een nieuwe hype... en ook wij zijn er door bevangen, “hydropony”! Wat dat is?... Het woord hydroponics komt uit het Latijn en betekent ‘werken met water’. Simpel gezegd: het is de kunst van het kweken van...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 30 Mar 19
De ‘greenhouse’ krijgt steeds meer vorm, nog even doorzetten en dan kunnen we maandag onze deuren voor jullie openzetten. Welkom in onze jungle, met prachtige planten, mooie potten en nog veel meer mooie producten.. tot snel in daen’s greenhouse!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 28 Mar 19
Groen moet je doen! Wij zijn weer een stapje dichterbij ons Greenhouse.... en het wordt zo ongelofelijk mooi!!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 21 Mar 19
Er wordt hard door gewerkt, inmiddels worden ook de eerste producten uitgepakt... Nog twee weken en dan hopen we echt open te gaan!!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 15 Mar 19
Welter Shelter jassen zijn simpel, stijlvol en functioneel. Ze zijn nl waterdicht, winddicht, maar wel ademend!! Deze zomer is er een nieuwe serie bij “the impeccable packable” een licht gewicht programma dat er...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 11 Mar 19
Work in progress... met Workingbert Unique walls Het wordt steeds mooier in de ‘greenhouse’! Nog even doorzetten om eind deze maand jullie onze nieuwe winkel te showen.
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 7 Mar 19
De ‘DADA’ collectie van de Deense ontwerpster achter Kyoto Tango is nu te koop in de winkel... prachtige nieuwe kleuren, en designs waar je blij van wordt!! In de winkel nog meer keus, kom gauw eens langs om ze te bewonderen.
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 15 Feb 19
Met een geweldig zonnig weekend in het vooruitzicht tonen wij jullie alvast een paar prachtige items uit de nieuwe collectie... Krijgen jullie ook zo’n zin in de lente??!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 11 Feb 19
Bedankt voor het leuke berichtje Indebuurt Utrecht
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 11 Feb 19
Londen, te gekke stad, veel inspiratie op doen en mooi nieuw merk voor de mannen vanaf komende winter 2019!!! Oliver Spencer Vandaag nog onderweg voor @ymclonden en Folk
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 8 Feb 19
Eind deze maand zou het moeten gaan gebeuren, onze nieuwe winkel met prachtige planten, mooi servies, geweldige boeken en nog veel meer... we houden jullie op de hoogte!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 20 Jan 19
Na een lange dag Parijs , vol inspiratie en mooie nieuwe merken een kleine impressie voor jullie van winter 2019!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 18 Jan 19
News!!! Daen’s gaat uitbreiden, in het prachtige pandje naast ons komt het Daen’s ‘Greenhouse’... nog een beetje een verrassing wat t wordt, maar wij kunnen niet wachten;-))
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 11 Jan 19
En ook voor de dames zijn er nog prachtige items in de winkel, dit weekend met -50% korting! Hier een kleine impressie voor jullie...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 10 Jan 19
Morgen starten we met -50% op onze wintercollectie, en zijn nog prachtige items om te scoren... hier alvast wat inspiratie!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 18 Dec 18
Reminder.... 24 & 26 December Is ons café open en serveren we een uitgebreid ontbijt incl. cava vanaf 7.00 tot 15.00 uur voor €14,95 pp (1e kerstdag 25 dec zijn we gesloten)
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 11 Dec 18
Vinden jullie het ook zo moeilijk om ieder jaar weer iets leuks, liefs, en origineels te vinden voor je geliefden? Wij denken graag mee, en geven jullie bij deze alvast wat inspiratie van warmer zo Sl te koop is...
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 30 Nov 18
We zijn weer het hele weekend open, om ook jullie mannen in een geweldige nieuwe outfit te helpen. Kunnen jullie daarna samen koffie doen, gezellig lunchen of af sluiten met een borrel in t café... wij gebben er zin in!!
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 29 Nov 18
24 & 26 December serveren we in ins café een uitgebreid ontbijt incl. cava vanaf 7.00 tot 15.00 uur voor €14,95 pp (1e kerstdag 25 dec zijn we gesloten)
Reply Retweet Like
Daen's Utrecht 31 Oct 18
‘You Must Create’ ontstaan in Londen in 1995, in eerste instantie als unisex label...en nog altijd zijn in de collecties veel overeenkomsten te vinden in gebruik van stoffen, prints en ook de ontwerpen. Ook deze...
Reply Retweet Like