Twitter | Search | |
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป | KaymanBeauty (KAY01188) | Click link to order | Follow instagram
209,649
Tweets
831
Following
9,618
Followers
Tweets
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 36m
Replying to @gulaaaaaaa
Hahaha bongok
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 40m
Replying to @kaymanbeauty
Terharunya i dapat dm macam ni. I nampak tweet dia dulu nak sangat try CFS and i nak bagi free tapi dia taknak sebab nak beli sendiri and today dia beli skintella serum terus dengan i ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 43m
Replying to @syafiqahzambry
Cotton shawl! Pakai apa pun cantik la budak Pika ni ๐Ÿคฃ
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 1h
Replying to @cshahida
Jangan lupa claim voucher RM5 min spend RM50 okay sampai 31 October je and limited sempena my birthday month hehe
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 1h
Replying to @gulaaaaaaa
Dah famous balik terus riak eh kau
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
Ainie Haziqah Oct 15
Replying to @AinieHaziqah
Happy Bank baru sahaja menyalurkan kewangan kepada PIC kami di Tawau, Semporna dan Paroi. 175 keluarga di Tawau, 80 keluarga di Semporna dan 21 keluarga di Paroi. Our funds are definitely depleting. We might not be able to help the next round. ๐Ÿ˜ซ๐Ÿ˜ฉ
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
Ainie Haziqah 3h
Over the weekend, hantar bantuan ke 21 keluarga di PPR Paroi. Kebanyakan mereka ini hilang punca pendapatan dan ada yang baru mula semula bekerja selepas PKP yang lepas! Terima kasih yang banyak bantu kami di sana ๐Ÿ˜
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
KKMalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
PECAHAN KES BAHARU (862) SABAH-673 260 dari kluster-kluster sedia ada 243 saringan kontak rapat 2 kluster Kertang 168 lain-lain saringan COVID-19 SELANGOR-132 84 dari kluster-kluster sedia ada 34 saringan kontak rapat
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
Selangor pun ๐Ÿ˜ฉ
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
KKMalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
Terkini. 20 Okt. Sebanyak 862 kes baharu hari ini - 860 kes tempatan, 2 import. Sabah tertinggi (673) termasuk 231 kes dari Penjara Kepayan. Negeri lain, Selangor (132), Kedah (17), Perak (9). 634 kes sembuh, 1 kluster baharu, 2 kluster tamat, 3 lagi kematian.
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
KKMalaysia๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
๐Ÿ”๐Ÿ‘๐Ÿ’ 634 sembuh dilaporkan hari ini. Jumlah kes sembuh 14,351. Tahniah dan terima kasih para petugas kesihatan!
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
Replying to @farrarsln
Ah see alright thanks Farra!
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
Replying to @farrarsln
Oh yang viral hari tu patut pernah dengar. Untuk rambut gugur kan?! Mana you beli
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 3h
Replying to @farrarsln
Which one!
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 4h
Replying to @ZainatunAdilah
Bau lain botol pun lain siot betul hahahaha.
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 4h
Replying to @ZainatunAdilah
Weh sama! I pernah try beli dulu nak test tengok memang hampeh. Baik beli inspired perfume je ๐Ÿ˜†
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 4h
Replying to @gulaaaaaaa
Boleh buat makan-makan la
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
Mohd Redzuan Abdul Manap 5h
Pelaksanaan PKPB di Selangor, KL, Putrajaya dan Sabah. Kerajaan buat keputusan, pekerja di sektor awam dan swasta di peringkat pengurusan dan pengawasan tidak perlu datang ke pejabat dan boleh kerja di rumah. Kira kira 1 juta pekerja dalam kategori itu terlibat-Ismail Sabri
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ 5h
Replying to @nvvl4
Hahaha yay!
Reply Retweet Like
Shahida ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ retweeted
tepungkekbonda 6h
Hi selamat petang everyone! Tepung Kek Bonda now on Shopee! Boleh order dengan berdekatan you guys juga. Link
Reply Retweet Like